Selenimo ve Cankularyla her telden

yok canım benim eşim öyle yapmaz da 1 yıl geçse de unutmaz bir kere söylese ilaca paraları verdin işe yaramadı dese bana yeter

amaaan sende herşeyi takmayacaz önce sağlık demedik mi yaaa.
benim koca bana böyle dese,
evet verdim sen çalışacan bende paraları ilaca verecem varmı diyeceğin derdim.

noldu kız kim üzdü seni

anacım ha bire canınızı yolda bulmuş gibi hor kullanıyorsunuz hasta oluyorsunuz ..ben dayanamam hemen içim sıkılır tansiyonum düşer ... vallahi tek derdim bu , ne yapayım sizinle mutlu oluyorum sizinle üzülüyorum

canlarım ben çıkıyorum en hararetli yerde bırakıyorum eşim geldi şimdi
yarın okurum artık çok kaynatmayın ben yokken öptüm sizi
ekimcim seni çok merak ettim bak şimdi ya üzülme lütfen her ne olduysa
iyi geceler kızlar

amaaan sende herşeyi takmayacaz önce sağlık demedik mi yaaa.
benim koca bana böyle dese,
evet verdim sen çalışacan bende paraları ilaca verecem varmı diyeceğin derdim.

ama adamcağızın verdiği kaçıncı paralar. biriktirsem kötü mötü bir araba alınırdı

ay kız bende dedim başka şey var herhalde
evet dilamız çok üzdü bizi haklısın ama iyi olacak Allahın izniyle herşey bi sınav canım ya
dikkat et kendine kuzum ben iyiyim çok valla turp gibiyim valla bak

ay kız bende dedim başka şey var herhalde
evet dilamız çok üzdü bizi haklısın ama iyi olacak Allahın izniyle herşey bi sınav canım ya
dikkat et kendine kuzum ben iyiyim çok valla turp gibiyim valla bak

maşallah diyeyim nazar falan değmesin valla herkese birden birşeyler oldu hani şu kıskanç bize geyik yapıyorsunuz diyen kadından sonra nazarmıdır nedir anlamadım

düzenli yapman gerekmez,yaptığın zamanlarda kullan,
hergün mutlaka elma sirkeli suyunu iç. yada 5,i bir yrde çayı al. ekstralar yap daha çok verirsin canım.sadece lw ye güvenme.

ben biraz bu ekstraları bırakmıştım belkide ondandır

ama adamcağızın verdiği kaçıncı paralar. biriktirsem kötü mötü bir araba alınırdı

yavrum madem o kadar içlisin,madem kocan o kadar paralar verdi,o zaman sende gayretlen biraz,pes etme hemen.Vucut belli bir zaman sonra direnişe geçiyo,kilo verme duruyor. o zaman sende veremiyorum diye ümitsizliğe düşüp herşeyi bırakırsan,her seferinde sil baştan başlamak zorunda kalırsın.
Bu yolda inançlı vede kararlı olacaksın, en önemlisi bu pes etmek yok,vucut ne kadar direnebilirki. lütfen moralini bozma,önce inan ve azmet canım başarı kendiliğinden gelecektir.
Senin biraz uzun vadeye yayılır kilo vermen bize göre ama imkansız değil,inan bana
arkadaşımın ablası, hap falan kullamadan diyetle tam bir sene yaptı.dile kolayy
asla pes etmedi.yüz küsurlu kilolardaydı,birde boy vardı düşün artık görüntüyü.
ama kocasıyla beraber bir başladılar diyete,şimdi afrikalılar gibi geziyor,hatta biz biraz al falan demiştik. bundediğim bi kaç sene önceydi,ama hala aynı kiloda.

sadece inan ve azmet canım,pes etmediğin sürece sen kazanacaksın.moralini bozma,biliyorum sen şimdi ümitsizliğe kapıldın.
bu lw duraklama devresi oluyo herhalde o devredesin kes ilacı boşuna bitirme,arkadaşlar bir hafta ara verip başlamıştı ve kilo vermeye devam etmişlerdi
sıkma canını.

insalla kilo yapmaz canim doktorada sordum ilaci yazarken yapmaz demisti bunyeye alistiktan sonra gecermis bulanti umarim bian once gecer canim yogurt sut ayri zamanlarda yersem bisey olurmu bazen ara ogun olarak yogurt veya sut iciorumda

canlarım ben kaçıyorum daha doğrusu zorundayım sporum geldii...yarın yazışırız artıkın ..bide prenses hoşgeldin gecmiş olsun canım...öpüldünüzzzz

doğru diyorsun bide bu kilolar senelerin kilosu 2 ayda pıt diye gitmez . 21 yaşındayken doğum yaptım üstüne lohusada kilo aldım şimdi 29 yaşındayım 8 yıldan fazladır benimle bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…