selintepe'nin başarı öyküsü...

süper bir diyet...a.s
bende zaten 1 haftadır ekmek yemiyordum bir lokma bile...cokacimcoook
yiyeceklerin karbonhidrat değerlerini vermeniz çok iyi olmuş selintepe..sengözlerimebaksanab
1.63 boyum ve kilom 70...1 yılda aldığım bu 10 kiloyu vermek istiyorum...delikafadulden
topiği baştan sona okudum..resimlerinizi gördüm değişiminiz inanılmaz..alkisalkisalkis
darısı başımıza...opuyorumnanaktan
tebrik ve teşekkürler...a.s.

yalnis anlasilma oldu sanirim... taze fasulye yedim, kuru fasulye puani 52 sanirim...

taze fasulyenin puani ne ozaman?

yalnız kafama takılan bir şey var...
sadece protein yada karbonhidrat gibi diyetlerin zararları olduğu söyleniyor...
böbreklerde karaciğerde ve kalpte sorunlara yol açıyorumuş...
selintepe herhangi bir rahatsızlık oluştumu sende..
yapmayı istiyorum bu diyeti ama korkmuyorum desem yalan olur.

sabah 9.30 da: 2 dilim kepekli ekmek (24p), üzerine recel (14p), 1 yumurta (0)
ara: yesil cay ve 2 kk peynir (1)
öglen 15 de: 1 tabak taze fasulye (4p) (1 yk zeytinyagiyla, 1 domatesle, 1 soganli pisirdim)
ara: 150gr yogurtla yapmis oldugum Ayran (250gr yogurt 12 p=150gr 7p diyelim)
aksam: 2 but tavuk (tavada tavuk baharatiyla kizartilmis) (200gr diyelim=4p) ve salatal (10p), 2 ayran (14p)
ara: yesil cay

24,14,1,4,7,4,10,14 = 78 puan

abow cok olmus... ayran pek fazla icmiyim... onun yerine peynir daha iyi olucak... ekmegi kesmek lazim tamamen... veya 1 tane... recel hele tam kesicem o kesin... ozaman olucak gibi... anladim bu isi ben

aylin iyi gidiyosun .menün iyi .ekmegi kesme sakin,bende basladim .pilav .makarna .bulgur .kuru fasulye. bakliyatlar yasak.cikolata ,falan. kac kilosun .kac kilo vermek istiyosun.istersen beraber yarisalim.

menümü yazayım bugün ilk günüm

sabah
1 bardakk süt
1 incir

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
bol peynir

öglen
tavuk ciger
salata
yarım kase şehriye çorbası

ara
1 kase yogurt
1 salatalık

ara
1 minik büskivi (dayanamdım)

akşam
kanat ızgara
yogurtlu mantar sote
közlenmiş biber
domates

yatmadan
1 bardak süt ve çilek yiycm

aylincik sana seve seve yardımcı oluruz ablaların olarak....demek nişanlanıyosun , allah mesut etsin canım....ben 10 günde 5 kilo verdim, sanırım topicte en hızlı verenlerden biriyim...ilk 3 gün kahvaltıdaki light tost hariç puanlı bişey yemedim.... kaç kilo old. yazmamışın ama 75 e düşmek istediğine göre bu rakamın üzerindesin....senin bu diyeti yapmak için şahane bi sebebin de var , nişan....eminim hızla zayıflıycaksın...
evet 20 yasindayim abla.... ben kolay kilo veren birisiyimm... benim sorunum TUTMAK....
insallah busefer olucakkk
kasimda nisanim varrr zayif olmak istiyorummm
75 i görmek istiyorummm

okurum tabiki

bana yardimci olursunuz degilmii

sultem merhaba
bana yeidkleirn az gii geldi sankii
su konusuna gelince ben hergün 2 lt su ve 5 fincan yeşil çay çiyorum

merhaba canim valla yediklerim yetti bana aslinda acikmadimki

sabah 4citir ekmek krem peynirle iki yumurta domates salatalik
selincim bugünde ögLen bir tabak kiymali kabak yemegi salata yogurt
aksam 1tabak kiymali kabak yemegi yogurtla
hesap yapamiyorum ama kabataslak dikkat ediyorum

ya inanmıyorum yediklerim 94 puan olmuş neresinde kaldı bunun karbonhidrat diyeti

birde ben yazayım bakim...

sabah koca 2 bardak ılık su

yarım domates, 3
salatalık, 4
biraz peynir, 1
3 zeytin 1 yağsız 1
sahanda yumurta 0
2 yemek kaşığı yoğurt 2
1 dilim ekmek 12

3 yeşil erik tatlıydı tadı ağlamak istiyorum 4+4 8

1 bardak rezene çayı 0

1 tavuk butu kemirdim 0
2 kaşık yoğurtla 2

3yemek kaşığı kadar da taze fasülye... 4

3 litre kadar su... yarım saat ege gezdirme

sayın bakalım kızlar :))

34 oldu sanırım iyi gibi eriği yemeseymişim iyiymiş o kadar önemli değil belki ama, benim iradem açısından çok önemli

izloş sen iyisin cnm beni m rezillligimi gördünmüü

sanırım ben hatayı 6 ögün beslenmekle yaptım
anırım sabah ve akşam içtigim sütlerden vaz geçicemm

sabahları yürüyüşe çıkarkende su içip giderim artık

bugüne kadar yiyeceklerin calorilerine bakardım şimdi karbonhidrat değerlerine bakıyorum.:)ama var ya hiç ummadığımız şeylerin ne kadar calorisi varmış şaşırıyorum görünce.mesela gazoz limonata vs gibi.bi de şeker kesinlikle yasak denmiş ya hani bu tatlı şeylerin hepsinimi kapsıyo yoksa çaya direk olarak attığımız şeker mi kast ediliyo.

gunaydın kızlar bende 167 boyunda 64 kılodayım 5 6 kılo vermek ıstıyorum ama yapamıyorum sız nasıl verdınız yaa yardım edınn

Leylem, hoşgeldim canım. Senin vermen gereken kilon az olduğu için çok daha az karbonhidrat alman gerekiyor. İkinci sayfadaki listeye bir göz atıp 0 değerlerden gün içerisinde doyduğun kadar yiyip, toplamda listedekilerden 40-45 civarı aldığında kilo vermeye başlarsın. Hemen vereyim diyorsan bu değeri aşağılara çek ama bundan sonra da bu tarz beslenirsen (ki zamanla alışıyorsun) kilo kontrolünde çok yardımcı olur sana. Başka sorun olursa beklerim.

Ayyy, şımardım, çok teşekkürler hayatım. Darısı hepinize inşallah.
Menü harika, suyu hatırlaman için 500 gr.lık su şişelerini atma (15 gün kullanılabiliyormuş diye duydum) onlara su doldurup her odaya bir tane koy, gözüne çarpmaması imkansız, gördükçe içersin, bende işe yarıyor evde olduğum günler. Çaya tatlandırıcıyı ben atma derim, denemediğim için hem, hem de şekersiz çaya alışman zor olur, bir hafta kendini sıksan alışırsın. Yıllardır şekersiz içerim, ilk bıraktığımda 7 kilo vermiştim inanır mısın, ne diyet ne başka bişey o zamanlar, hey gidi günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…