Selenimo ve Cankularyla her telden

kızlar ben çıkıyorum size bol sohbetler de çok yazışmayın sabah 1 saat okumam gerekiyor :)))) ne bencilim demi he he he ...iyi geceler

Ablalarım diye hitap ediyorum size çünkü 15 yaşındayım.Dün yanlış yazmışım ben komada değil yoğun bakımda ablam.Cumadan sonra hiç uyumadık.Ne yaptığımızı bilmez durumdayız.Uyandırmıyorlar şimdilik.Bünyesinin çok zayıf olduğundan filan bahsediyor doktor.

insalla kilo yapmaz canim doktorada sordum ilaci yazarken yapmaz demisti bunyeye alistiktan sonra gecermis bulanti umarim bian once gecer canim yogurt sut ayri zamanlarda yersem bisey olurmu bazen ara ogun olarak yogurt veya sut iciorumda

midene ayni zamanda girmesin yeter canim:lepi:

Ablalarım diye hitap ediyorum size çünkü 15 yaşındayım.Dün yanlış yazmışım ben komada değil yoğun bakımda ablam.Cumadan sonra hiç uyumadık.Ne yaptığımızı bilmez durumdayız.Uyandırmıyorlar şimdilik.Bünyesinin çok zayıf olduğundan filan bahsediyor doktor.

canım benim ödümüzü koparttın inşallah iyi olsun da ablan tek benim ödüm kopsun

doğru diyorsun bide bu kilolar senelerin kilosu 2 ayda pıt diye gitmez . 21 yaşındayken doğum yaptım üstüne lohusada kilo aldım şimdi 29 yaşındayım 8 yıldan fazladır benimle bunlar

yaşın daha çok genç kesinlikle verirsin 35 den sonra çok zor bidaha ona göre ömrünü kilolu biri olarakmı sürdürmek istiyorsun. her gün aynaya bak.
valla ben bakıyorum.kiloları görünce daha fazla eklenmeden vermem gerek diyorum.ve başlıyorum hemen.verdiğimi görüncede çok mutlu oluyorum.
kendine bir beden küçük bir kıyafet al, gözünün önünde dursun,ilk hedefin o kıyafete girmek olsun.
yani vermek istediğin 30-40 kiloyu düşünme o zaman tabi ümitsizliğe kapılırsın. senin ilk hedefin bir benden küçük kıyafet artık ne giyiyorsan (elbise,etek,pantalon)olsun tamam mı canım.
Öyle yaparsan daha kolay olur senin için. birde böyle dene .

canım benim ödümüzü koparttın inşallah iyi olsun da ablan tek benim ödüm kopsun

Kusura bakmayın dediğim gibi uykusuzluk yorgunluk ne yazdığımı farkında bile değilim.Ablama söz verdim buraya gelişmeleri yazacağım diye ayrıca sizde çok merakta bırakmak istemiyorum.İlginiz için çok teşekkür ediyorum.Ablam gerçekten şanslı bi insan.

guzel kardesim benim aman cok sukur komada diye cok uzuldum ameliyat sonrasi yogun bakima aliolar annem ve anneannemde rahimi almislardi bi gece kalmislardi dilam ne zaman cikicak acaba yogun bakimdan?dilerim ameliyatta hersey yolunda gitmistir insallah bunyesini kuvetlendircek ek ilaclar veriolardir doktorlar dualarimiz onunla dilerim iyi haberlerini verirsin canimcim

Allah allah, ama temizlediler dimi normalde hücreler temizlendi,sadece uyandırmak mı kaldı yavrum.
Niye uyandırmıyolar,yanına girebiliyormusunuz.
lütfen giriyorsanız eğer elini tutun ve sevginizi verin onunla konuşun o hisseder,ona güçlü olması gerektiğini söyleyin.biz onu burada bekliyoruz bilsin.

Kusura bakmayın dediğim gibi uykusuzluk yorgunluk ne yazdığımı farkında bile değilim.Ablama söz verdim buraya gelişmeleri yazacağım diye ayrıca sizde çok merakta bırakmak istemiyorum.İlginiz için çok teşekkür ediyorum.Ablam gerçekten şanslı bi insan.

kolay deil tabi uykusuzluk yorgunluk endise hepsi bi arada allah yardimciniz olsun bizde cok sansliyiz dilamizla tanistik insalla iyi olcak tekrar doncek buraya cok ozledik onu dualarimiz onunla daima

cnm size söylemişlerdir ameliyattan snra mikrop olayına çok dikkat edin lütfen ayağa kalksa bile sürekli dikkat etmesi gerek bünyesi zayıf düştüğü için daha kolay yakalanabiliyo allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ablan

canim, Allah sabir versin hepinize...sizler güclü olacaksiniz ki ablan da sizden güc alsin...canim icimizi az da olsa rahatlattain, insallah ablan kendini toparlayacak canim, aklimiz, dualarimiz hep sizinle...canim dilacim insallah gücünü toplayip kendine gelecek...

X