- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.754
- 263
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli olan kardeşimin gelini ne demek? Kardeşiniz evli ,erkek çocuğu da oldu o da evlendi gelinleri mi var. Yok boyle değilse de evli olan kardeşiniz ve karısından mi istediniz fotoğrafı,Hayır evli olan kardeşimin gelininden istedim abisiyle ve gelinle paylaş mis durumu
Elin kızı değil bizim gelin kız cnmAnlamadım ama elin kızının fotoğrafını niye kendisinin onayı olmadan elden ele gezdiriyorsunuz yahu? Teşhir ürünü mü bu, mobilya mı, kıyafet mi? Çok ayıp.
Evli olan kardeşimin karısından istedim yanlış yazmışımEvli olan kardeşimin gelini ne demek? Kardeşiniz evli ,erkek çocuğu da oldu o da evlendi gelinleri mi var. Yok boyle değilse de evli olan kardeşiniz ve karısından mi istediniz fotoğrafı,
bu ne korkunç bir yazı ya ne kelimeler belli ne cümleler tam ne noktalama işareti var. ne anlatmak istediğin bile değil.Küçük kardeşimin 2 senedir kiz arkadaşi var yeni anneme söyledi birde abisine geline söylemiş resmi falan göstermiş sonra babam öğrendi tabiki neyse bugün üçlü konuşuyorduk babam resmi bir daha görmek istedi annem de silmiş bnde geline yaz dedi yazdım atarmisin diye oda sen görmedin mi napcan falan deyince annemgil bir daha istiyor dedim atmak istemedi güya erkek kardeşimden çekiniyor tmm da annem biliyor babam biliyor neyin çekin Gesi bu bnde ablasiyim istiyorum yani babamda neden bizi karıştırdın dedim ki bn gördum zaten daha neden bakiyim falan tartıştık gelinle de atıştim atar yaptım ahiret soruları soruyorsun at dedim geri silcem dedim sonra gelmedi resim int aksaklıkları sebebiyle dedim neyse boşver tm kalsın dedim atar yapma abla dedi güldüm sorun var gelmiyor ne atari yapcam dedim Instagram dan at ozaman diye söyledi m oda attı neyse konu kapandı bnde dedim ki anneme babamla boş boş bağırdıniz bana annesi babası biliyor zaten bnde ablasiyim kimden neyi saklıyor ona sinir oldum dedim bn yolda görsem hile kafamı çeviririm Merak edip sorgulamam anlatırsa anlatır dedim bn gidipte kardeşim hayatında biri varmı diye sormam kimsenin hayatına karışmam çok meraklı değilim onun gibi değilim dedim annemde dediki ozaman hiç boşuna atar yapma sen abla olaydın geline anlatmak yerine senle paylaşırdi güvenirdi dedi gene bn suçlu oldumbn hiç bir zaman kardeşlerimin ne iş ne eğitim ne aşk hayatiyla ilgilenmedigim için herkes kendi yolunu ektiğini seçsin dedigim için meraklı olmadığım için kötü bir abla miyim soruyorum size bn hep mesafemi korudum çünkü
![]()
Kizin rizasi var 2senedir beraber ler zatenFotoğrafını görüp ne yapacaklarmış?
İşte bi kere meraktan görmüşler sonrası eleştirmek için olur.
Kızın rızası var mı bakalım?
Çok istiyorlarsa tekrar görmek, oğullarından isteselermiş.
Ne sizin ne de diğer gelininizin olayla ilgisi yok. Boş yere yıpratmaya ne gerek var ilişkilerinizin.
Ki gelin de haksız değil.
sizin gelin değil, kardeşinizin sevgilisi :) kaldı ki gelin olsa bile şahsi malınız muamelesi yapamazsınızElin kızı değil bizim gelin kız cnm
Erkek kardeşim bnm bildiğimi bilmiyor annem söyleme dedi ondan gelinden istedikbu ne korkunç bir yazı ya ne kelimeler belli ne cümleler tam ne noktalama işareti var. ne anlatmak istediğin bile değil.
Kızın fotoğrafını bi zahmet kardeşinizden istemeliydiniz ben olsam ben de yollamam bi de benimle tartışmaya girerse alır ağzının payını. Başkasının fotoğrafını izinsiz niye dağıtayım. Annen silmeseymiş önemsememiş silmiş
sizin gelin değil, kardeşinizin sevgilisi :) kaldı ki gelin olsa bile şahsi malınız muamelesi yapamazsın
abisi derken sizin abiniz ya da kardesiniz degil mi? bu kadar kopuk olmaniz bana bile normal gelmedi.
Öyle birşey yapmıyoruz zaten
Kardeşim bildiğimi bilmiyor annem söyleme dedi ondan sebep daha yeni ortaya çıkan birsey zatenBen de ıstemezdım kardesınızden ısteseydınız keşke .
Nasıl bir aileye düşecek kıazz haberi yok
Ben olsam seni engellerdim.
Görümce severim ama bu resmen saçmalık olmuş.
Bir de herkes not falan mı veriyor ? 10 üzerinden falannedir bu hepinizin bakma hevesi jxjsjjdjs
Hayırdır tapusunu mu aldınız kızın?Elin kızı değil bizim gelin kız cnm
Kizin rizasi var 2senedir beraber ler zaten
Sorma birde bni karıştırmalarina sinir oldum konuştum az önce içimi döktüm zaten rahatladim birazOlsun sene farketmez ki.
Eşimle kaç yıldır birlikte idim yine de öyle annesine babasına zırt pırt göstersin istemezdim.
Ama buradaki asıl mesele aileniz size, büyük geline laf edebilirken kendi oğullarından istemeye bile cesaret etmemişler.
Kardeşim bildiğimi bilmiyor annem söyleme dedi ondan sebep daha yeni ortaya çıkan birsey zaten
O ya da bu sebeple kız fotoğraf göndermemis. Hala ısrar, ahiret soruları soruyorsun demeler,gönder silerim falan ne kadar gereksiz bir muhabbet. Bu kadar uzatana kadar kardeşine söyleseydin atardı zaten. Ya da ınstagramdan atmış fotoyu, instagramina çiçek böcek mi koyuyor,Instagram'da yok mu hiç fotosu?
Durduk yere pat diye istemenize uyuz olmuştur. Ya da yüzü eskir diye mi atmadı, bilemeyeceğimbebeğini 11 ay nazar boncugu emojisiyle yüzünü kapatarak paylaşıp temalı birinci yaş gününde otuzalti full yüzlü fotoya boğacak gelin vibe'i aldım ben bu bacidan
Kardeşin bildiğini bilmiyor, kız biliyor...kızın kardeşine saniyesinde söylemediğine nasıl bu kadar eminsin ki?
Konuya gelirsek de çok doğru demişler. Demek ki sizi yakın görmedi ki abisinin eşiyle paylasti. Ondan foto istemeye bile cekiniyorsunuz. Ona buna kızmak yerine sebebini düşünün bence,madem bu kadar takildiniz
Düzenleme; yazı dili o kadar karışık ki kızın kendisinden istediler sandım, abisinin eşinden istemiş fotoğrafı. Kız da haklı olarak gondermek istememiş. Silmissinizdir umarım dediğiniz gibi sonradan
Sen yine iyisin ben 3. tümcede pes edip yorumlara geçtimNoktalama işaretleri noksanlığı nedeniyle yarıya kadar okudum ve anlamadım konuyu![]()