Selenimo ve Cankularyla her telden

yaşın daha çok genç kesinlikle verirsin 35 den sonra çok zor bidaha ona göre ömrünü kilolu biri olarakmı sürdürmek istiyorsun. her gün aynaya bak.
valla ben bakıyorum.kiloları görünce daha fazla eklenmeden vermem gerek diyorum.ve başlıyorum hemen.verdiğimi görüncede çok mutlu oluyorum.
kendine bir beden küçük bir kıyafet al, gözünün önünde dursun,ilk hedefin o kıyafete girmek olsun.
yani vermek istediğin 30-40 kiloyu düşünme o zaman tabi ümitsizliğe kapılırsın. senin ilk hedefin bir benden küçük kıyafet artık ne giyiyorsan (elbise,etek,pantalon)olsun tamam mı canım.
Öyle yaparsan daha kolay olur senin için. birde böyle dene .

kumaş bir pantolonum vardı çok az giyebilmiştim onu daha geçenlerde dolaptan kaldırdım 48 bedendi .. geri çıkarayım gözümün önünde dursun . sağol selenimocum

ayy dün selenimo 1tanede siz ev....t edinin hakkında mail göndermiş,ama ne bileyim sanki onlar 3.cins gibi geldi bana:roflol::1shok:

ben kaçtım gözdem ,akşama görüşelim.ekledim seni.
ilknur gözdeye mailleri gönder ben gönderdiklerimi siliyorum.hepiniz öpüldünüz

Ablalarım diye hitap ediyorum size çünkü 15 yaşındayım.Dün yanlış yazmışım ben komada değil yoğun bakımda ablam.Cumadan sonra hiç uyumadık.Ne yaptığımızı bilmez durumdayız.Uyandırmıyorlar şimdilik.Bünyesinin çok zayıf olduğundan filan bahsediyor doktor.

aman canım ya valla koma lafı çok üzdü bizi ameliyat sonrası yoğun bakım normal tabi ama zayıf olduğu için bünye daha çok yormasın kendini diye uyutuyolardır hadi sevndim bak şimdi b,raz toparlasın dr lar uyandırır onu..İnan güzel bi haber bu bence
çok seviyoruz onu uyanınca hemen söyle tatlım iyi olsun bir an evvel bekliyoruz onukaydirigubbakcemile5

Tabi bütün gelişmeleri yazacağım size.Uyandırmıyorlar yolunda gitmeyen bir şey var gibi sanki ama kimse bana bir şey söylemiyor.Normal olsaydı uyandırırlardı diye düşünüyorum kaç gün geçti aradan.Yanına giremiyoruz şimdilik almıyorlar.İyigeceler ben çıkıyorum.Bi gelişme olursa mutlaka yazarım

Hemen ümütsizliğe kapılmayın lüfen.
Dila mız iyi olacak ben bunu hissediyorum di mi kızlar
Demekki gerçekten zayıf bünyesi
hem psikolojik olarak ta kaldıramayacak durumda olduğundan iyi hissedene kadar uyandırmamak bence daha iyi.Uyanıp kötü hisetmektense uyanmayıp iyi olana kadar beklemek daha iyi .Lütfen umutsuz olmayın bu artık normal bir ameliyat bir çok insan oluyo dilamız biraz ağır geçiriyo ama iyi olcak onu çok seviyoruz

ben kaçtım gözdem ,akşama görüşelim.ekledim seni.
ilknur gözdeye mailleri gönder ben gönderdiklerimi siliyorum.hepiniz öpüldünüz

kıs bende dün okudum sildim hepsini
ama yeni gönderdiysen bakmadım daha gönderirim gözdeye
bu arada 3, cins değil gibilerdi kız onlar başka bişey sanki doğa üstü felan gibiii:roflol:

X