selintepe'nin başarı öyküsü...

Canım, çok güldüm, çok tatlısın :))) Hoşgeldin sen de. Seni çabuk zayıflayacaklar sınıfındasın kilona bayıldım, yeminle başla hemen farkı göreceksin, anlamadığın, sormak istediğin birşey olursa çekinme.

ark lar şimdik koca bir kupaya attığım bir küp şeker mi verdirecek bana kilo be:)en fazla da 5 kupa felan içiyorum gün üçin de

amaç karbonhidratı minumuma indirmek günlük belli bi ölçü karbonhidrat hakkımız var.onu dilediğimiz yiyecekte kullanamazmıyız.

selam kıslar..a.s.

bir arkadaşim tavsiye etti montiye benziyor bir bak diye ...::))))
menülerinize bakıyorum evet benziyor...ama bu beslenmede karbonhidartlar puanlara göre montidede gl degerlere göre ama ögünlere bakıyorum et, sebze ,yogurt üçlemesi . ama karbonhidaratlarda siz ipi daha sıkı tutmuşunuz . montide . daha serbest..

linki tam okumadım ama beslenmeniz güzel tebrik ederim sizleri....olumunekankayizsmile
en önemlisi saglıkla kalıcı kilo vermek başarılar opuyorumnanaktan

. iyi geceler hepinize ..:1hug:

venhar pazartesini niye beklion yahu

dur düzeltiyim agzin tavuk yesin :) 0 puan

eşim evde olunca ipin ucu kaçıyo:)eşimde öle aman aman kilol u değil hatta zayıf bi erk baz alırsak.yani yiyip yiyip kilo almayan gıcıklardanklava:hamile kalmadan 13 kg vermem lazım.yani şimdiki kilomla doğuma gitmem lazım.lazım da lazım amaaklava:

Canım tekrar merhaba. Listelerde verilen tost'un gramajı 20 gr. yani iki dilim değil bir dilim ekmeğe denk geliyor. Tostu biz iki dilim ekmekle yaptığımıza göre gerçek değeri 16 grama denk geliyor anlayacağın. Günde 3 tost yesen 48 eder ki 0 değerindekiler hariç gün içerisinde çok fazla seçeneğin kalmaz. Ben bu diyette sadece sabahları ekmek tarzı şeyler yemeye gayret gösterdim, burda yapan arkadaşlarda da sadece sabahları karbonhidrat ağırlıklı gıdalar alıp öğlen ve akşamları mümkün olduğunca protein alanlar daha fazla kilo verdiler. Bence denenmişi dene. Öğlen ve akşam çünkü mecburen az miktarda da olsa alıyorsun. Et ürünleri ve yumurta hariç diğer herşeyde var. Acıktıkça ve imkanın varsa bu ikisini tercih et derim. Mercimek, patates ve şekerli ürünler en çok karbonhidrat içeren gıdalar. Özellikle şekeri tamamen kesebilirsen çok iyi olur. Diğerlerinden hesaplayıp tabi ki alabilirsin ama sınırı geçmeden. Sen başlangıçta 70 değerle bile kilo verirsin gibime geliyor.

Orta 2. sınıfın bittiği yaz ailece karbonhidrat diyetine girmiştik kaydirigubbakcemile3 3 ayda 72-73 kilodan 54-55 kiloya düşmüştüm okul başlayınca bana şişko diyenler bile peşimde dolanmaya başlamıştı kaydirigubbakcemile2 ama sonrasında yavaş yavaş tekrar kilo aldım.

Liseye başladığımda gene 70li kilolardaydım. Lise sonda yani 4-5 sene önce 77-78 kilo olunca kafama göre bi diyet yapıp 67 kiloya düşmüştüm. Bir sene sonra bu sefer 85 kilo oldum akannehir 2 sene öyle devam etti kilom.

Geçen sene yazın başlarındayken yeter artık dedim ve sağlıklı beslenmeye başladım, ekmek nerdeyse hiç yemedim, akşamları yürüyüş yaptım 1.5-2 saat ve 3 ay sonunda 73 kilo oldum. Sonraki aylar biraz dikkat ettim yediklerime, yavaş yavaş kilo vermeye devam ettim ve an itibariyle 64 kiloyum. Boyum 1.67 ideal kilom 58miş. Ama ben 55 olsa çok iyi olur diyorum.. Yani vermem gereken 9 kilom daha var ama çok zor kilo vermeye başladım artık.

Karbonhidrat diyeti inanılmaz zayıflatıyor denediğim için biliyorum ama diyet bitince verdiğim kiloları alırım diye korkuyorum fisfisfis bu yaz tekrar başlıcam diyete ve spora. Pilates ve yüzme yapmayı düşünüyorum, vücudum sarktı artık birşeyler yapmam lazım acilen :çok üzgünüm: ideal kiloya ulaştığımızda ne yapmamız gerekicek? Karbonhidrat diyetiyle ideal kilosuna ulaşmış ve kilosunu koruyan biri var mı? Tavsiye verirseniz çok sevinirim. Aklıma yatarsa bende başlıcam karbonhidrat diyetine ve hergün yazımı yazıcam buraya

bir sorum olucak...

ben meyveli yogurtlari cok severimmm, 150gr-250gr olurya satilirya hani...

onlarda karbonhidrat varmi??

Aylin sen de hoşgeldin canım, meyveli yoğurtları bilmiyordum baktım ben de şaşırdım, bir kutuda 16 yazıyor. Bence değmez, uzak dur. demek ki şeker katıyorlar.

selinciğimmmmmmmmmmmmmm neredesin topiğini bastık seni bekliyoruz müthiş haz verici sohbetini muhabbetini istiyoruz şekerim

Burdayım hayatım :))))))) Misafir var evde, bittiiiiiim. Ayaklarıma kara sular indi onları gezdir tozdur derken. Birkaç gün geceleri girebilicem maselef. Çok geç uyuyorum zaten normalde de, o yüzden yazdıklarınızın hepsini okuyorum.

aylin iyi gidiyosun .menün iyi .ekmegi kesme sakin,bende basladim .pilav .makarna .bulgur .kuru fasulye. bakliyatlar yasak.cikolata ,falan. kac kilosun .kac kilo vermek istiyosun.istersen beraber yarisalim.

tsklerr memnun olurum tabi herkesle yarisirim bu gazla hehe

cizelgemde yaziyor canim baslangic kilom ve simdiki kilom

aminnnn tsk ederim ablammm, cok sagolunnn,.,,, cizelgemdende anlasildigi gibi 93,2 ile basladim 14 mayista... simdi 89,7 kiloyum.. 3,5 gitti... insallah kilo vericemm...
Aylin sen de hoşgeldin canım, meyveli yoğurtları bilmiyordum baktım ben de şaşırdım, bir kutuda 16 yazıyor. Bence değmez, uzak dur. demek ki şeker katıyorlar.

HOSBULDUm ablam... tmm uzak durayim yogurtlardann,,,,

bir sorum olucakti... orta boy marul yaziyor 8 puan... simdi ben 5 dal marulla salata yapsam 40 puanmi oluyor, sacma geldi bana... benmi yanlis anladim? toplam salatami 8 puanla saysam olmazmi?

ben cabuk kilo alan biriyim, bu rejimden korktum simdi ben yaaa.... ya bu rejimi yapmicam ya da KORUMAYI ÖGRENICEM :gitme: selin sen ne diyorsun ablam bu ise?

Canımcım, sabah tamam, öğlen de tamam, akşamları ve aralarda yediklerin biraz çok tutar gibi geldi bana şöyle kaba hesap.

Canımcım, sabah tamam, öğlen de tamam, akşamları ve aralarda yediklerin biraz çok tutar gibi geldi bana şöyle kaba hesap.

yogurt da baya k.b. var ya... 12 puan... onun yerine peynir atarim agzima :))

abla orta boy marul diyor 8 puan... nasil yani orta boy=?? kac dal marul??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…