Selenimo ve Cankularyla her telden

Tabi bütün gelişmeleri yazacağım size.Uyandırmıyorlar yolunda gitmeyen bir şey var gibi sanki ama kimse bana bir şey söylemiyor.Normal olsaydı uyandırırlardı diye düşünüyorum kaç gün geçti aradan.Yanına giremiyoruz şimdilik almıyorlar.ıyigeceler ben çıkıyorum.Bi gelişme olursa mutlaka yazarım

iyi geceler canim, kendine iyi bak lütfen...

gelismeleri beklioruz canimcim allah korusun umarim hersey yolundadir onlem olarak belki uyandirmiolardir dilerim iii haberleri yazarsin en yakin zamanda canim

güzelim kötüyü düsünme lütfen, insallah uyanacak ablan, ablan yasadiklarinin agirligiyla yorgun düsmüstür, insallah kendini toparlayip iyilesme sürecine girecek canim, yaninda senin gibi ona deger veren bir kardesi oldugu icin de ayrica cok sansli...iyi geceler canim, sen de dinlenmelisin, kendinize iyi bakin...

İyi geceler kızlarrr
Sohbetinize ben de katılabilir miyimmopuyorumnanaktan

cankuşlar gelmeye başladı, gözdemiz eksik acep nerdedir, bu gün çok gezdirdi yine demek ki, yorgun düştü herhalll
ekimmmmm hoşgeldin

yok kız bgn gezdirmedim totoyu evdeydim hep ama benim kıyafetleri falan toparladık ev çok kalabalıktı ayak kurusu oldum valla :teselli:

ben yazı yazarken kız düşmüş onunla ilgilendim ama yazıyı gönderemedim.gönderdim baktımki sen yorumunu yapıp çıkmışsın bileeesırnaşık şey

kız sen topik topik gezerken kızın evlenme çağına gelcek hbrin olmıycak naniknanikkaydirigubbakcemile3

benimki duymasında bacı eğer tanıyosan bende jude law la bi tanıştırsan bi el at şu konuya :1hug:

eee olmadı bacı biz senin gibi boş adammıyız çoluk var çocuk var adam var
yarım saat sonra bi deeeee
sen bak bakem saç modellerine ama acuk gerideki sayfalarda kaldı biz çok konuştuk taaaavereliniortak

heee bgn pek kalabalıktı aklımda kALDI AMA iş güç vardı çeneniz pek düşmüş ben yokkene :dilcikar:
saç modellerini pek beğendim bi kaç tanesi aklımda kuaföre göstertcem.

kızlar valla bu kdr yetişebildim muhabbetinize ama bi de erkek kıskançlığı konusunda kim dediyse katılıyorum kndine güvenmeyen kıskançlık yapıyor. ama şu da var benim dediğim aşırı kıskançlık dozunda olanları herkes yapıyor kadın erkek ama aşırısı sapkınlığa giriyo valla çok ektim ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…