Bn mesafemi hep korumaya devam edeceğim bilmem gerekenleri geçte olsa öğrenirim nasılsa sadece kötü abla konumuna sokulmak zoruma gitti okadarCevap tüm mesajın içinde birkaç cümşede geçiyor zaten. Ama son satırdaki özet olmuş sanki "heo mesafemi korudum"
Sonra sildin mi telefonundan?Annem dedi kardesine birşey deme diye isteme ondan diye gelin bile çekinerek attı sakın duymasin diye
Tabii,annem ya da babam bize mantıksız birşey söylese baba oyle olmaz,yakışmaz,kız yanlış anlayabilir,canı sıkılabilir diyoruz.Sorma onları dinleyip istediği me de pişman oldum o ayrı konu
Araları bulmak için elimden geleni yapıyorum ne olursa olsun iki kardeşim var ikisininde mutlu olmasını istiyorum ailemde sağlık huzur mutluluk olsun yeter gerisi olur zaten nasipseTabii,annem ya da babam bize mantıksız birşey söylese baba oyle olmaz,yakışmaz,kız yanlış anlayabilir,canı sıkılabilir diyoruz.
Bazen moralleri de bozulsa biz kardeşim ve eşi bazlı düşünüyoruz.
Babam örneğin gitmeye kalkar evlerine,kız rahatsız baba,gidip ne yapacaksın,rahat edemez deyip sonraya ertelettiriyoruz.
Daha size çok işler düşecek,ona göre çizin çizgileri...
Valla bir anda yazdım öyle düşünmeden gece gece acayip canım sıkıldı bu lafa karışsan bir türlü karışmasan iki türlüYazdıklarınızı dönüp bir okudunuz mu?
Nasıl bir anlatım tarzı bu ama yaa.
Bazı insanlara ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız.Kendinizi çok yıpratmayın bu konuda,mesafenizi koruyun.Bn mesafemi hep korumaya devam edeceğim bilmem gerekenleri geçte olsa öğrenirim nasılsa sadece kötü abla konumuna sokulmak zoruma gitti okadar
Tabiki sildimSonra sildin mi telefonundan?
Aynen öyle bir insan kendi ailesine bile yaranamiyorsa dışarda kileri memnun edememem çok normalmiş bunu anladimBazı insanlara ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız.Kendinizi çok yıpratmayın bu konuda,mesafenizi koruyun.
Düşünmediğiniz belli malesef.Valla bir anda yazdım öyle düşünmeden gece gece acayip canım sıkıldı bu lafa karışsan bir türlü karışmasan iki türlü
Bir kere geliyoruz bu hayata,boşverin herkes kendi hayatını yaşasın.Siz gene üstünüze düşeni yapın,kıymet bilmek isteyen bilir zaten.Aynen öyle bir insan kendi ailesine bile yaranamiyorsa dışarda kileri memnun edememem çok normalmiş bunu anladim
Bn Sana kısaca özetleyeyim kardeşinin kız arkadaşı var bunu seninle paylaşmak yerine gidiyor gelinle paylasiyor annemde sana diyor ki sen iyi bir abla olaydın gelir sana anlatırdı diyor konu bu kısaca üzüldüm bu tanımı hakedecek birşey yapmadım çünküDüşünmediğiniz belli malesef.
Ne bileyim ben konu açsam derdimi en kısa ama en açık biçimde ifade etmeye çalışır, döner bir de okur öyle paylaşırdım.
Hiç anlamadım o yüzden.
Boşverin takmayın diyeyim en iyisi
ElBn mesafemi hep korumaya devam edeceğim bilmem gerekenleri geçte olsa öğrenirim nasılsa sadece kötü abla konumuna sokulmak zoruma gitti okadar
Elbette kötü abla değilsiniz ama ilgisiz bir ablasınız gibi geldi bana Yani bunu, sizin cümlelerinize dayanarak söyledim. Kardeşinizin hayatında hayati değişiklikler oluyor ama siz, öğrenmem gereken şeyleri nasılsa karşıma çıkar öğrenirim diye ifade etmeniz vr bunu mesafemi korueumla açıklamanız mesafe koymaktan daha öte bir durum gibi geldi bana. Sizin da kendinize göre haklı sebepleriniz vardır belki tabi o ayrıBn mesafemi hep korumaya devam edeceğim bilmem gerekenleri geçte olsa öğrenirim nasılsa sadece kötü abla konumuna sokulmak zoruma gitti okadar
Saygı mi korudum herzaman en büyük kazancim bu oldu haddimi yerimi bildim her daimBir kere geliyoruz bu hayata,boşverin herkes kendi hayatını yaşasın.Siz gene üstünüze düşeni yapın,kıymet bilmek isteyen bilir zaten.
Anneme bile bak hayatında biri yoksa kız bulacağım deyince söyleyen bir kardeşim var bana anlatmasi imkansız annemgile söyler diye bnde hiç bir gün aklıma gelmedi kız arkadaşın varmi diye sormak herşeyi sorarim onu sormadim çünkü anlatacağını düşünmediğim icin öyle özel hayat soran merak eden biri de değilim hiç kimseye sormam anlatilmadigi süreceEl
Elbette kötü abla değilsiniz ama ilgisiz bir ablasınız gibi geldi bana Yani bunu, sizin cümlelerinize dayanarak söyledim. Kardeşinizin hayatında hayati değişiklikler oluyor ama siz, öğrenmem gereken şeyleri nasılsa karşıma çıkar öğrenirim diye ifade etmeniz vr bunu mesafemi korueumla açıklamanız mesafe koymaktan daha öte bir durum gibi geldi bana. Sizin da kendinize göre haklı sebepleriniz vardır belki tabi o ayrı
Ne anlattığını anlamadım sebbomKüçük kardeşimin 2 senedir kiz arkadaşi var yeni anneme söyledi birde abisine geline söylemiş resmi falan göstermiş sonra babam öğrendi tabiki neyse bugün üçlü konuşuyorduk babam resmi bir daha görmek istedi annem de silmiş bnde geline yaz dedi yazdım atarmisin diye oda sen görmedin mi napcan falan deyince annemgil bir daha istiyor dedim atmak istemedi güya erkek kardeşimden çekiniyor tmm da annem biliyor babam biliyor neyin çekin Gesi bu bnde ablasiyim istiyorum yani babamda neden bizi karıştırdın dedim ki bn gördum zaten daha neden bakiyim falan tartıştık gelinle de atıştim atar yaptım ahiret soruları soruyorsun at dedim geri silcem dedim sonra gelmedi resim int aksaklıkları sebebiyle dedim neyse boşver tm kalsın dedim atar yapma abla dedi güldüm sorun var gelmiyor ne atari yapcam dedim Instagram dan at ozaman diye söyledi m oda attı neyse konu kapandı bnde dedim ki anneme babamla boş boş bağırdıniz bana annesi babası biliyor zaten bnde ablasiyim kimden neyi saklıyor ona sinir oldum dedim bn yolda görsem hile kafamı çeviririm Merak edip sorgulamam anlatırsa anlatır dedim bn gidipte kardeşim hayatında biri varmı diye sormam kimsenin hayatına karışmam çok meraklı değilim onun gibi değilim dedim annemde dediki ozaman hiç boşuna atar yapma sen abla olaydın geline anlatmak yerine senle paylaşırdi güvenirdi dedi gene bn suçlu oldumbn hiç bir zaman kardeşlerimin ne iş ne eğitim ne aşk hayatiyla ilgilenmedigim için herkes kendi yolunu ektiğini seçsin dedigim için meraklı olmadığım için kötü bir abla miyim soruyorum size bn hep mesafemi korudum çünkü
Şuan sadece annem biliyor sanıyor söylemem doğru olmaz bn derslerini vs işlerinin nasıl gittiğini vs sorarim ama özel hayatı sormam bNa anlatilmadigi müddetce arkadaşta olsa kardeşte olsa karıştır mazlar konuş turmazlar birde yani öyle meraklı bir yapım yok kendi hayatimla meşgulüm oraya gömülmüşum yaniKardeşiniz sizin bildiğinizi bilse ne olacak ? Ablam nasıl öğrenir aman Allahim diye mi kızacak anlamadım ki.
Ve evet kardeşler ile ilgili hiç bir şeyi merak etmemek,hiç bir şey sormamak,mesafe koymak, pek iyi ablalık sayılmaz.Sokaktan geçen yabancıdan ne farkı kalıyor o zaman?
Kardeşimin kız arkadaşı var bunu bana anlatmak yerine geline anlatıyor annem babam gelinle aramizda yazdığım diyalog oluşuyor sonra bn kötü abla olmakla suçlanıyorum olay bu cnmNe anlattığını anlamadım sebbom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?