Kardeşi ile öyle pek iyi değiller .Laftan anlamayana cirkeflikten baska cozum yolu bilmiyorum ben. Bilen varsa takipteyim
Benim de gorumcem aynen sizinki gibiydi. Usenmedim saydim 6 ayda 19 defa bana oturmaya ,kahveye,yemege gelmis. Ariyor biz size geliyoruz yoldayiz diyordu. Evde yokuz disaridayiz diyorum neredesiniz oraya geleyimleri saymadim bile. Annemdeyiz oraya gelir. Kurtulamazdik. Kendisinin nisanina dugunune annem gitti,her defasinda altin takti,ama o bir defa ne beni ne annemi bir bardak su icmeye bile davet etmedi. En sonunda ben gorusmek istemiyorum sen abinle disarda gorus dedim kurtuldum ben. Yaptigi butun okuzlukleri de yuzune vurdum rahatladim.
Darisi basiniza insallah. Annenizi kullandirtmayin elin edepsizine. Cok seviyorsa abisiyle basbasa gitsin mangala. Az yesin de o sizi cagirsin ya da. Sizi cok iyi anliyorum
Valla abisini sevdiginden degildir zaten. Bizim gorumce hanim abisini bu bayram aramadi bile,ki aralarinda hic bir sorun yok istedikleri zaman gorusebilirler. Bayram ziyaretinde ayni sokakta uzaktan esimi gormus ama yanina bile gelmemis. Boyle bir insani neden evimde agirlayayim enayi miyim? Siz de yapmayin. Gerekiyorsa aynen soyleyin gorusmek istemiyorum,sen abinle gorus bulus deyin kurtulun. Bu ne yuzsuzluk canim?Kardeşi ile öyle pek iyi değiller .
En sonunda bende onu yapıcam yani çok sıkıldım bu durum dan .
annenize gelip oturmasıLaftan anlamayana cirkeflikten baska cozum yolu bilmiyorum ben. Bilen varsa takipteyim
Benim de gorumcem aynen sizinki gibiydi. Usenmedim saydim 6 ayda 19 defa bana oturmaya ,kahveye,yemege gelmis. Ariyor biz size geliyoruz yoldayiz diyordu. Evde yokuz disaridayiz diyorum neredesiniz oraya geleyimleri saymadim bile. Annemdeyiz oraya gelir. Kurtulamazdik. Kendisinin nisanina dugunune annem gitti,her defasinda altin takti,ama o bir defa ne beni ne annemi bir bardak su icmeye bile davet etmedi. En sonunda ben gorusmek istemiyorum sen abinle disarda gorus dedim kurtuldum ben. Yaptigi butun okuzlukleri de yuzune vurdum rahatladim.
Darisi basiniza insallah. Annenizi kullandirtmayin elin edepsizine. Cok seviyorsa abisiyle basbasa gitsin mangala. Az yesin de o sizi cagirsin ya da. Sizi cok iyi anliyorum
Hic isteannenize gelip oturması
Geçen gün yine aramış anneme gidicem senin annene de gidicem oturmaya diyo maksat gezmek olsun .annenize gelip oturması
Canım bugün gelemem yarın gidin demiş. Yani yarın gidelim demeye getirmişZaten gelmiyorum demiş ne karıştırıyorsunki anneni vs.
Evet o da ayrı bir konu onun ailesi olmadan bırsey organize olmaz çünkü ailesi de gelir elini cebine atmaz . Karışma diyorum ama olmuyor köye gidecek annesi arabayı veriyor eşim bide benzin atiyim diyor annesine .Çirkef olacaksın başka yoku yok.
Annen sizi ağırlayabilir ama başkalarını sormadan davet edip yük bindirmek nedendir. Hatalı olan eşin annene sormadan başkalarınıda davet edemez.
Sonraki mesajda anladım canımCanım bugün gelemem yarın gidin demiş. Yani yarın gidelim demeye getirmiş
Bu piknik değil annem kardeşim araba kullanmayı öğrenmesi için gidiyoruz kardeşim 20yasinda oturmaz onunla ,yani bir arada zaten eşim onları pikniğe götürü cek. artı bide anlasın diye söyledim açıkçası ben sıkıldım onun insanları umursamama huyundan annemin adını sinirliye çıkarmış ."zaten sana söylemeyecektim" nasıl söylediniz bunu?
Bu cümleye baktığımda ilk hatalı sensin malesef (bana göre) . Abla biz ayarladık herseyi o zaman başka zamanda senle gideriz deseydin boşu boşuna bi gerginlik olmazdıDün pikniğe bugün gelemiyorum yarın gidin demeye aramış , ben de ben zaten sana söylemeye cektim biz (KV görümce ve eşim) bu pazar Alibey parkına gidecek birlikte dedim .
Bunu annem düzenledi kardeşim araba sürmeyi öğrensin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?