selintepe'nin başarı öyküsü...

Canım benim çok sağol.Başladım bakalım.

Sabah zeytin beyaz peynir ve bir simit yedim.20 GÜNDE 5 kg versem ne süper olur:)))

bu diyeti çok beğendim. bakalım uygulayabilecekmiyim. diyet yapacaksam ben ya hiç birşey yemeyeceğim,yemeğe yaklaşmayacağım,yada diyet yapmayacağım.çünkü bi başlayınca az yemeği başaramıyorum nedense. hiç birşey yemeyincede tansiyonum düşüyor.bu karbonhidrat kısıtlaması iyi gibi en azından değerleri 0 yada çok düşük olan gıdalarla rahatlıkla öğün yapabilirim.tam bir et,tavuk,balık düşkünü olarak bu diyet tam benlikmiş. 2 gündür yine açlık diyetime başlamıştım.bugün itibariyle bu diyete geçeyim bakalım sonuç ne olacak.

kepek ekmekleri ve kıymanın karbonidrat değeri yokmu
birde kuru soğan sonuçta yemekleri kuru soğanla yapıyoruz

çok güzelmiş bu yöntem ya pazartesi başlayacağım okul kapanana kadar yapmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak ben sabahları çavdar ekmeğiyle güzel bir kahvaltı yapacağım öğle ve akşam da süt,süt ürünleri,et,et et ürünleri ve çiğ sebze tüketeceğim aralarda da salatalık domates falan yerim bazen de meyve...sonucu söylerim ama benim gibi sınırsız kelimesini sevenlere tavsiye ederim protein ağırlıklı bir diyet hem sağlıklı hem de hızlı verdiriyor kaydirigubbakcemile2

kepek ekmekleri ve kıymanın karbonidrat değeri yokmu
birde kuru soğan sonuçta yemekleri kuru soğanla yapıyoruz

Kepek ekmeğin değeri normalinkiyle aynı, ama ben tam buğday ekmeğini tavsiye ederim. Kuru soğanın değeri 10, yani o kadar fazla değil, yemeklere rahatlıkla katabilirsin, kıymanınsa aynı et gibi yani 0. Köftelerde içine ufaladığın ekmek kırıntısı karbonhidrat değerini yükseltiyor, yani un ya da ekmek katmadan köfte yaparsan ve ızgara olursa onun da değeri 0.

gerçekten tebrikler arkadaşım. Uyguladığın diyet çok mantıklı geldi. Ben de bir hafta deniycem. Sonucu yazarım. Akşam yemeğini kaçta yedin en geç.

gerçekten tebrikler arkadaşım. Uyguladığın diyet çok mantıklı geldi. Ben de bir hafta deniycem. Sonucu yazarım. Akşam yemeğini kaçta yedin en geç.

Karbonhidrat almadığın sürece (gündüz de listeye uymuşsan) akşam yemeğinin zamanının önemi yok. Diğer diyetlerden ayrılan en önemli yanı da bu zaten. Acıktıkça, için kıyıldıkça, ki ben özellikle saat 20.00'den sonra acıkırım, peynir ye, yumurta ye, süt iç, karbonhidrat değeri 0 ürünleri tercih et. Kolay gelsin. Sonucu bekliyorum.

selintepe çok teşekkürler...sayfanı inceliyorum su anda..kafamıza takılanları sana sorarız artıkkaydirigubbakcemile5

canım bende karbonhidratı kestim pazar günü 95 ile başladım
bugün 92.800 gr olmuşum

selintepe arkadaşım nasıl yani 4 gündemi 3 kilo daha gitti anlamadım 3 kilo daha gitti demişsin konuyu açtıktan sonra bende başlıycam acil 4 kilo vermeliyim kaç günde veririm acaba cevap verirsen sevinirim

selintepe , diyetin çok mantıklı geldi, paylaşımın için çoooooooook sağol, hep zayıf ol!arkadaşım deniycem, takıldığımda sorarım artık....

selintepe , diyetinde şekerin yeri var mı, canın şekerli bişey istediğinde ne yedin? yoksa şeker yasak mıydı ?

arkadaşlar ben karbonhitrat ihtiyacımı anlayamadım selintepe arkadaşım lütfen beni aydınlatırmısın ben 74 kiloyum acilen zayıflamam için günde maksimum kaç gr karbonhitrat almalıyım

selintepe nerelerdesin.bir göründün kayboldun.bu diyete başlayacağım ramazana kadar ne verebilirsem.
sana sorularım var.
1. kabızlık problemin oldu mu fazla protein kaynaklı.
2.meyve yedin mi ne kadar.
3.şekerli gıdalar yedin mi lıght olanları mı tercih ettin.
cevaplarsan sevinirim canım.

benim eşimde karbonhidrat diyetine başladı 9gün oldu makarna,pilav yada içinde pirinç olan hiçbişey ekmek kahvaltıda buğday ekmeği bile yediremiyorum
haşlanmış yumurta domates yeşil çay
bol bol salata etleri sadece ızgara yaparak tüketiyo
vazgeçemediği tek şey akşamları 1tas dondurma
bol meyve yiyo
şimdilik bi fark göremedim göbüşdeki yağlar duruyo sanki 1gün mekik bisiklet
2gün bişe yok
diyette kati kararlı
fakat spor yapmaya üşeniyo

selintepe arkadaşım nasıl yani 4 gündemi 3 kilo daha gitti anlamadım 3 kilo daha gitti demişsin konuyu açtıktan sonra bende başlıycam acil 4 kilo vermeliyim kaç günde veririm acaba cevap verirsen sevinirim

Canım, inanmayacaksın biliyorum ama bir günde iki kilo dahi verdiriyor bu diyet, karbonhidrat alımına bağlı olarak tabi. Eğer gün içerisinde hiç karbonhidrat almazsan, hani diyoruz ya sabahları bir simit yiyin, acıktığınızda domates salatalık türü şeyler yiyin diye. O gün dayanıp 0 karbonhidratla geçirirsen, sonuçta domates ve salatalıkta da karbonhidrat var az da olsa. Bir gün sadece et ürünleri ye, hem de sıfır değerindekilerden. Ve süt ürünlerinden, listeye bakarsın. Ve ertesi gün kilonu yaz bana. Şu var yalnız, kilonun çokluğuna bağlı kaç kilo verdiğin, sen kaç kilo olduğunu yaz bana, ben sana daha çok yardımcı olayım bu konuda.

selintepe , diyetinde şekerin yeri var mı, canın şekerli bişey istediğinde ne yedin? yoksa şeker yasak mıydı ?

Canım, şeker kesinlikle yasak hem de. Şeker aldığında bu diyetin hiçbir anlamı kalmaz. Bu diyette karbonhidrat almadığın için tatlı sevmesen bile canın tatlı türünden birşeyler çekiyor malesef, benim en zorlandığım durumlardan birisi de bu oldu zaten. Tatlıyı normalde hiç yemem ama akşamları özellikle acayip tatlı istiyor canım. Bunu önlemek için karbonhidrat değeri az meyvelerden yedim, bir de yine karbonhidrat değeri düşük kuruyemişler de tatlı isteğini azaltıyor, yanında çayla tokluk hissi veriyor. Ama toplamda günlük değeri geçmemeye çalış, bunu gün içerisine dengeli yay.

selintepe , diyetin çok mantıklı geldi, paylaşımın için çoooooooook sağol, hep zayıf ol!arkadaşım deniycem, takıldığımda sorarım artık....

Rica ederim, ne demek, umarım herkes istediği kiloya iner. Birkaç gün giremesem bile mutlaka sorularınıza bakıyorum, takıldığın yerleri yaz bana.

Mantıklı bir diyet evet, nedeni şu, denedim, bir çok arkadaşım da denedi. Ben yapamıyorum, tatlıdan vazgeçemem diyenler oldu tabi, onlar hala şişman. Ama yapabilenlerden 36 bedene inen arkadaşım var, benim kadar kilolu değildi tabi ama yine de kendinden memnun değildi.

Şu kadar kibrit kutusu peynir, bilmem şu kadar et yiyinler bana göre değil, bize göre değil, ben doymuyordum arkadaş :)) E doymayınca diyeti acı bir son ile noktalıyordum daha fazla yiyerek, iki günde vazgeçiyordum. Ekmeğe dalıyordum, böreklere, tavuklu pilavlara. Yanlış yaptığmı karbonhidrat almayarak diğerlerinden doyana kadar yediğimde de kilo verdiğimi hem de çok güzel verdiğimi görünce anladım. Bence kişiye özel diyetler olmalı, bu diyetle herkes verir, veremeyeni alnından öperim. Bu vücut sistemini bozmak değiştirmek çünkü. Ne kadar sağlıklı tabi tartışılır, ama psikoloji bence en önemli unsur, eğer ben kilo verdiysem mutlu oluyorum, dünyam vücudum kilo verdiğimde değişiyor. O zaman bu bana uygun diyenler için yazdım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…