valla süper bişey ne denir ki başka bol sarımsaklı hemde biz çok severiz sarımsak soğan
oh afiyet olsun canım benim:teytey:
hosbulduk bitanem oy kiyamam sana ben sicak carpar tatlim dikkat et kendine sekerim benimopuyorumnanaktanHadi hoşgeldin yavrucum aman gitme mumla arıyoz sonra seni:1ninca:
hoşgeldin yavrucum ben acuk daha iyiyim ama pazara gittim sabah çok sıcak yordu beni yatçam azcık sonra gelecem
Ay ben göremedim seni sonra göstert kendini amaa
Yafrum bana haftasonu hafta içi fark etmiyo veletler7,30 da iştimaya hazırlarÇok üzgünüm çoook.Ne yapçan kalkıyoz işte pazara gittim cılkım çıktı balık gibi
çok sıcak yatıcam şimdi uyucaz büyükle beraber küçük uyudu çoktan
hatta uyusunlar diye bi güzel çitileye çitileye yıkadım onları
Benim kocamda valla nereye gidelim oraya buraya hemencik gider sağolsun Allah eksik etmesin başımızdan onlarıkaydirigubbakcemile
şimcilik kaçıyom güzellik uykusuna zemuszemus
hosbulduk bitanem sevindim valla burda rahatca konusabilcezz insalla zemuszemus
yavruş geçmiş olsun nası oldu başın
ben olsam selenimonun kapısına dayanırdım bu akşamkötükedihüso
caramelli lattem benim saol canim daha iyiceyim bitanem bugun kalcami olctum 93 cm oldu bayaa incelmis merdiven ise yaramis tatlim:)
Kız İst'e geldiğinde manken gibi olacan valla,
Benimde popo büyük netçez bilmem.
caramelli lattem benim saol canim daha iyiceyim bitanem bugun kalcami olctum 93 cm oldu bayaa incelmis merdiven ise yaramis tatlim:)
Nerde bu millet yaaa,
Bu Dilayı çokmerak ediyorum.Ya bi haber vermesi gerekmezmiydi.
Burada bu kadr merak eden insan varr.
Bence morali çok bozuk
aferum kız ha gayret 90 olcen
ama ben 89 um belimde 66 ama nabeeeeeeeeeeer
aferum kız ha gayret 90 olcen
ama ben 89 um belimde 66 ama nabeeeeeeeeeeer
citir cerezim benim masalla sen manken oldun artik tatlimcim bende insallah once bi 90 olayimda belimde suan 67 tatlim yavas yavas olcam insalla yavruskom
yok anacım valla koklatmam bile,Üçüncü dünya savaşı yaptım ben bu hap için
ııhh vermemmm:sm_confused:
Kız Prensess 60 kg oldunmu sen. vay maşallah.
ikinci kutu bittimi.
Arkadaş olarrak eklemiştim,silinmiş acaba dilamı sildi,sizde nasıl görünüyo kızlarr
yok bacı yemedim bugün balık var kocamı bekliyom o yüzden 12 ye kadar balık yeriz artık yavaş yavaş sindire sindireİlknur yedinmi yemeğini
valla ben özelden de yazdım ses yokNerde bu millet yaaa,
Bu Dilayı çokmerak ediyorum.Ya bi haber vermesi gerekmezmiydi.
Burada bu kadr merak eden insan varr.
Bence morali çok bozuk
koy yavrum koy amanın becerikli hatun biz cin ali çizemiyoz kağıda vakit yok anamBuraya her bişey koyacam artık korkmadan. nasılsa silinmez .
birazdan yağlı boyalarımı koyacam bana ceza aldıranları ,burda serbessttt
olursun bacı olursun in çık o merdivenleri sen 55 olcen bakcitir cerezim benim masalla sen manken oldun artik tatlimcim bende insallah once bi 90 olayimda belimde suan 67 tatlim yavas yavas olcam insalla yavruskom
kıskanma kuzu 1,63 üm ben bacıKız İlknur kıskanıyom bakkkkk,opuyorumnanaktan
Senin boy kaç?
arkadaş görünüyo bende daha ama bilmemki ne oldu senin profileArkadaş olarrak eklemiştim,silinmiş acaba dilamı sildi,sizde nasıl görünüyo kızlarr