kızlar hayırlı olsunnn.gerci benim sizlerle cok fazla bi samimiyetim yok ama sizi kutlayayım barimssiiii:)
Öyle olduk valla herkes çok tatlı sevdik kaynaştık birbirimize
sanki 40 yıllık ahbapmışız gibivereliniortak
izmir de güzeldir herhal bursayı aratmıyordur yane:)sevindim hemserimm..hoşbulduk:):1hug:
sağol... bizim kızlar o kadar sıcak kanlı ve iyi kalpliler ki hemen bana yaptıkları gibi seni de içlerine alıp samimi yaparlar canım hiç merak etme :)))
pek sönük oldu açılış gecesi topik yönetim kurulu başkanı işleri dolayısı ile katılamadı kokteyle
selenimo anladın sen onu
evet canımtam kafamdan şekillendirdigim gibisin:1hug:
hehe sevindirik oldum:)sende ölesin ki güzel insanları bulmuşsun:)
kısmet artık canımcım görelim bakalım neler olcak evlenince :icecream:hem ne zor anlatamam bak uyandı koştum dünya duruyo onlar ağlayınca kızım
ikiz doğurursan hele düşünemiyorum
benm bi arkadaşım yeni doğum yaptı ikizlere çıldırıyo kızcağız çoook zor çokkk
hoşgeldin bacı daha erken bekliyoduk :dance:ben geldiiim
yok bacım sızmadım baktım kimsecikler yok okey oynamay gittim arkidişlere kaydirigubbakcemile3E hadi bakem seni mi kırcaz kız yarın yaparız kokteyli biz zaten iç iç kendi başımıza kokteylleri sarhoş olduk mehtap gözde ben sırnaşık şey
gözde sızdı kafamçokkarıştıerken çıktı mehtapla ben sallanıyozkaydirigubbakcemile sen bu gece içme artık yarına sakla büyük açılışa:roflol::roflol:
iyi yapmışın kuzu dışarda yemek ii oluyo valla bende evlenince öle yapcam arada hihoyyytYavruşlarrrr, bu gün lw aramaktan yemek yaapamadım,dedim benim herife bizi yemeğe götür.O da garibim ben ne dersem tamam der, yemeğe gittim şimdi aç karına kokteyl de içersem çarpar dedim yaww.
yok bacım sızmadım baktım kimsecikler yok okey oynamay gittim arkidişlere kaydirigubbakcemile3
kızlar Diladan haberi olan varmı .
Kısss benim kafamda şekillendirdiğimden daha güselll ve bakımlı çıktı vallaalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
Kızlarrrrrrr valla helal be açılış yapalı ne kadar oldu anında yedi sayfa olmuş bileneeeeee
hadin hayırlı olsun bakalımmmm.
Ben açtım anahtar kapının üstünde gelen açsın girsin yedek anahtarlardan alın hepinizzzzz.
Nede olsa kirayı ortak verecez demiiii[vereliniortakturkbayragia.s.
Ben açılışa sabahtan başladım bak :içelim::içelim: ona göre akşama kadar zoom olurum artık sıcak ya çarpar beni:teytey:Kızz deliye hergün bayram.Bizde hergün açılış yaparız nolceekkkk.
hihoyyyt