Sen abla değilsin lafını anneden duymak çok incitirmi kızlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç bir şey anlamadım kim ne demiş ne olmuş

siz kizi daha once gormediniz mi? aileniz de gormusler zaten. yani anlamadim ucunuz facetimeda bu kizin fotografina bakip ne yapacaktiniz? bana sacma geldi.
Önce annem gördü sonra babama gösterdi sonrada bn gördüm annem silmiş babam bir daha görmek isteyince gelinden iste dediler istedim yaşlılar unutuyorlar baktıkları fotoyu

Erkek kardesinin kız arkadaşı oluyor seninle paylaş Mak yerine gidiyor abisiyle gelinle paylasiyor durum bu kısaca annem de diyor ki sen iyi bir abla olaydın senle paylaşırdi olay bu bn bu lafı hak ettiğimi düşünmüyorum o ayrı konu

Hmm. Anlatmak istememiştir olabilir. Erkek kardeşim benden saklasa gücenirdim ablalığımıda sorgulardım orası ayrı konu. Annenizin bunu demesinde vardır geçerli bir neden. Hiç sordunuz mu neden benim ablalığımı sorguluyorsun diye? Hakketmediğinizi düşünüyorsunuz çünkü

O ya da bu sebeple kız fotoğraf göndermemis. Hala ısrar, ahiret soruları soruyorsun demeler,gönder silerim falan ne kadar gereksiz bir muhabbet. Bu kadar uzatana kadar kardeşine söyleseydin atardı zaten. Ya da ınstagramdan atmış fotoyu, instagramina çiçek böcek mi koyuyor,Instagram'da yok mu hiç fotosu?
Durduk yere pat diye istemenize uyuz olmuştur. Ya da yüzü eskir diye mi atmadı, bilemeyeceğim bebeğini 11 ay nazar boncugu emojisiyle yüzünü kapatarak paylaşıp temalı birinci yaş gününde otuzalti full yüzlü fotoya boğacak gelin vibe'i aldım ben bu bacidan
Kardeşim bilmiyor bildiğimi yeni bir olay bu çünkü daha taze öğreniyor herkes
Kardeşin bildiğini bilmiyor, kız biliyor...kızın kardeşine saniyesinde söylemediğine nasıl bu kadar eminsin ki?

Konuya gelirsek de çok doğru demişler. Demek ki sizi yakın görmedi ki abisinin eşiyle paylasti. Ondan foto istemeye bile cekiniyorsunuz. Ona buna kızmak yerine sebebini düşünün bence,madem bu kadar takildiniz

Düzenleme; yazı dili o kadar karışık ki kızın kendisinden istediler sandım, abisinin eşinden istemiş fotoğrafı. Kız da haklı olarak gondermek istememiş. Silmissinizdir umarım dediğiniz gibi sonradan

Son düzenleme:
abisi derken sizin abiniz ya da kardesiniz degil mi? bu kadar kopuk olmaniz bana bile normal gelmedi.

Kardeşim bilmiyor bildiğimi olay tazebacim yoksa direk muhatabından isterdim oayri konu

Gelininize şu sebepten anlattı: abime anlattım, o da zaten az sonra karısına anlatacak yengesine özel bir güven sözkonusu değil yani. Size söylediğiniz sebepten anlatmamış olma ihtimali yüksek. Benim saadetime mani olmuş kardeşimin aşkını dinlemesem de olur zaten. He deyin geçin

Türkçe ögretmeninize saygılarımı iletiyorum.Bu kadar yazıdan hiçbir şey anlamadım.

Sizin daha önce bir konunuz vardı sanki, kardeşinizin sizin evlenmenize mani olduğundan ,sizinde intikam almak istediğinizden filan bahsettiğiniz yukardaki mesajlardan birinde saadetime engel oldular yazmışsınız da benimde aklıma o geldi o üye siz miydiniz? Sizinle paylaşmayıp abisinin eşiyle paylaşması, sizin kardeşinizle iletişim kurmamanız aranızda bir problem olduğunu gösteriyor.Bu kadar soğuk olmak farklı birşey, hayatına ve kararlarına saygı duymak farklı birşey.Sanki tüm aileye karşı hala bir hıncınız var gibi hissettim.

Kardeşim bilmiyor bildiğimi olay tazebacim yoksa direk muhatabından isterdim oayri konu
Kardeşin bilmiyor, iki yıllık ilişkisini size söylemedi.
Ona 'hayirli haberini aldım ananemlerden, fotosunu atsana' demeye bile cekiniyorsun. Ama annen 'kardesin seni yakın bilse elin kızına değil sana fotoğrafı verirdi' diyince lafı haksız bulup kiriliyorsun.
Bence doğru bir laf söylemiş. Demek ki kardeşinizle var bir iletişim kopuklugu

Olay daha çok yeni annem öğrendi önce sonra bn sonra babam kardeşim bildiğimizi bilmiyor babamla bni yoksa direk kardeşim den isterdim o ayrı konu

Artık hıncim yok nasibim değilmiş deyip geçtim de iyi abla olmamakla suçlanmak zoruma gitti sadece Allah istemiyorsa bnim için konu kapanmıştır

Bak bu mantıklı

Cevap tüm mesajın içinde birkaç cümşede geçiyor zaten. Ama son satırdaki özet olmuş sanki "heo mesafemi korudum"

Annem dedi kardesine birşey deme diye isteme ondan diye gelin bile çekinerek attı sakın duymasin diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…