• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selintepe'nin başarı öyküsü...

hatun cnm ben eski diyetime devam ediyorum
bu diyeti sürekliş yapamamaktan korktumm

Arkadaşlar az önce konunun taşınması gerektiğini yazdım fakat diyet deneyimlerimizde zaten mevcut konumuz varmış, lütfen soru ve önerilerinizi, liste paylaşımlarınızı artık verdiğim linkten yapınız... Bu konuda başarı öyküleri arasında kalmaya devam etsin..
selin arkadaşımız eminim ki size o linktede yardımcı olmaya devam edecektir...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...57218-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz.html

unutmamışsın :) inşşşallah hayırlısıyla olur. şu şekeri bırak sen de. napcaz senin şu şeker olayını? hiç mi düşünmüyosun bırakmayı? bana duygularını anlat, bırakınca nolacak mesela :)))

unutmam ben:)aslında yarım bile attığım oluyor bazen.sanırım psikolojik:)hani attım mı attım şeker çaya öle yani:)verilen linkteyiz biz selincim oraya gel olu rmu:)

Yok tatlım, öyle şey olur mu, o zaman kimse yeşillik yemez. Tüm marulun değeri o, senin yiyeceğin salatanın değeri bile 8'i bulmaz.

tamam tsklerr, benim hesaplama sacma oldu tabi, bir yaprak marul 8 olurmu :1:

Canımcım, çok zorda kalmadıkça yemiyorum. Yani kendi insiyatifim dışında bazen yemek zorunda kaldığım oluyor, örneğin misafirlikte çok ısrar edildiğinde. O zaman haliyle az yiyorum ama yememiş farzedip aynen devam ediyorum.
anladim. insallah bende yemem....... su an spagetti yi götürüyor bizimkilerr... kokusuyla yetiniyorumm eyvahedigeldismile

Bitanem, aslında ben buranın yabancısıyım. Yeni girdim siteye 1 ay olmadı bile. Biraz çözdükten sonra olabilir neden olmasın.

bence konu acabilirsin öyle... ama önce bi bizde kilo verelim :1:

selincim hayirli aksamlar ben 89 topigindenim bize de darkolive seni anlatti acikcasi cok etkilendim, ve et le aram gercekten cok iyi oldugu icin bende bu diyeti yapmaya karar verdim. simdi bu topigi bastan sona okumaya calisiyorum. canim dikkatimi cekti bütün sorulan sorulari sabirla cevaplandiriyorsun, cok sagol canim.

simdilik bir sorum yok anladim bu diyetin mantigini galiba.
yarindan itibaren basliyorum, insallah.

sanada simdiden cok tesekkür ediyorum.

gelismelerden seni haberdar edicem.
umarim sonuna kadar senin gibi sabirla devam ederim

sende hosgeldin ablanmmm, insallah basarcazz yaaa

hatun cnm ben eski diyetime devam ediyorum
bu diyeti sürekliş yapamamaktan korktumm

ben bir hafta denicemm, ondan sonra bakicamm

kııııızlaaaaaaaar!!!!!!!! şu dakika itibariyle 64,5 im, yani yarım kilo daha vermişim. çok mutluyum , darısı hepinizin başına.... o aldığım 38 beden şahane eteği 1 haftaya giyerim İnşallah.....

kııııızlaaaaaaaar!!!!!!!! şu dakika itibariyle 64,5 im, yani yarım kilo daha vermişim. çok mutluyum , darısı hepinizin başına.... o aldığım 38 beden şahane eteği 1 haftaya giyerim İnşallah.....

nezaman basladin ve nekadar verdin

MASUMMcum kendi diyetinle de sonuç alırsın inşallah.....ama aksilik olur istediğin kiloya düşemezsen bu rejimle devam eder incecik olursun , benim gibi hormon bozukluğu olan bi tombişi zayıflatabiliyosa herkeste işe yarar gibime geliyor....farklı diyette de olsan irtibatı koparmayalım canım , motivasyon açısından ...öptüm

nezaman basladin ve nekadar verdin

bugün 13. gün aylin , toplam 5,5 kilo verdim ben ....benim vücudumun bu diyete ne kadar ihtiyacı varmış ...ben bile inanamıyorum....inanılmaz hızlı veriyorum....anladım beni bozan karbonhdrtmış.....bu ay sonuna 60 ın altına düşerim gibime geliyo ya da net bi 60 olurum....

bugün 13. gün aylin , toplam 5,5 kilo verdim ben ....benim vücudumun bu diyete ne kadar ihtiyacı varmış ...ben bile inanamıyorum....inanılmaz hızlı veriyorum....anladım beni bozan karbonhdrtmış.....bu ay sonuna 60 ın altına düşerim gibime geliyo ya da net bi 60 olurum....

nekadar güzel yaaa
bende istiyorummm :gitme:
tebrik ederimkaydirigubbakcemile2

bu sabah da kahvaltım aynıydı, light tost 1 domates 1 salatalık 1 avuç maydanoz 5 adet zeytin ......ara yeşilçay ........öğlen antep tava 1 yemek tabağı dolusu.........ara 1 avuç kiraz ............ara az şekerli türk kahvesi..........akşam yemeği...4 parmak kaşar peyniri....(yemek hazırlamaya fırsat olmadı o yüzden) yatmadan acıkıcam biliyorum.....ne yerimm? 1 büyük süt ve peynir

bu sabah da kahvaltım aynıydı, light tost 1 domates 1 salatalık 1 avuç maydanoz 5 adet zeytin ......ara yeşilçay ........öğlen antep tava 1 yemek tabağı dolusu.........ara 1 avuç kiraz ............ara az şekerli türk kahvesi..........akşam yemeği...4 parmak kaşar peyniri....(yemek hazırlamaya fırsat olmadı o yüzden) yatmadan acıkıcam biliyorum.....ne yerimm? 1 büyük süt ve peynir

Hatuncum merhaba, taşınıyormuşuz, link çalışıyor mu sende?

cnm ben buralardayım hatucum
selin çok pozitif bir insan ben bu diyeti yapmasmad aburalardayım
belki çok i bir yöntem ama dedim ya ben 12.5 kiloyu verene kadar geberdim resmen
pko ve kabızlıkla baş etmeye çalışıyorum insülin problemim var pko oldugum için buda tetikler diye korkuyorum

pko(polikistik over sendromu)

öpt cnm

Merhaba kızlar beni de aranıza alın :( 27 yaşındayım boyum 1,65 ve henüz çocuğum yok.
Yıllardır 49 olan kilom birkaç yıl içerisinde önce 51 sonra 52 oldu. Çok önemli değil yakıştı diyordum bir süre sonra baktım ki 55 olmuşum
Eşim sakın kilo verme böyle çok güzel oldun diyordu neyse dedim hadi buda fena değil.
Ama bir baktım 57 olmuşum hoopp dedim, ne oluyor böyle.
Hemen sıkı bir diyet kararı aldım ama bu konuda iradesizim, yemek yapmayı da yemeyi de çok severim
Fakat bir dur demek lazımdı. Benim evde kullanabileceğim bir kaç spor aletim var.
11.06.2010 cuma sabahı hemen başladım. Önce sabah kalkar kalkmaz bir bardak su içiyorum ve spor yapıyorum karın, kol ve bacakları çalıştıran bisiklet gibi bir aletim var onunla 100 defa çalışıyorum.
ışe gelene kadar 1-2 bardak daha su içiyorum sonra büyük bir kupa biberiye çayı.
Kahvaltı olarak da bir kase special k-fleks tahıl gevreği yada bir domates, bir kaç zeytin, küçük bir dilim peynir ve 2 dilim tahıllı ekmek.
Öğleyin bir tabak salata bir kaç saat sonra bir ad. activia
Daha sonra yine biberiye çayı derken eve gitme vakti geliyor. Tabi gün içerisinde sık sık su içiyorum.
Akşam hafif bir çeşit yemek ve bol yoğurt( yağsız) , ekmek yok.
Kolayı da kestim, tatlıyı da azalttım ama aralarda canım bisküvi ve çay istiyor.
Yıllardır her gün kurabiye, bisküvi yada pasta eşliğinde çay içmeye alışkınım, o çok zorluyor beni.
Yemekten sonra twister de çalışıyorum vakit oldukça, gece yatarken de vibro shapper kullanıyorum.
Bu sabah tartıldım ve 55 e düşmüşüm.
Ama istikrarımı kaybetmek üzereyim, yemek istiyorum.
1 ay içerisinde 50 kilo ya düşmem lazım ama kendime bu konuda pek güvenim yok açıkçası.
Bana önerebileceğiniz daha etkli bir yötem var mıdır? Hepimize kolay gelsin.

Merhaba kızlar beni de aranıza alın :( 27 yaşındayım boyum 1,65 ve henüz çocuğum yok.
Yıllardır 49 olan kilom birkaç yıl içerisinde önce 51 sonra 52 oldu. Çok önemli değil yakıştı diyordum bir süre sonra baktım ki 55 olmuşum
Eşim sakın kilo verme böyle çok güzel oldun diyordu neyse dedim hadi buda fena değil.
Ama bir baktım 57 olmuşum hoopp dedim, ne oluyor böyle.
Hemen sıkı bir diyet kararı aldım ama bu konuda iradesizim, yemek yapmayı da yemeyi de çok severim
Fakat bir dur demek lazımdı. Benim evde kullanabileceğim bir kaç spor aletim var.
11.06.2010 cuma sabahı hemen başladım. Önce sabah kalkar kalkmaz bir bardak su içiyorum ve spor yapıyorum karın, kol ve bacakları çalıştıran bisiklet gibi bir aletim var onunla 100 defa çalışıyorum.
İşe gelene kadar 1-2 bardak daha su içiyorum sonra büyük bir kupa biberiye çayı.
Kahvaltı olarak da bir kase special k-fleks tahıl gevreği yada bir domates, bir kaç zeytin, küçük bir dilim peynir ve 2 dilim tahıllı ekmek.
Öğleyin bir tabak salata bir kaç saat sonra bir ad. activia
Daha sonra yine biberiye çayı derken eve gitme vakti geliyor. Tabi gün içerisinde sık sık su içiyorum.
Akşam hafif bir çeşit yemek ve bol yoğurt( yağsız) , ekmek yok.
Kolayı da kestim, tatlıyı da azalttım ama aralarda canım bisküvi ve çay istiyor.
Yıllardır her gün kurabiye, bisküvi yada pasta eşliğinde çay içmeye alışkınım, o çok zorluyor beni.
Yemekten sonra twister de çalışıyorum vakit oldukça, gece yatarken de vibro shapper kullanıyorum.
Bu sabah tartıldım ve 55 e düşmüşüm.
Ama istikrarımı kaybetmek üzereyim, yemek istiyorum.
1 ay içerisinde 50 kilo ya düşmem lazım ama kendime bu konuda pek güvenim yok açıkçası.
Bana önerebileceğiniz daha etkli bir yötem var mıdır? Hepimize kolay gelsin.

tek birsey dicem. SÜKRET bu kiloda olduguna.........
bu kompleksini anlayamadim abla dogruuusuuu.... ben 20 yasinda 89 kilo agirliginda bir kizim, bana ne demeli? sen 55 e mi yaniyorsun? yapma gözünü sevim...

ya balık kızartması fln ne bilim yağlı değil mi sanki :S ayrıca çok su içtiniz mi bu diyeti yaparken ??:1closedeyes:

merhaba arkadaslar bende sandoloz sakizi ve elma sirkesi ile 3 haftada 6 kilo verdim. ekmek ve kizartmalardan uzak durdum. yuruyuse agirlik verdim ve sonucunu cok guzel aldim. Bu arada midemin kuculdugunu ve ogunlerde cok fazla yemedigimi gordum .Yaklasik 2-3 haftadir diyete ara vermek zorunda kaldim simdilerde ise tekrar baslamak icin motivasyon eksikligi hissediyorum.eeee malum mevsim yaz ve ben denize kiyisi olan bir yerde yasiyorum bu yil deniz bana bakiyor ben denizemafoldumben bu kilolar yuzunden daha siftah yapamadim bu yilmafoldumben motivasyon arttirici tavsiyelerinize ihtiyacim var, simdiden tesekkurler.

Back