slm kızlarr ben yeni arkadaşınızım kabul ederseniz ve şimdilik şişman sınıfındayım 89topiqi 1 saattir okuyorum çok heyecanlandım ve okumadan önce oqlumu börek alamay gönderecektim ama şimdi kızızam yumurta haşlamasını söyledim çok heyecanlıyım kızlarr..
amaç karbonhidratı minumuma indirmek günlük belli bi ölçü karbonhidrat hakkımız var.onu dilediğimiz yiyecekte kullanamazmıyız.
aynen katiliyorum agzin bal yesin bacim minimuma indirmek dogru
venhar pazartesini niye beklion yahu
dur düzeltiyim agzin tavuk yesin :) 0 puan
aklıma takılan şeyler var mesela tost (8) verilmiş oran gunde 3 öqün yense 24 eder ama topiqi açan arkadaşımız sabah yediyseniz diqer öqünlerde yemeyin yazmış oranlar geçmedikten sonra yememizin zararı olurmu birde aynı şekide günlük oranın dışına çıkmamak kaydıyla mercimek patates ve şekerli yicekler yense yanlışmı yapmış oluruz ...
bir sorum olucak...
ben meyveli yogurtlari cok severimmm, 150gr-250gr olurya satilirya hani...
onlarda karbonhidrat varmi??
selinciğimmmmmmmmmmmmmm neredesin topiğini bastık seni bekliyoruz müthiş haz verici sohbetini muhabbetini istiyoruz şekerim
aylin iyi gidiyosun .menün iyi .ekmegi kesme sakin,bende basladim .pilav .makarna .bulgur .kuru fasulye. bakliyatlar yasak.cikolata ,falan. kac kilosun .kac kilo vermek istiyosun.istersen beraber yarisalim.
aylincik sana seve seve yardımcı oluruz ablaların olarak....demek nişanlanıyosun , allah mesut etsin canım....ben 10 günde 5 kilo verdim, sanırım topicte en hızlı verenlerden biriyim...ilk 3 gün kahvaltıdaki light tost hariç puanlı bişey yemedim.... kaç kilo old. yazmamışın ama 75 e düşmek istediğine göre bu rakamın üzerindesin....senin bu diyeti yapmak için şahane bi sebebin de var , nişan....eminim hızla zayıflıycaksın...
Aylin sen de hoşgeldin canım, meyveli yoğurtları bilmiyordum baktım ben de şaşırdım, bir kutuda 16 yazıyor. Bence değmez, uzak dur. demek ki şeker katıyorlar.
Orta 2. sınıfın bittiği yaz ailece karbonhidrat diyetine girmiştik kaydirigubbakcemile3 3 ayda 72-73 kilodan 54-55 kiloya düşmüştüm okul başlayınca bana şişko diyenler bile peşimde dolanmaya başlamıştı kaydirigubbakcemile2 ama sonrasında yavaş yavaş tekrar kilo aldım.
Liseye başladığımda gene 70li kilolardaydım. Lise sonda yani 4-5 sene önce 77-78 kilo olunca kafama göre bi diyet yapıp 67 kiloya düşmüştüm. Bir sene sonra bu sefer 85 kilo oldum akannehir 2 sene öyle devam etti kilom.
Geçen sene yazın başlarındayken yeter artık dedim ve sağlıklı beslenmeye başladım, ekmek nerdeyse hiç yemedim, akşamları yürüyüş yaptım 1.5-2 saat ve 3 ay sonunda 73 kilo oldum. Sonraki aylar biraz dikkat ettim yediklerime, yavaş yavaş kilo vermeye devam ettim ve an itibariyle 64 kiloyum. Boyum 1.67 ideal kilom 58miş. Ama ben 55 olsa çok iyi olur diyorum.. Yani vermem gereken 9 kilom daha var ama çok zor kilo vermeye başladım artık.
Karbonhidrat diyeti inanılmaz zayıflatıyor denediğim için biliyorum ama diyet bitince verdiğim kiloları alırım diye korkuyorum fisfisfis bu yaz tekrar başlıcam diyete ve spora. Pilates ve yüzme yapmayı düşünüyorum, vücudum sarktı artık birşeyler yapmam lazım acilen :çok üzgünüm: ideal kiloya ulaştığımızda ne yapmamız gerekicek? Karbonhidrat diyetiyle ideal kilosuna ulaşmış ve kilosunu koruyan biri var mı? Tavsiye verirseniz çok sevinirim. Aklıma yatarsa bende başlıcam karbonhidrat diyetine ve hergün yazımı yazıcam buraya
aylincim bak ben şöyle bir bmantık geliştiridm sanada yadrımcı olayım
yediklerimi puan olarak hesaplayamam belki ama
yine 6 ögün beslencem
ama sabah kahvaltısında 2 dilim ekmegim vardı
1 dilim yiycem istedigim kadar peynir yiycem ,domates,salatalaık vss
öglen
2 köfte kadar et 1 dilim ekmegim vardı
şimdi istedigim kadar et
salata
ekmek yemiycem
akşam
1 dilim ekmek yiyordum şimdi ise sebze yiycem
ekmeksiz çorbayı sadece öglenleri yiycem
akşam ette yiyebilirim
aralarda ise
süt ve yogurt un yanında kb düşük meyve veya sebze tükaticemmm
varmı bi yanlışım?
Canımcım, sabah tamam, öğlen de tamam, akşamları ve aralarda yediklerin biraz çok tutar gibi geldi bana şöyle kaba hesap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?