- 12 Nisan 2009
- 10.483
- 2
unutmazsınız demi topiğin en ağırıyım bensiz olmaz:)))
olurmu kız sen bizim gönlümüzde ağırsın kuzucumopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
unutmazsınız demi topiğin en ağırıyım bensiz olmaz:)))
merhaba kızlar öğlen eşimden paparayı yedim doktora gidecekti banada gitmişken l- car.. yazdır dedim ..gece söylemiştim tamam demişti .öğlen o ne işe yarıyor diye sordu söyleyince ben yazdırmam sakın kullanayım deme nerden öğreniyorsun bunları dedi ben de yalan söyledim zaten biliyordum dedim burdan öğrendiğimi söylesem bidaha buraya izin vermez çok kızar . amaan yalanıda yalan söyleyeni de hiç sevmem ben yalancı oldum
bu arada benim ki yıllık iznini istemiş hafta içi gelirse 2 haftalığına memlekete gidicez kayınvalidede internet bağlantısı yok malasef gidersem gelene kadar beni unutmayın bacılar
oh oh becerikli dostum benim keşke çekseydin bi fotokız bursalı ben dün evde iskender yaptım valla u.....ğ iskendere rakipti resmini çekmedim ama çekince sana postalayım aç bir tarifff
ben dün konuştum uçuyomuş bodrum iyidi ama midesi bulanıyodu yine garibim geçmedi yasenağlamakızlar prenses yok kaç gündür ondan haber alan varmı?
mehtap napıyon
mehtapcım ah ahhh bu sıcakta allah kolaylık versin walla. Ütüden neffffret ediyorum walla bögg
ayyy alemsin mehtap son ütücü haaaaaaaaaaaaaa deliiiiikaydirigubbakcemile3 oğluş özlenmez mi yaaaa off ..Hemde nasıl..O olmayınca hiç bişeydende keyif alamıyorum çok ilginç yaaa. Uyuşturucu gibi bu böcükler ne onlarla ne onlarsız yeminle yaaakaydirigubbakcemile3