Selenimo ve Cankularyla her telden

öhö öhö ne geyik ne geyik..hiç yokluğumu hissetmediniz mi küstüm sizeeeee hiç meltoş nerde diye merak ettinizmi heeee sizi takip eden o misafir bendimmmm itiraf.com hahahah yok yok özledim sizi ken kendime geyik yapıyommm ..oku oku bitiremedimmm okeye yedek olcaktım wc ye gidenlerin yerine filann en azından joker olurdum heee..heryere koyardınız benii...ona bile razıydımmmmm:KK43:

kız ilknurum birinciliği kaptırdın gece nöbetini de kaptırdın nirdesin canım

töbe töbeeeee, gelirsem ben seninkinin yanına.......
sakın kaptırma yularları,
o bizim gibi bulsun da .bir değil birkaç kere eklesin.
Damaaattttt,,bizi kötü baldızz yapmaaaaaaaaaaaa sonra sen çekersin karışmamm :eek:lmaz:

benim ki ne diyecek ?:Saruboceq:eek:hhh çok güzel yapmışsın demesini bekliyorumsırnaşık şey.:içelim:

okey kırmızı :eek:klava:
gözde vah anam vahhh kız nasıl başlarsan öle gider taviz verme

Doğrudur, da biz artık burada birbirimiz hakkında az da olsa fikir sahibi olduk değilmi, yoksa önüne gelene adres verilmez tabiii.

dün bütün çingeneliğimi yaptım hallettim konuyu kıııızz. bizimkinin siniri daha önce biri beni eklemişti arkadaşım sandım konuştuydum bi kere meersem o değilmiş adamda baya sardıydı bana o yüzden huylanıyo şimcik doğal olarak. en son dedik işte kim haklıysa görcez bakalım diye zamana bıraktıkkaydirigubbakcemile5 bak aranızda erkek olan varsa sölesin kaybetmeyi hiç sevmem:roflol:

kıslar günaydın akşam burda trafo patladı elektrikler gitti şak diye 1 ssat gelmedi yoksa ben sizin yuvanızı yapardım akşam ha ha haaaa
neyse tünaydııın
ben sabahtan işlerimi yaptım yemeğimi yaptım kahveye misafir geldi onları bilene yolladım çamaşırlarımı topladım ütüleri ayırdım tozumu aldım yeleri balkonu şöööle viled...ladım
yani bütün işim bitti he he heeee hamarat ajanın hali başka oluyo işte

kıslar günaydın akşam burda trafo patladı elektrikler gitti şak diye 1 ssat gelmedi yoksa ben sizin yuvanızı yapardım akşam ha ha haaaa
neyse tünaydııın
ben sabahtan işlerimi yaptım yemeğimi yaptım kahveye misafir geldi onları bilene yolladım çamaşırlarımı topladım ütüleri ayırdım tozumu aldım yeleri balkonu şöööle viled...ladım
yani bütün işim bitti he he heeee hamarat ajanın hali başka oluyo işte

bende dedim artık formdan düşmeye başladı bizim İlknurr,
manyak (temizlik) olduğunu unutmuşummm.delikafadulden

kıııı selo burda da yoksun dün kavgdan sonra benimki barışmaya geldi de ondan acele çıktım. düzelttik yani mevzuyu. çingeneyim ecik biliyon mu hallettim konuyu :)))

bende dedim artık formdan düşmeye başladı bizim İlknurr,
manyak (temizlik) olduğunu unutmuşummm.delikafadulden

yaaa nası unuttun bacı
ama bütün gün rahatım uzatçam ayağımı dinlencem akşama kadarrr
kızım çok sıcak sabahtan burda iş yaptın yaptın yoksa evini b... götürür
öğleden sonra miskinleşiyo insan yapamıyorum iş sabahtan olunca iyi oluyonaniknanik

kıııı selo burda da yoksun dün kavgdan sonra benimki barışmaya geldi de ondan acele çıktım. düzelttik yani mevzuyu. çingeneyim ecik biliyon mu hallettim konuyu :)))

Aferin kızzz,doğru yoldasınn, sakın sapma sağa,solaa,erkek milletine acımaya gelmez.

anacım ankarada da farklı diel valla sabahtan erken uyanırsan işini halledersin yoksa ertesi güne kalır. ben akşama doğru dışarı çıkcam gelinlik provasına nasıl dayancam bilmiyorum bi yerlerim pişer heralde

onlar bi kere olur bacı eskidendi öyle aman üzülmesin aman aramız bozulmasın diye alttan almalar yok gali öyle

anacım ankarada da farklı diel valla sabahtan erken uyanırsan işini halledersin yoksa ertesi güne kalır. ben akşama doğru dışarı çıkcam gelinlik provasına nasıl dayancam bilmiyorum bi yerlerim pişer heralde

amanın sıcakta deli işi valla zaten evlenenlerde deli oluyo :roflol:yaaa neyse

X