Selenimo ve Cankularyla her telden

merhabayınnn gacılarrrr,
herkes işinemi döndü beeeeee,
bende ne güzel karnımı oyurdum da rahat rahat oturayım dedimdi.
biri yemek derdinde,biri ütü,biride pasta derdinde,ne çok doğum günü kızzzzzzzz,
doğum günü pastacısı ilan ediyorum seni.

bir hafta sonrada benim kızın yaş günü elin alışmışken benim kızada yapıver ablasıııı.

ben tuzluları çok güzel yaparım,özellikle mayalıları,amma tatlıları pek pişirmiyo benim fırın

ilknur hanım ,eşinizle mutlu bir ömür geçirmenizi diliyorum
eşine ne hediye vercen kız :roflol:

Allah saglikli uzun ömürler versin canim, beraberce daha nice nice dogumgünleri kutlayabilmeniz dilegiyle... opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

anaaa kız haftaya bomboş olcak buralar benim oğlanda pztesi ameliyat oluyo ya annemle kardeşim de gelcekler onlar bilmiyo lw yi tabi de zaten ben telaştan giremem stres olurum kızlar çok sende yoksun

Allah kolaylık versin şimdiden geçmiş olsun oğluşuna

meltem çok şanslısın annen elbise dikebiliyor güle güle sağlıkla giy

tontim benim diyet bu gün biraz bozuldu valla zaten kilo aynı kıpırdamıyor. senden ne haber anlat bakalım

canim aslinda ben asiri bi diyet yapmiyorum, sadece ekmek, pirinc pilavi,seker ve tuzu kestim, eninde sonunda ilac bitecek ve ben normal sekilde yemeye baslayacagim, o yüzden de ilaci biraktigimda nasil yiceksem simdi de ayni sekilde yiyorum... o nedenden olcak benim kilo vermem de biraz daha yavas oluyor... aslinda simdiye kadar 62 olurdum ama regl döneminde fazla tikinmis olcam ki biraz kilo almistim, sonuc olarak bu sabah 63 kiloydum, 2. kutuma basladigimda 63,7 kiloydum, cuma günü 1 hafta olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…