Sen bizim gibisini bulamazsın had bildiren görümce

Hiisaarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
1.447
1.538
48
Kızlar hiç uzatmadan direk konuya gidicem ;

Üniversiteye hazırlanan erkek kardeşim var 20 yaşında,araba kullanmasını bilmiyor ehliyet almak istiyor.

Annem de birkaç kez de Esin öğretsin hiç kullanmayı bilmiyor pratiği olur dedi .
Dün eşim izinliydi ben de anne bugün biryerlere pikniğe gidelim eşim de kardeşime öğretisin biraz dedim .

Kararlaştırdık annem mangallik alıcak buraya kadar sorun yok ama eşim götürüyor ya illa annesi de olacak kv severim aslında o da sıkıntı değil ben aradım anne sen de kızları al gel dedim .

Eşim de aradı ablama de oda gelsin dedi.
Bende annem o kadar kişiye nasıl mangallik alsın dedim .
Orta halli bir bütçeye sahibiz eşim asgari ücret'in çok az üzerinde maaş alıyor.
Borçlarımız da var zaten ay başını zor denkleştiriyoruz .
Ama annemi de salak yerine koymuş olucaz gidersek .
8 kişi biz 3 de annem Ler .

Görümceme gelecek olursak;
Herşey dedikodu malzemesi , Annem in bile dedikodusunu yapıyor ne alaka yani .
Asla para harcamaz gelir yer içer eğlenir gider evine de ne beni davet etti ne annemi .
(Bizde yeni gelin hep davet edilir nişanlı iken annesi ile evliyken de sadece gelin
Ama o hep geldi bizdeki davetlere.)
Ben aramda hep mesafe olsun istiyorum ,dile getiriyorum olmuyor , belli ediyorum olmuyor , evimiz de yakın zaten gitmiyorm o geliyor .

Dün pikniğe bugün gelemiyorum yarın gidin demeye aramış , ben de ben zaten sana söylemeye cektim biz (KV görümce ve eşim) bu pazar Alibey parkına gidecek birlikte dedim .
Bunu annem düzenledi kardeşim araba sürmeyi öğrensin diye.

Bugün aramış o kelimen canımı çok sıktı senin annenin aldığı mangalliga mi kaldık benim kardeşim de almış .
Benim kardeşim götürüyor da sen ne karışıyosun ,sen bizim gibisini bulamazsın dedi .

O kadar sinirlendim ki neden herşeyi burnundan getiriyorsun dedim, sürekli bir dedi kodu çıkarıyorsun sen annenin değerini bilmeye bilirsin ama benden bekleme dedim ,her defasında annem konusunda bir söz çıkarıyorsun( o ara gene annesini de kötüledi .)

Kızlar bana akıl verin ben görümcemle aramda mesafe olsun istiyorum , açıkça belli ediyorum olmuyor ,belli etmesem yandım zaten bizden çıkmaz sürekli kv le aramı da açıyor bir ara küstük o zaman çok rahattim gene kendi barıştı ve yine başa döndük ..... Çok canım sıkıldı .

Son düzenleme:
Laftan anlamayana cirkeflikten baska cozum yolu bilmiyorum ben. Bilen varsa takipteyim
Benim de gorumcem aynen sizinki gibiydi. Usenmedim saydim 6 ayda 19 defa bana oturmaya ,kahveye,yemege gelmis. Ariyor biz size geliyoruz yoldayiz diyordu. Evde yokuz disaridayiz diyorum neredesiniz oraya geleyimleri saymadim bile. Annemdeyiz oraya gelir. Kurtulamazdik. Kendisinin nisanina dugunune annem gitti,her defasinda altin takti,ama o bir defa ne beni ne annemi bir bardak su icmeye bile davet etmedi. En sonunda ben gorusmek istemiyorum sen abinle disarda gorus dedim kurtuldum ben. Yaptigi butun okuzlukleri de yuzune vurdum rahatladim.

Darisi basiniza insallah. Annenizi kullandirtmayin elin edepsizine. Cok seviyorsa abisiyle basbasa gitsin mangala. Az yesin de o sizi cagirsin ya da. Sizi cok iyi anliyorum

Kardeşi ile öyle pek iyi değiller .
En sonunda bende onu yapıcam yani çok sıkıldım bu durum dan .

Kardeşi ile öyle pek iyi değiller .
En sonunda bende onu yapıcam yani çok sıkıldım bu durum dan .
Valla abisini sevdiginden degildir zaten. Bizim gorumce hanim abisini bu bayram aramadi bile,ki aralarinda hic bir sorun yok istedikleri zaman gorusebilirler. Bayram ziyaretinde ayni sokakta uzaktan esimi gormus ama yanina bile gelmemis. Boyle bir insani neden evimde agirlayayim enayi miyim? Siz de yapmayin. Gerekiyorsa aynen soyleyin gorusmek istemiyorum,sen abinle gorus bulus deyin kurtulun. Bu ne yuzsuzluk canim?

Aynen öyle.
KV arayıp sôylesem mı artık yani kendi kardeşleri sevmiyor ben de artık görüşmek istemiyorum diye .
Ne demek biz sana karışmıyoruz kardeşimi dolduruyoruz demek .
Ben de doldur bosanalim mutlu ol dedim .

annenize gelip oturması

Çirkef olacaksın başka yoku yok.
Annen sizi ağırlayabilir ama başkalarını sormadan davet edip yük bindirmek nedendir. Hatalı olan eşin annene sormadan başkalarınıda davet edemez.
Evet o da ayrı bir konu onun ailesi olmadan bırsey organize olmaz çünkü ailesi de gelir elini cebine atmaz . Karışma diyorum ama olmuyor köye gidecek annesi arabayı veriyor eşim bide benzin atiyim diyor annesine .
Sinir oluyorum .

"zaten sana söylemeyecektim" nasıl söylediniz bunu?
Bu piknik değil annem kardeşim araba kullanmayı öğrenmesi için gidiyoruz kardeşim 20yasinda oturmaz onunla ,yani bir arada zaten eşim onları pikniğe götürü cek. artı bide anlasın diye söyledim açıkçası ben sıkıldım onun insanları umursamama huyundan annemin adını sinirliye çıkarmış .
Niye geliyorsun o zaman.
Aramış illa yarın gidin .
Annes

Bu cümleye baktığımda ilk hatalı sensin malesef (bana göre) . Abla biz ayarladık herseyi o zaman başka zamanda senle gideriz deseydin boşu boşuna bi gerginlik olmazdı

anladığım kadarıyla bu tek başına değerlendirilemeyecek bir olay. mazisi var. siz zaten görümceye karşı dolusunuz. dediğinize göre hataları çok. sınırını bilmeyen insanlara laf anlatmak zor tabi. keşke hiç yüzgöz olmasaydınız.

Tatlım çok kibarsın.
Böylelerine ağzını açacaksın, tepene çıkarlar yoksa. Haddini bildirim suratına telefonu kapatamadın mı?

Bağırdım ama anlamıyor ki beni herkese rezil ediyor ailesine karşı da istemiyorum onunla görüşmeyi ama yuzsuzluge veriyor artık napsam bilemedim .
Bağırdı çağırdı görüşürüz dedi kapattı KV le de kötü etmeye çalışıyor ona da kardeşim demiş hisar bizi istemiyor demiş .
Ara bozucu resmen .
KV ile konuştuk ben biliyorum merak etme dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…