Selenimo ve Cankularyla her telden

bende geldim hatuncuklarrr.içelim anası satemmm zaten spor yapmak zor geliyo...kederden içecemmm zuhahahah:)herkese günaydıncıklarrr

ben içmeye başlamadan yürüyüş yapmaya cıkıyorum..çok pis gaza getirdiniz beni yahuu..öpüyorum herkesi

bu topik yakında dolar kuşum merak etmehihoyyyt
ben kndi fotomu koymuştum ama genede merak eden olursa kndimi gösterte bilirim naniknanik

ehe ehe, pişen buraya düşüyo vallah.kaydirigubbakcemile
Kız ılknur girmişin gene sabahın köründe topiğe,
yavrum yatsana bee bu gün hafta sonuu, töbe töbee.
kıslarrr ben bugün gezdirecem şeyimi gene,napim ya evde oturulurmu bu havada,
Benim köleye hadi dedim gidelim bi yerlere. Tmm nereye istersen dedi.
Ya böyle herşeye de tamam diyen bi koca olunca ağız tadıyla bile kavga edilmiyo yafff.:tomato:

off anacım sorma ya kavganın tadı çıkmıyo dediğin gibi :roflol:

Bende geldim kızlaaar ama heran gidebilirim beni biliyosunuz artıkkaydirigubbakcemile3

kıslar benim düğüne as kaldı ama hala gelin saçımı nsl yaptırcam bilmiyorum bi el atsak topyekün bu konuyaopuyorumnanaktan saç açık olcak bitek onu biliyorum

kıslar benim düğüne as kaldı ama hala gelin saçımı nsl yaptırcam bilmiyorum bi el atsak topyekün bu konuyaopuyorumnanaktan saç açık olcak bitek onu biliyorum

bu olaya ben el atıyorum uygun medelleri bulur yapıştırırım buraya ama çook yoruldum sonra bizzat ilgilencem senle güzelim:hooray:

Son düzenleme:
Bende geldim kızlaaar ama heran gidebilirim beni biliyosunuz artıkkaydirigubbakcemile3
Hadi hoşgeldin yavrucum aman gitme mumla arıyoz sonra seni:1ninca:

bende geldimm ne guzel tum cankuslar toplanmis biraraya harika olmus valla
hoşgeldin yavrucum ben acuk daha iyiyim ama azcık sonra gelecem

bu topik yakında dolar kuşum merak etmehihoyyyt
ben kndi fotomu koymuştum ama genede merak eden olursa kndimi gösterte bilirim naniknanik
Ay ben göremedim seni sonra göstert kendini amaa

Yafrum bana haftasonu hafta içi fark etmiyo veletler7,30 da iştimaya hazırlarÇok üzgünüm çoook.
Benim kocamda valla nereye gidelim oraya buraya hemencik gider sağolsun Allah eksik etmesin başımızdan onlarıkaydirigubbakcemile
şimcilik kaçıyom güzellik uykusuna zemuszemus

Son düzenleme:

tmm anacım güveniyorum sana 3 temmuza kdr vaktin var naniknanik

gözdecim benimde açıktı evlenirken canım. Düz fönlenmişti benimkisi şakaklardan birer tutam saç örgü yapılmış arkada tutturlmuştu. Çok cici bir model ben çok seviyorum. Çok güzel duruyor

ilknurcum hoşbulduk canım:1hug: Gene çok yoruyorsun kendini walla. Havada pek sıcak yani dikkat et

gözdecim benimde açıktı evlenirken canım. Düz fönlenmişti benimkisi şakaklardan birer tutam saç örgü yapılmış arkada tutturlmuştu. Çok cici bir model ben çok seviyorum. Çok güzel duruyor

bende öyle bişi istiyorum canım örgülü dağınık bi model senin için sakıncası yoksa foto gönderebilir misin yada 5 dk profiline koysan yeter canımsüprizzzzz

gözdecim bilg. da yok ki be canım ben evleneli 10 yıl oldu scan edip koymak aklıma gelmedi hiç:)
Kızlar sinir harbi içindeyim ilacım pzt ye kaldı bu seferde dangalak kargo adresi bulamamış nasıl oluyo yaaaaaa kafayı yememe çeyrek kaldı. Kargoyu aradım arkadaşlar bulamamışlar adresi diyo tel niye etmediler diyorum etmişler size diyor. Ama cebimde çağrı falan yooooooooooooookklava:

Ay bravo yani ne salak adam ya sinir oldum valla pek zor olacak kavuşmanız hapla:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…