Sen abla değilsin lafını anneden duymak çok incitirmi kızlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ona ona dedi,bu buna dedi yok vala ben yine bir şey anlamadım.Muhtemelende anlayamıycam.
Ama kardeşin belliki seni kendine yakın görmüyor.
Bir onu anladım.

Kızdan fotoğraf mı istediniz gerçekten ve göndermeyince ısrarcı oldunuz?
Hem de haklı görüyorsunuz kendinizi?

Keşke sınır ihlali nedir bilseniz.
Bn gayet sınır ihlali ni biliyorum o sadece bir gelin bn olayin muhatabinin ablasiyim zaten bu durumu bn annem babam biliyoruz kardeşim babamla bnm bildigimi bilmiyor ondan sebep kardeşinden isteme gelinden iste dediler annem babam istedim saçma sapan tavirlarina uyuz oldum gerek yok yaşlılar unutuyorlar bir daha bakmak istediler olay bu yani

Ona ona dedi,bu buna dedi yok vala ben yine bir şey anlamadım.Muhtemelende anlayamıycam.
Ama kardeşin belliki seni kendine yakın görmüyor.
Bir onu anladım.
Kardeşim öyle herşeyini ailesiyle paylaşan biri değil bana Özel tavır değil annem öğrendi ilk oda eğer hayatında biri yoksa birini bulacağım deyince söylemek zorunda kaldı evdeydim onların konuşmalarına şahit oldum aynı odada olmasakta herkesin hayat görüşüne saygı duymak lazım bnde duymaya devam edicem

Kardeşlerinize koyduğunuz mesafeyi geline koysaydınız keşke. Bir kardeşinizin sevgilisinin fotoğrafını diğer kardeşin eşinden istemek ne alaka?
Ya sevgilisinden isteyin ya da sıkıştırıp durduğunuz gelinin eşinden.
Kızcağızın fotoğrafı neden herkesin telefonunda onu da anlamadım. Kimsenin başka işi gücü yok herhalde.

Geline karşı da mesafeliyim sevgilisini tanımıyorum daha yeni ogrendik durumu işte dediler istedim bnde

Annemin saçma işleri işte deli oldum gece gece bir de laf yedim durduk yere
Sizi bu konuda uyarayım ama böyle şeylere çabuk düşmeyin. İsteyen gitsin sorsun sonra siz yüz göz olursunuz. Birde neden ısrar ediyorsunuz. Vermek istemedi diyin geçin madem yazdınız. Bu sizi düşürür karşı tarafın gözünde, heleki kardeşlerime saygılıyım diyen birinin istenmeyen bir şeyi zorlaması daha garip, yarın kardeşine saygılı ama bana değil algısı oluşur. Siz madem karışmıyorsunuz hiç karışmayın isteyen gidip sorsun. Sizinde burada hatanız var malesef.

Konunun kapandığını düşünmüyorum. Geçmişte ugradığınız haksızlıklara sesiniz çıkmamış ama saygı adı altında uzak durmak gibi tepki koymuşsunuz bana göre. Eğer anne ve babanız yaptıysa bunu kardeşimizden uzak durmanız manasız, tepki zamanında verilmeli bence sonrası karşı tarafa değil sizede zarar.

Kardeşim le alakası yok konunun gelin annem babam ve bnm aramda bnde değişen bir şey yok aynen devam taviz vermeden kapandı konu

Evt keşke dinlemeseydim onlari tm verme dedim vazgeçtim dedim bu seferde neden trip yapıyorsun diyor gelin ne yapacağını şaşırıyor insan

Okumus cahil sözünü genelde kompleksli insanlar kullanır bence.
Bu konu okumusluk cahillik olayı da değil.
İsterseniz ana okuluna bile gitmemiş olun, belli bir çizgide durmalı insan.
Onu ne aşmalı ne de astirmali.
Yoksa sapla saman birbirine karışır.

Aynen öyle aksine hiç kompleksli değilimdir ama çıldırdım bu olaya

haklısınız bence de, herhalde onceden olan o mevzudan dolayı kardesiniz belki de size anlatmaya cekindi, annenizin size boyle bir sey soylemeye hakkı yok, herkes herkese istedigini anlatmakta özgür yani o size anlatmadı diye kusur sizde olacak diye bir sey yok

Aynen öyle derdim o

Üzülmeyin sizin de sadece bir gelin olacağınız günler mutlaka gelecek

Keske noktalama isaretlerinin varligindan haberiniz olsaydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…