eee bu mu yani benden sonra 1 sayfa mı yazdınız bacılarrklava:
E olsun 1 günde 8 sayfa ben onu turkbayragi18 yaparım bugün:tomato:
şimdi nesf..t meyveli yiyom pazara gitçem çok sıcak ama katlancez artuk
bana yaptığınız iltifatlar için çoook mersi utandım valla:asigim:
diğer arkadaşları da merak ediyorum aslında göstersek kendimizi birbirimize 2 dk resimle yabancılık çekmeyiz
neyse öptüm hepinizi şimdilik hoşçakalın sevgili ev arkadaşlarım seviyorum sizleriiiopuyorumnanaktan
bende geldimm ne guzel tum cankuslar toplanmis biraraya harika olmus valla
ehe ehe, pişen buraya düşüyo vallah.kaydirigubbakcemile
Kız İlknur girmişin gene sabahın köründe topiğe,
yavrum yatsana bee bu gün hafta sonuu, töbe töbee.
kıslarrr ben bugün gezdirecem şeyimi gene,napim ya evde oturulurmu bu havada,
Benim köleye hadi dedim gidelim bi yerlere. Tmm nereye istersen dedi.
Ya böyle herşeye de tamam diyen bi koca olunca ağız tadıyla bile kavga edilmiyo yafff.:tomato:
kıslar benim düğüne as kaldı ama hala gelin saçımı nsl yaptırcam bilmiyorum bi el atsak topyekün bu konuyaopuyorumnanaktan saç açık olcak bitek onu biliyorum
Hadi hoşgeldin yavrucum aman gitme mumla arıyoz sonra seni:1ninca:Bende geldim kızlaaar ama heran gidebilirim beni biliyosunuz artıkkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin yavrucum ben acuk daha iyiyim ama azcık sonra gelecembende geldimm ne guzel tum cankuslar toplanmis biraraya harika olmus valla
Ay ben göremedim seni sonra göstert kendini amaabu topik yakında dolar kuşum merak etmehihoyyyt
ben kndi fotomu koymuştum ama genede merak eden olursa kndimi gösterte bilirim naniknanik
Yafrum bana haftasonu hafta içi fark etmiyo veletler7,30 da iştimaya hazırlarÇok üzgünüm çoook.ehe ehe, pişen buraya düşüyo vallah.kaydirigubbakcemile
Kız İlknur girmişin gene sabahın köründe topiğe,
yavrum yatsana bee bu gün hafta sonuu, töbe töbee.
kıslarrr ben bugün gezdirecem şeyimi gene,napim ya evde oturulurmu bu havada,
Benim köleye hadi dedim gidelim bi yerlere. Tmm nereye istersen dedi.
Ya böyle herşeye de tamam diyen bi koca olunca ağız tadıyla bile kavga edilmiyo yafff.:tomato:
bu olaya kuaför eşi olarak ben el atıyorum uygun medelleri bulur yapıştırırım buraya ama çook yoruldum şimdi pazara gittim geldim çocukları yıkadım şimdi bişeyler yiyip acuk yatıcam müsade bana sonra bizzat ilgilencem senle güzelim:hooray:
gözdecim benimde açıktı evlenirken canım. Düz fönlenmişti benimkisi şakaklardan birer tutam saç örgü yapılmış arkada tutturlmuştu. Çok cici bir model ben çok seviyorum. Çok güzel duruyor
tmm anacım güveniyorum sana 3 temmuza kdr vaktin var naniknanik
gözdecim bilg. da yok ki be canım ben evleneli 10 yıl oldu scan edip koymak aklıma gelmedi hiç:)
Kızlar sinir harbi içindeyim ilacım pzt ye kaldı bu seferde dangalak kargo adresi bulamamış nasıl oluyo yaaaaaa kafayı yememe çeyrek kaldı. Kargoyu aradım arkadaşlar bulamamışlar adresi diyo tel niye etmediler diyorum etmişler size diyor. Ama cebimde çağrı falan yooooooooooooookklava: