Selenimo ve Cankularyla her telden

bende gidemde ecik anama yardım edem bari kadın bensis kalcak yazık :))
öpüyorum sizi kızlar grşrk sonra

kızlar selenimo tarif yazdı bakıın hemen
deli ettim ama kadını yazarken az kaldı yanidelikafadulden:roflol::sm_cool:sırnaşık şey

ay valla gülmekten gözümden yaş geldi:roflol: ben kurabiyene mükemmel oyu verdim .gerçekten eline saglık

kız bursalı ben dün evde iskender yaptım valla u.....ğ iskendere rakipti resmini çekmedim ama çekince sana postalayım aç bir tarifff

merhaba kızlar öğlen eşimden paparayı yedim doktora gidecekti banada gitmişken l- car.. yazdır dedim ..gece söylemiştim tamam demişti .öğlen o ne işe yarıyor diye sordu söyleyince ben yazdırmam sakın kullanayım deme nerden öğreniyorsun bunları dedi ben de yalan söyledim zaten biliyordum dedim burdan öğrendiğimi söylesem bidaha buraya izin vermez çok kızar . amaan yalanıda yalan söyleyeni de hiç sevmem ben yalancı oldum

ruh halim ikonuda çalışmıyor basıyorum basıyorum bişe olmuyor aman bu gün ters gidiyor herşey oofff

ya evet ayak üstü döktürmeye başladık,klava:

bu arada benim ki yıllık iznini istemiş hafta içi gelirse 2 haftalığına memlekete gidicez kayınvalidede internet bağlantısı yok malasef gidersem gelene kadar beni unutmayın bacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…