- 25 Nisan 2009
- 8.385
- 1
ilknur lelele ordamısın
içiyorum azcık dinlenip çıkacagım bende ütü yapıyorum
ben çıkıyorum canım sonra görüşürüz.akşam fırsat bulursam girerim
ayyy deniz börülcesini bende isterimmmmm çok severimm.kız daha bu gün aklımdan geçti neyse bende buzlukta taze börülce var onunla yetineyim.yaa evet annem benden eski üyeymiş onunla yazışırmışız birdesırnaşık şey
ilknurcum sorma güzelim yaaa. Burnumun dibine kadar geldi hap gene ulaşamadım. Taa ptz ye kaldı bide.Ülser olucam sinirden yaaaa.. Şaşkın heriflerAy bravo yani ne salak adam ya sinir oldum valla pek zor olacak kavuşmanız hapla:1no2:
gözdecim bilg. da yok ki be canım ben evleneli 10 yıl oldu scan edip koymak aklıma gelmedi hiç:)
Kızlar sinir harbi içindeyim ilacım pzt ye kaldı bu seferde dangalak kargo adresi bulamamış nasıl oluyo yaaaaaa kafayı yememe çeyrek kaldı. Kargoyu aradım arkadaşlar bulamamışlar adresi diyo tel niye etmediler diyorum etmişler size diyor. Ama cebimde çağrı falan yooooooooooooookklava:
Deniz börülcesi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ölürüm onun için walla.. Son zamanlarda pazara gittim mi 5 demet alıyorum..kaydirigubbakcemile3 somonun yanında müthiş oluyor. Sarımsaklı limon soslu ımmmmmmm
Denizbörülcesini yazın yazlığa gittiğimde yiyorum,bolca bi sene yetiyo napalım burası ızmir değilki çeşit çeşit otlar olsun.ızmirin pazarına gitmiştim seneler önce ne güzel çeşit çeşit otlar var yaaaa, çok severim ben yeşillikk,insan ne yapacam derdine düşmez hiç ızmirde,hergün başka ot,
Seneler önce 3 aylığına lisan kursuna gitmişti eşim bende gitmiştim o zamandan biliyorum pazarını.
Hergün bir ot lıp deniyordum.Sonunda eşim artık dayanamadı,yeter ya içimde ot çıkacak artık demişti.delikafadulden
Deniz börülcesi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ölürüm onun için walla.. Son zamanlarda pazara gittim mi 5 demet alıyorum..kaydirigubbakcemile3 somonun yanında müthiş oluyor. Sarımsaklı limon soslu ımmmmmmm
prensesimm hoşgeldin, çok aramadın demi :lepi:yeni evimizi.
Burdan artık korkmadan yazacaz herşeyi inşşşş
ilknurcum sorma güzelim yaaa. Burnumun dibine kadar geldi hap gene ulaşamadım. Taa ptz ye kaldı bide.Ülser olucam sinirden yaaaa.. Şaşkın herifler