Annemin saçma işleri işte deli oldum gece gece bir de laf yedim durduk yereMadem öyle deseydiniz keşke madem iyi anne ve babasınız oğlunuzdan neden fotoğraf istemeyip beni araya koyuyorsunuz diye.. Bende bunu anlamadım oğluyla paylaşımı yok muymuş onlarında
Bence çok keskin viraj bu söylediğiniz. Kişiye göre değişir herkes kardeş diye aynı düzey ilişki yürütmek zorunda değil. Aile içini bilmiyoruz. Benimde 2 ablam var bir tanesi ile daha paylaşımın var ama diğeri ile değil bende ilgilenmem mesela onunla eşi babamlarla tanışınca tanıştım hiç bir şekilde iyi kötü demedim. Düğününde çok yardım ettim koşuşturdum. Evine 2 kere zorla gittim, rahat değilim orada. Herşeyi yanlış anlama kapasitesi var, desem ki şu koltuk şöyle olsun kendi evinde yap der. Evde bardak kırılsa nazar beni çekemiyorlar falan havasında ve değiştiremiyorsunuz. Bütün ailede bilir ablamı iyi gün kötü gün bayram seyran yeter çok sık görüşmemek ve işine karışmamak benim tercihim sonra bir şey çıkar siz yaptı olursunuz gerek yok. Ama diğer ablamla öyle değiliz çocuğunu bana bırakır lohusa iken kalbimi kırdı farkına vardığında düzeltmeye çalışır. Önemli bir karar aldığımda sorarım abla sence diye. Dili sivridir ama rahat konuşursunuz akıl verir sahip çıkar falan çocuğuna bütb tatillerde bakarım dinlensin diye beni annesi sanan olmuştu hattadiğerinin çocuğuna da baktım üstündeki örtü sokakta düştü bende gelince yenisini istedim. Ne beceriksizliğim kaldı nede insanlığım telefonda 7 düvele anlattı.
İç ilişkileri bilemeyiz. Belki ablanız olsa oda sizin gibi kardeş istemeyecek bu açıdan da bakın.
Olay daha çok yeni şimdilik annem ve gelin biliyor güya öyle demiş kardeşime babamla bn bilmiyoruz annemle yüzleş tık kızdım üzdün bni dedim önce annem öğrenmiş sonra geline demiş bnde biliyordum tabi o ayrı annemle konuşup düzelttik dedim ki ne sen ne de bir başkası bnm ablaligimi sorgulamayin 5 tane daha kardeşim olsa bn böyle olacağım dedim gönlümü aldı konu kapandı
İş olsun torba olsun annem kini yoktan yere mesele çıktı nereyi tam anlamadiniz yazayım hemenYeni mi ? 2 yıldır görüşüyormuş kızla
Şu alttakini hala anlamadım .
Ayrıca araya aracı koymak yerine ( sizi ve gelini ) , anneniz direk kardeşinizden neden istemiyor fotoğrafı ?
Önce annem öğrenmiş sonra bana demiş annem sonra kardeşime geline demişler annemle konuşup yüzleştimNe alakasi var evli olana anlatmakla bekar olana anlatma? Her zaman ilk ablalara anlatilir boyle konular, abi ve yengelere degil. İlk abla bilir, hatta abla tanisir
Tmm da durumu annem babam bn biliyoruz neyin sorgulaması buKötü abla diyemem ama sinirlisiniz belli ki. Bende olsam sap diye sormadan atmam resmi
Evt gelin sağolsun büyüttü de büyüttu devlet meselesi sanki at gitsin anne baba biliyor bn biliyorumAlt tarafı bir fotoğraf .bu kadar da sorun yaratmamali. Dert mi arıyorsunuz ailece kendinize.
Tmm da durumu annem babam bn biliyoruz neyin sorgulaması bu
Evt gelin sağolsun büyüttü de büyüttu devlet meselesi sanki at gitsin anne baba biliyor bn biliyorum
Ama arada ki gelininiz. Kız kardesiniz değil. Bende olsam neden istediğinizi sorgulardim.Tmm da durumu annem babam bn biliyoruz neyin sorgulaması bu
Bnm bildiğimi biliyor gelin annem bana dediğini fotoğrafı gösterdiğini demiş ona gereksiz saçma geldi bu tavırları oyuzdenSizin bildiğinizi nereden bilsin
Belki kardeşiniz bir tek size anlatıyorum diyerek göstermiştir fotoğrafı onlara .
Anneniz direk kardeşinizden fotoğrafı istemediği için hatalı
Siz de anneniz size fotoğraf iste dediğinde , anne bende fotoğraf yok . Deyip kenara çekilmediğiniz için hatalısınız.
Ama arada ki gelininiz. Kız kardesiniz değil. Bende olsam neden istediğinizi sorgulardim.
Ama arada ki gelininiz. Kız kardesiniz değil. Bende olsam neden istediğinizi sorgulardim. Annem babam biliyor durumu bnde biliyorum napacam fotoğrafi acaba bir daha bakmak için istedi bizimkiler dedim olay bu çok büyüdü çok
Kardeşim benim bildiğimi bilmiyor annem ona söyleme ondan isteme dedi ondan öyle yaptırdılar banaBiliyorsanız , direk sevgilisi olan kardeşinizden istemeliydiniz sevgilisinin fotoğrafını
Sorma sinir sistemim bozuldu bnide alet ediyorlar cehaleteOfff buram buram cehalet kokan bir konu.
Sinirden gülme emojisi koydum anneme göstermiş ilk annem anlatmış geline o şekilde kardeşimle de iletişime geçmişler resim vs durumu bn biliyorum gelinden önce öğrendim neyi kimden saklıyor annem babam bn biliyoruz zaten gereksiz tavırları yüzünden boş yere üzüldüm tartıştım ailemle bıktım bu okumuş cahiller denSinirden mi gülme emojisi koyup durdunuz anlamadım da?
Gelin haklı.
Ona güvenmis ona atmıs
Size neden göndersin?Gördüyseniz kardesinizden isteyin?
Özel hayata saygı duymak ayrı,insanın kardesiyle sukadarcık bag kuramaması ayrı.
Aile icinde mesafeyi korumak nedir?Nasıl bi kardeslik anlayısınız var?
Çok karışık yazmisiniz şöyle anlatım kardesim hayatında biri olduğunu ilk anneme dedi resim gösterdi sonra annem geline söylemiş oda öğrenip kardeşimle iletişime geçmiş oda resmi istemiş falan filan sonuç olarak bu olayı anne baba kız kardeş gelin abi olarak biliyoruz kardeşim sadece babamla bnm bildiğimi bilmiyor annem şimdilik söyleme gelinden iste fotoğrafi dedi bn de öyle yaptım saklayıp göstermemek çok saçma annemin bana bu lafı etmesi çok saçma onuda konuştuk hallettik özur diledi konu kapandıkizdan degil diger gelinlerinden istemis. kardesi kizin fotografini abisine ve onun esine gostermis, konu sahibi de o abinin esine demis bize de at fotografi diye. yine de cok sacma bu israri.
ben mi karisik yazmisim yani? pekiÇok karışık yazmisiniz şöyle anlatım kardesim hayatında biri olduğunu ilk anneme dedi resim gösterdi sonra annem geline söylemiş oda öğrenip kardeşimle iletişime geçmiş oda resmi istemiş falan filan sonuç olarak bu olayı anne baba kız kardeş gelin abi olarak biliyoruz kardeşim sadece babamla bnm bildiğimi bilmiyor annem şimdilik söyleme gelinden iste fotoğrafi dedi bn de öyle yaptım saklayıp göstermemek çok saçma annemin bana bu lafı etmesi çok saçma onuda konuştuk hallettik özur diledi konu kapandı
Konu şu erkek kardeşimin kız arkadaşı var 2senedir bunu annemle paylaşıyor ilk oda gidip geline söylüyor bnde biliyorum bu arada oda onla iletişime geçiyor gelinle erkek kardeşim resim atıyor ona falan oda diyor ki babama ablama falan atma bilmiyor onlar henüz diyor neyse annem geline bnm bildiğimi söylüyor resim istiyor gösteriyor bana onu siliyor telinden kardeşim görmesin diye bana dedi ki gelinden iste de bir daha bakalim dedi konusu gecti diye istedik gelin gereksiz uzattı bn ailemle tartıştım onun yüzünden deli oldum gece gece boş işler yaniAllah aşkına 1 kişide şuraya konu açarken düzgün yazarak,paragraf yaparak açsın ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?