- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
ekim iyi geceler bende çıkıyorum byyy
sana da iyi geceler byy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekim iyi geceler bende çıkıyorum byyy
töbe töbeeeee, gelirsem ben seninkinin yanına.......
sakın kaptırma yularları,
o bizim gibi bulsun da .bir değil birkaç kere eklesin.
Damaaattttt,,bizi kötü baldızz yapmaaaaaaaaaaaa sonra sen çekersin karışmamm lmaz:
benim ki ne diyecek ?:Saruboceqhhh çok güzel yapmışsın demesini bekliyorumsırnaşık şey.:içelim:
okey kırmızı klava:
gözde vah anam vahhh kız nasıl başlarsan öle gider taviz verme
Doğrudur, da biz artık burada birbirimiz hakkında az da olsa fikir sahibi olduk değilmi, yoksa önüne gelene adres verilmez tabiii.
kıslar günaydın akşam burda trafo patladı elektrikler gitti şak diye 1 ssat gelmedi yoksa ben sizin yuvanızı yapardım akşam ha ha haaaa
neyse tünaydııın
ben sabahtan işlerimi yaptım yemeğimi yaptım kahveye misafir geldi onları bilene yolladım çamaşırlarımı topladım ütüleri ayırdım tozumu aldım yeleri balkonu şöööle viled...ladım
yani bütün işim bitti he he heeee hamarat ajanın hali başka oluyo işte
bende dedim artık formdan düşmeye başladı bizim İlknurr,
manyak (temizlik) olduğunu unutmuşummm.delikafadulden
kıııı selo burda da yoksun dün kavgdan sonra benimki barışmaya geldi de ondan acele çıktım. düzelttik yani mevzuyu. çingeneyim ecik biliyon mu hallettim konuyu :)))
kıııı selo burda da yoksun dün kavgdan sonra benimki barışmaya geldi de ondan acele çıktım. düzelttik yani mevzuyu. çingeneyim ecik biliyon mu hallettim konuyu :)))
anacım ankarada da farklı diel valla sabahtan erken uyanırsan işini halledersin yoksa ertesi güne kalır. ben akşama doğru dışarı çıkcam gelinlik provasına nasıl dayancam bilmiyorum bi yerlerim pişer heralde