Selenimo ve Cankularyla her telden

valla süper bişey ne denir ki başka bol sarımsaklı hemde biz çok severiz sarımsak soğan
oh afiyet olsun canım benim:teytey:

off super valla burdada deniz borulcesi var sarimsakli limonlu zeytinyagli cok guzel oluo ama onu yedigim zaman vucut odem yapio hep kilo artisi gorunuodu gecen sene o yuzden bu sene daha yiyemedim malesef:KK43:

Hadi hoşgeldin yavrucum aman gitme mumla arıyoz sonra seni:1ninca:

hoşgeldin yavrucum ben acuk daha iyiyim ama pazara gittim sabah çok sıcak yordu beni yatçam azcık sonra gelecem

Ay ben göremedim seni sonra göstert kendini amaa

Yafrum bana haftasonu hafta içi fark etmiyo veletler7,30 da iştimaya hazırlarÇok üzgünüm çoook.Ne yapçan kalkıyoz işte pazara gittim cılkım çıktı balık gibi
çok sıcak yatıcam şimdi uyucaz büyükle beraber küçük uyudu çoktan
hatta uyusunlar diye bi güzel çitileye çitileye yıkadım onları
Benim kocamda valla nereye gidelim oraya buraya hemencik gider sağolsun Allah eksik etmesin başımızdan onlarıkaydirigubbakcemile
şimcilik kaçıyom güzellik uykusuna zemuszemus
hosbulduk bitanem oy kiyamam sana ben sicak carpar tatlim dikkat et kendine sekerim benimopuyorumnanaktan

Kız İst'e geldiğinde manken gibi olacan valla,
Benimde popo büyük netçez bilmem.

opuyorumnanaktan canim benim insalla soyle incecik olsam nisanda harika olur vallazemuszemus canim gecen haftalarda resmini gormustum kalcan buyuk gozukmuo sekercim sana oyle gelmesin bitanem yerimseni ben

Nerde bu millet yaaa,
Bu Dilayı çokmerak ediyorum.Ya bi haber vermesi gerekmezmiydi.
Burada bu kadr merak eden insan varr.
Bence morali çok bozuk

Nerde bu millet yaaa,
Bence morali çok bozuk

valla bende cok merak ediomm dilayi noldu acaba?morali bozuk ondanmi girmio acaba ah guzelim ahh kiyamam ben ona:1hug:

Buraya her bişey koyacam artık korkmadan. nasılsa silinmez .
birazdan yağlı boyalarımı koyacam bana ceza aldıranları ,burda serbessttt

Arkadaş olarrak eklemiştim,silinmiş acaba dilamı sildi,sizde nasıl görünüyo kızlarr

İlknur yedinmi yemeğini
yok bacı yemedim bugün balık var kocamı bekliyom o yüzden 12 ye kadar balık yeriz artık yavaş yavaş sindire sindire

Nerde bu millet yaaa,
Bence morali çok bozuk
valla ben özelden de yazdım ses yok
Buraya her bişey koyacam artık korkmadan. nasılsa silinmez .
birazdan yağlı boyalarımı koyacam bana ceza aldıranları ,burda serbessttt
koy yavrum koy amanın becerikli hatun biz cin ali çizemiyoz kağıda vakit yok anam

citir cerezim benim masalla sen manken oldun artik tatlimcim bende insallah once bi 90 olayimda belimde suan 67 tatlim yavas yavas olcam insalla yavruskom
olursun bacı olursun in çık o merdivenleri sen 55 olcen bak

Kız İlknur kıskanıyom bakkkkk,:kızgın:opuyorumnanaktan
Senin boy kaç?
kıskanma kuzu 1,63 üm ben bacı

Arkadaş olarrak eklemiştim,silinmiş acaba dilamı sildi,sizde nasıl görünüyo kızlarr
arkadaş görünüyo bende daha ama bilmemki ne oldu senin profile
ziyaretçi mesajı yazılamıyo tecrübe puanlarında veri bulunamadı yazıyo
anam ne çok yazmışınız ben miniğe balık yediriyom bi baktım 2 sayfa olmuş

X