tebrık ederım selıntepe cok guzel zayıflamıssın.bende 59 kıloyum ve 5 kılo vermem lazım bu dıyete hemen yarın baslıyorum. ama sankı vucudum bana gıcıklık yapar gıbı hıc yemedıgım halde cips kola cçukulata tarzı seyler ıstıyor.bunları bastırmak ıcın kuru kayısı fılan ıse yararmı ne kadar yıyebılırız ara ogunlerde. eger zayıflayabılırsem ınan sana mınnettar olucam.
Kimsenin moralini bozmak istemiyorum yanlış anlamayın, ama bildiğim kadarıyla karbonhidrat diyeti çok güzel zayıflatan bir diyet tamam da... Diyet bittikten sonra verilenler geri alınıyor, kalıcı kilo verilmiyor. Kilomuzun kalıcı olması için ne yapmamız gerektiğini öğrensekte, gönül rahatlığıyla diyete başlasak fena olmaz hani sengözlerimebaksanab
sselin tşk ederim cvp ladıgın için sneide biraz yoruyoruz ama kendi adıma özür diliyorum
bir şey daha sormka istiyorum
tekrar karbonhidrat almaya başladııgmızda yani diyetimiz bittiginde bu kilolalrı geri alırmıyız yoksa monti iyeti gibi bu sistemi hayatımız boyunca sürdürmek zorundmaıyız
tşk edeirm
Canım rica ederim, tabi ki sor, on parmak daktilo bildiğim için yorulmuyorum hemencecik cevaplıyorum. Sana da tavsiyem bunu diyet olarak görme, ben ağız alışkanlığı diyet yazıyorum hep. Beslenme sistemimiz yanlış, kilo verdikçe de zaten iştah gittiği için ve daha az yediğimiz için bu sistem oturuyor zamanla. Yani bu sistemle 20 kilo verdiğini düşün, istediğin kiloya indin. Sonra yine eski kilonda yediklerin gibi zaten yiyemiyorsun. Listedeki değerleri geçtiğini farzedelim bittikten sonra, o zaman da hemen hoop diye 20 kiloyu geri almıyorsun. Devreye kilo kontrolü giriyor, karbonhidrat diyeti hızlı verdiren bir diyet ve verdikten sonra sadece yediklerine dikkat ederek çok rahat kilonu kontrol edebilirsin. İştah günden güne artan bir şey biliyorsun, fazla kilonu verdikten sonra zamanla tabi ki verdiğin kiloları geri alabilirsin ama yazdığım gibi birden bire olmaz bu iş, tamamen senin kontrolünde olur. Benim daha verecek kilom var daha önce de yazmıştım, ama tamam diyen arkadaşlarım da oldu, resmen çıtır kız moduna büründüler, ayy tıkandım, aman acıkmadım, ben şunu yemeeemmm gibilerinden :)) O kilolarda mı bir hikmet var anlamıyorum, ne gıcık oluyorlar ay, arkadaşın olmasa boğar atarsın bi kenara :))) zaten o kiloya indiği zaman gözü gibi koruyor insan, ben şunu gözlemledim hedef kiloya inmeyenler geri alıyor, arada kalanlar yani, araya bişey giriyor genelde, ya eşler, ya ortamlar, misafirler, misafirlikler, tatiller, sonra bırakıyorlar. Oysa ki şunu yapmak lazım, bütün bunlar geçici, bizim bir evimiz var, bir gidişatımız var, dış şartlar onu değiştirse bile geçici süre (bu geçici sürede dikkat ederek yine) normale döndüğümüzde hedefi sonuna kadar götürmeliyiz.
süper bir diyet...a.s
bende zaten 1 haftadır ekmek yemiyordum bir lokma bile...cokacimcoook
yiyeceklerin karbonhidrat değerlerini vermeniz çok iyi olmuş selintepe..sengözlerimebaksanab
1.63 boyum ve kilom 70...1 yılda aldığım bu 10 kiloyu vermek istiyorum...delikafadulden
topiği baştan sona okudum..resimlerinizi gördüm değişiminiz inanılmaz..alkisalkisalkis
darısı başımıza...opuyorumnanaktan
tebrik ve teşekkürler...a.s.
kızlar 3 haftadr diyetteyim, 2buçk kilo falan verdm, ama bugn misafr vardı ve çok fazla yedm, hem de ne yemek, pastalar börekler.. çok pişman oldum sonradan
yarın devam etsem tekrar çok bişey kaybettmmi sizce
lütfen fikirlernzi söylermisinz
ağzım bal yemesin çok kalorili:)valla p.tesi başlıcam amma nası yapcam nası olcak bilmiyorum en az 12-15 arası vermem lazım ama icraat yokkaydirigubbakcemile
venhar pazartesini niye beklion yahu
dur düzeltiyim agzin tavuk yesin :) 0 puan
Burdayım hayatım :))))))) Misafir var evde, bittiiiiiim. Ayaklarıma kara sular indi onları gezdir tozdur derken. Birkaç gün geceleri girebilicem maselef. Çok geç uyuyorum zaten normalde de, o yüzden yazdıklarınızın hepsini okuyorum.
sositososito cok haklisin ablam.... masum ablam gelmeden ben de cvp yazmak istedimhaklisin, kendimiz kontrol etmezsek herkes alir kiloyuuu... hooop verdik diyee hooop geri almak olmaz tabiki... benim elimde... KORKUYORUm kelimesi bile yalniss..,. kötü aliskanliklarimdan vazgecmeliyimm... 4 haftadir rejimdeyim ama halen 1 tabak makarnayi hoop diye götürebilirim kaydirigubbakcemile3 insallah tamamen vazgecicem bu tür yiyeceklerden.... 4 kasik dan fazla yemek yok... dikkat edilicek istee....
cok merak ediyorum ben kac kilo vericem karbonhidrat almadan... 89.7 gösterdi tarti cuma günü... bu hafta kac göstericek bakalimm....
ay kızlar çok hoşsunuz yaa, çok güldüm bencede tavuk yesin ağızlarımız ya bu yoğurt et ikilisi süper benim böyle diyet yaptığımı görse arkadaşarım inanmazlar çok gülerler... sositososito
ay canım yaa yatılı misafir zor iş allah kolaylık versin :teselli:
aylin
kafanda soru işareti varsa yapma bak herkesten etkileniyorsun, beynin inanmassa vücudunu nasıl etkiliycek??? önce kendin inanmalısın... tabiki bu benim fikrim... mirmirmirmir
yalnız kafama takılan bir şey var...
sadece protein yada karbonhidrat gibi diyetlerin zararları olduğu söyleniyor...
böbreklerde karaciğerde ve kalpte sorunlara yol açıyorumuş...
selintepe herhangi bir rahatsızlık oluştumu sende..
yapmayı istiyorum bu diyeti ama korkmuyorum desem yalan olur.
bana da cevap verirmisinz lütfen, 3 haftam boşa gtmedi değilmii..
hayir yapicam.... ohaoldumsmile
bu uno nun tam bugday ekmeklerı var
ondan 1 dılım yesek problem oluyormu .bu arada bagırsak sorunlarınıda duzenleyebılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?