Selenimo ve Cankularyla her telden

ossun kız pembiş yalan onlar bişey olmazdelikafadulden

bu arada benim ki yıllık iznini istemiş hafta içi gelirse 2 haftalığına memlekete gidicez kayınvalidede internet bağlantısı yok malasef gidersem gelene kadar beni unutmayın bacılar

anaaa kız haftaya bomboş olcak buralar benim oğlanda pztesi ameliyat oluyo ya annemle kardeşim de gelcekler onlar bilmiyo lw yi tabi de zaten ben telaştan giremem stres olurum kızlar çok sende yoksun

kız bursalı ben dün evde iskender yaptım valla u.....ğ iskendere rakipti resmini çekmedim ama çekince sana postalayım aç bir tarifff
oh oh becerikli dostum benim keşke çekseydin bi foto
bu arada selenimo tarif yazarken inan benim de gözümden yaş geldi gülmekten :roflol::sm_cool:

kızlar prenses yok kaç gündür ondan haber alan varmı?
ben dün konuştum uçuyomuş bodrum iyidi ama midesi bulanıyodu yine garibim geçmedi yasenağlama

selam kızlaaar nihayet buraya uğramak aklıma geldi. lw da selenimonun mesajını okuyuncaaklım başıma geldikaydirigubbakcemile3 ilknurcum şimdiden çoook geçmiş olsun oğluşuna..a.s.

mehtapcım ah ahhh bu sıcakta allah kolaylık versin walla. Ütüden neffffret ediyorum walla bögg

mehtapcım ah ahhh bu sıcakta allah kolaylık versin walla. Ütüden neffffret ediyorum walla bögg

buralar öyle çok sıcak degil gülümdün 18 dereceydi bugün 26 oldu şükür.bende ütüden nefret ediyorum ama yapmak zorundaydım kazanlı bir ütüm var onun başında son ütücü gibiyimm:roflol::roflol:

ayyy alemsin mehtap son ütücü haaaaaaaaaaaaaa deliiiiikaydirigubbakcemile3 oğluş özlenmez mi yaaaa off ..Hemde nasıl..O olmayınca hiç bişeydende keyif alamıyorum çok ilginç yaaa. Uyuşturucu gibi bu böcükler ne onlarla ne onlarsız yeminle yaaakaydirigubbakcemile3

sende beni güldürdün çok haklısın valla allah eksikliklerini göstermesin:Saruboceq:

canım ben çıkıyorum ütünün kazanı ısındı .kendini özletme arada girropuyorumnanaktan

kıslar gidiyonuz ben geldim ya da uğradım diyeyim çünkü koncamın d.günü
pasta yapıyorum ona süper oluyo süslemesi kaldıı bii
oğlan uyuyoken yapayım
çok sıcak zati klima açık pasta yamuluveriyo sıcaktan eriyo krema anında deeep freeze attım bende beklerken iki çiziktireyim dedimdi hadi size kolay gelsin öpüldünüz şekerlerim beniim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…