Selenimo ve Cankularyla her telden

sana resim göstermeye çalışıyordum ama olmuyor benim resimler biraz büyük galiba yüklenmedi
birtek benim kızın resmini yüklüyor

tüh ya merak ettim kız seni benimkinler yüklenirken hata oldu diyodu ama yükleniyo sonra baktım çıkmış resimler dene bakalım bi daha

ben çıkıyorum canım sonra görüşürüz.akşam fırsat bulursam girerim

ayyy deniz börülcesini bende isterimmmmm çok severimm.kız daha bu gün aklımdan geçti neyse bende buzlukta taze börülce var onunla yetineyim.yaa evet annem benden eski üyeymiş onunla yazışırmışız birdesırnaşık şey

burda çok oluyo pazarda 1 aydan fazladır var herhalde bende çok severim

bayılıyorum bu tarz şeylere
helal valla annene ne teknolojk kadınmış :teytey:

Son düzenleme:
Deniz börülcesi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ölürüm onun için walla.. Son zamanlarda pazara gittim mi 5 demet alıyorum..kaydirigubbakcemile3 somonun yanında müthiş oluyor. Sarımsaklı limon soslu ımmmmmmm

he he he he çatladapatla nadinnnn ben aldım bu gün hemdeiki kutu birdenzemuszemus:dance::lepi:

Deniz börülcesi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ölürüm onun için walla.. Son zamanlarda pazara gittim mi 5 demet alıyorum..kaydirigubbakcemile3 somonun yanında müthiş oluyor. Sarımsaklı limon soslu ımmmmmmm

Denizbörülcesini yazın yazlığa gittiğimde yiyorum,bolca bi sene yetiyo napalım burası İzmir değilki çeşit çeşit otlar olsun.İzmirin pazarına gitmiştim seneler önce ne güzel çeşit çeşit otlar var yaaaa, çok severim ben yeşillikk,insan ne yapacam derdine düşmez hiç İzmirde,hergün başka ot,
Seneler önce 3 aylığına lisan kursuna gitmişti eşim bende gitmiştim o zamandan biliyorum pazarını.
Hergün bir ot lıp deniyordum.Sonunda eşim artık dayanamadı,yeter ya içimde ot çıkacak artık demişti.delikafadulden

Bu gün ürünün geleceğini söylemişti dün telf ettiğim eczacı.
Dönüşte bi uğrayalım bakalım dedim eşime,gelmemiştir ama ,bi umut işte.
Eczacıya yarım ağızla geldimi diye sordum.Adam geldi deyince neeeeeeee geldimi demişim.Eczacı gülerek geldi dedi.Sizlemi konuşmuştum dün telde dedi. Heee dedim valla az evvel getirdi dedi,hatta kızdım müşteri bizden daha bilgili onlar haberdar ediyo bizi,müşterinin karşısında düştüğüm durumabakın dedim dedi.(bilgili müşteri ben oluyomdelikafadulden)
Ohooo sen bizi bir bilsen biz kollektif çalışıyoruz dedim. gülüyo
Lida dan dolayı bakanlık çok fazla incelemeye alıyormuş gümrükte.
bizim ilacı 15 kere testten geçirmişler,
yani gayet güvenilir kızlar 15 kere testten geçmiş korkmadan içebilirikkkk
ver dedim bana iki kutu hazır bulmuşken.
aldım geldimmm.
Nadincim bende pazartesi başlıcam kız telaşlanma,
Taş fırındn taze trabzon ekmeği ve pide aldım, onları yemeden hayatta başlamam vallaaaacokacimcoook

bacı denk geldik
otçuyuz bizde zaten

Son düzenleme:

valla süper bişey ne denir ki başka bol sarımsaklı hemde biz çok severiz sarımsak soğan
oh afiyet olsun canım benim:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…