aferin işte böle yola gel bakemmm kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni
saol canm ilgilendiğin için, hergn 45 dk yürüyüşümü yapıyorum zaten , 2 gün boyunca az yer daha fazla spor yaparım. oh ya :)
merhaba canim valla yediklerim yetti bana aslinda acikmadimki
sabah 4citir ekmek krem peynirle iki yumurta domates salatalik
selincim bugünde ögLen bir tabak kiymali kabak yemegi salata yogurt
aksam 1tabak kiymali kabak yemegi yogurtla
hesap yapamiyorum ama kabataslak dikkat ediyorum
tek istegim var......... nisanimda arkamdan gülmelerini istemiyorumm
agzi acik anacuuum nasilda zayiflamiss desinler istiyorumm
Rabbim o günü göstericek insallahhhhhhhh
hadi inş öle derler.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi geceler hanimlar
yarin grs tatli rüyalar
bugüne kadar yiyeceklerin calorilerine bakardım şimdi karbonhidrat değerlerine bakıyorum.:)ama var ya hiç ummadığımız şeylerin ne kadar calorisi varmış şaşırıyorum görünce.mesela gazoz limonata vs gibi.bi de şeker kesinlikle yasak denmiş ya hani bu tatlı şeylerin hepsinimi kapsıyo yoksa çaya direk olarak attığımız şeker mi kast ediliyo.
Venharcım, sebze ve meyve içindeki şekerler hariç bütün şekerleri kastediyo.
ark lar şimdik koca bir kupaya attığım bir küp şeker mi verdirecek bana kilo be:)en fazla da 5 kupa felan içiyorum gün üçin de
Aşkolsun Venhar, 5x12=60, inanmıyorum, şaka yaz nolur.
selintepe seksii kariiii nerdesin yahu :)
Sırayla okuyorum ay, az kaldı dur geliyorum.
Orta 2. sınıfın bittiği yaz ailece karbonhidrat diyetine girmiştik kaydirigubbakcemile3 3 ayda 72-73 kilodan 54-55 kiloya düşmüştüm okul başlayınca bana şişko diyenler bile peşimde dolanmaya başlamıştı kaydirigubbakcemile2 ama sonrasında yavaş yavaş tekrar kilo aldım.
Liseye başladığımda gene 70li kilolardaydım. Lise sonda yani 4-5 sene önce 77-78 kilo olunca kafama göre bi diyet yapıp 67 kiloya düşmüştüm. Bir sene sonra bu sefer 85 kilo oldum akannehir 2 sene öyle devam etti kilom.
Geçen sene yazın başlarındayken yeter artık dedim ve sağlıklı beslenmeye başladım, ekmek nerdeyse hiç yemedim, akşamları yürüyüş yaptım 1.5-2 saat ve 3 ay sonunda 73 kilo oldum. Sonraki aylar biraz dikkat ettim yediklerime, yavaş yavaş kilo vermeye devam ettim ve an itibariyle 64 kiloyum. Boyum 1.67 ideal kilom 58miş. Ama ben 55 olsa çok iyi olur diyorum.. Yani vermem gereken 9 kilom daha var ama çok zor kilo vermeye başladım artık.
Karbonhidrat diyeti inanılmaz zayıflatıyor denediğim için biliyorum ama diyet bitince verdiğim kiloları alırım diye korkuyorum fisfisfis bu yaz tekrar başlıcam diyete ve spora. Pilates ve yüzme yapmayı düşünüyorum, vücudum sarktı artık birşeyler yapmam lazım acilen :çok üzgünüm: ideal kiloya ulaştığımızda ne yapmamız gerekicek? Karbonhidrat diyetiyle ideal kilosuna ulaşmış ve kilosunu koruyan biri var mı? Tavsiye verirseniz çok sevinirim. Aklıma yatarsa bende başlıcam karbonhidrat diyetine ve hergün yazımı yazıcam buraya
tsklerr memnun olurum tabi herkesle yarisirim bu gazla hehe
cizelgemde yaziyor canim baslangic kilom ve simdiki kilom
aminnnn tsk ederim ablammm, cok sagolunnn,.,,, cizelgemdende anlasildigi gibi 93,2 ile basladim 14 mayista... simdi 89,7 kiloyum.. 3,5 gitti... insallah kilo vericemm...
HOSBULDUm ablam... tmm uzak durayim yogurtlardann,,,,
bir sorum olucakti... orta boy marul yaziyor 8 puan... simdi ben 5 dal marulla salata yapsam 40 puanmi oluyor, sacma geldi bana... benmi yanlis anladim? toplam salatami 8 puanla saysam olmazmi?
SELIN ablammm sen halenn mi makarna pilav yemiyorsun????? 2 kasik olsa bile mi???
hic yemiyerek mi koruyorsun kilonu?
Selin ablam bence sen ayri topik ac, karbonhidrat rejimi diye...
katilmak isteyenler katilsinn, kaptan sen oll... her cuma liste yap, menü kontrolu felan... ne dersin??????
yada bu topikte kalsinn... ama her cuma liste olussun.. ne dersin????
iyi fikir degilmi bayanlarrr
ben cok isterdimm... iki topigim olur opuyorumnanaktan
bu kötü olmus iste canim...... en büyük hatalarimizda bu... ye ye yee sonra otur agla pisman ol... cocuk degiliz bence........
yarin sebze ve meyve ye sadece, telafi et derim
ay yazık sana ya baya baya iş gibi sırayl aokuyup cvp veriyosun.ALLAH razı olsun.hani o çok istediğin bişi vardı ya.eğer hakkın da hayırlı ise olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?