Sen abla değilsin lafını anneden duymak çok incitirmi kızlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç birsey anlamadim. Gözlerim kanadı..
Kardeşimin kız arkadaşı var bunu bana anlatmak yerine geline anlatıyor annem babam gelinle aramizda yazdığım diyalog oluşuyor sonra bn kötü abla olmakla suçlanıyorum olay bu

annen sacma konusmus. ayrica evli olduklari icin onlarla paylasmak istemis olabilir, danismak icin vs
kafana takma. annene de sen sanki cok onemsiyormussun silmeseymissin de

Bilemiyorum ama ailece birbirinizi pek önemseyen insanlar değilsiniz anladığım kadarıyla. Anneniz evet size söylediklerinde haksız çünkü kendisi de pek ilgili bir anne değil bence o yüzden size bunları söylemeye hakkı yok ikinizinde yaptığı aslında aynı şey

cümlelerinizi noktalama kullanmadan yazdığınız için hiçbir şey anlamıyoruz neden nokta virgül kullanmıyorsunuz bize de yazık değil mi vakit ayırıp okuyoruz kim kime ne demiş bilemedik valla anlayabilen arkadaşları da ayrıca tebrik ederim benim mesajımı okuyan arkadaşlardan özür dilerim artık :)

Bence kotu ablasiniz zaten. Benim kardesim ciddi iliskisini bana anlatmasa cok bozulurdum ve ne yazik ki anneniz hakli
Bn hiç bozulmadim evli olana anlatmak daha mantıklı daha iyi anlar çünkü sorun kötü abla yakışıtirmasi

Bn hiç bozulmadim evli olana anlatmak daha mantıklı daha iyi anlar çünkü sorun kötü abla yakışıtirmasi
Ne alakasi var evli olana anlatmakla bekar olana anlatma? Her zaman ilk ablalara anlatilir boyle konular, abi ve yengelere degil. İlk abla bilir, hatta abla tanisir

Kötü abla diyemem ama sinirlisiniz belli ki. Bende olsam sap diye sormadan atmam resmi

kızdan resmen baskıyla zorla resim istemişsiniz kız iyi sabırlıymış , kardeşinize babam da görmek istiyor gönderir misin demek yerine geline hiç hoş olmayan bir uslup ile zorla resmini istemişsiniz

Son düzenleme:
Noktalama işaretleri kullanın lütfen. Siz basmaya çekiniyorsanız ben buraya koyayım, siz ordan alın…………..,,,,,,,,,,????!!!!!!‘‘‘’’”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…