Selenimo ve Cankularyla her telden

kızlar hayırlı olsunnn.gerci benim sizlerle cok fazla bi samimiyetim yok ama sizi kutlayayım barimssiiii:)

sağol... bizim kızlar o kadar sıcak kanlı ve iyi kalpliler ki hemen bana yaptıkları gibi seni de içlerine alıp samimi yaparlar canım hiç merak etme :)))

hadi bacılar bende çıkıyorum artık gözlerim bi acayip oldu çocuklarda uyudu
artık uzanayım acuk hepiniz öpüldünüz tatlı rüyalar

Son düzenleme:
hadi çıkında yayılın arkaslar..:)ben de yayılcam...ohhh bide çayy...iyiakşamlar iyi yayılmalar

Kızlarrrrrrr valla helal be açılış yapalı ne kadar oldu anında yedi sayfa olmuş bileneeeeee
hadin hayırlı olsun bakalımmmm.
Ben açtım anahtar kapının üstünde gelen açsın girsin yedek anahtarlardan alın hepinizzzzz.
Nede olsa kirayı ortak verecez demiiii[vereliniortakturkbayragia.s.:nazar:

Yavruşlarrrr, bu gün lw aramaktan yemek yaapamadım,dedim benim herife bizi yemeğe götür.O da garibim ben ne dersem tamam der, yemeğe gittim şimdi aç karına kokteyl de içersem çarpar dedim yaww.

hem ne zor anlatamam bak uyandı koştum dünya duruyo onlar ağlayınca kızım
ikiz doğurursan hele düşünemiyorum
benm bi arkadaşım yeni doğum yaptı ikizlere çıldırıyo kızcağız çoook zor çokkk
kısmet artık canımcım görelim bakalım neler olcak evlenince :icecream:

hoşgeldin bacı daha erken bekliyoduk :dance:
E hadi bakem seni mi kırcaz kız yarın yaparız kokteyli biz zaten iç iç kendi başımıza kokteylleri sarhoş olduk mehtap gözde ben sırnaşık şey
gözde sızdı kafamçokkarıştıerken çıktı mehtapla ben sallanıyozkaydirigubbakcemile sen bu gece içme artık yarına sakla büyük açılışa:roflol::roflol:
yok bacım sızmadım baktım kimsecikler yok okey oynamay gittim arkidişlere kaydirigubbakcemile3
Yavruşlarrrr, bu gün lw aramaktan yemek yaapamadım,dedim benim herife bizi yemeğe götür.O da garibim ben ne dersem tamam der, yemeğe gittim şimdi aç karına kokteyl de içersem çarpar dedim yaww.
iyi yapmışın kuzu dışarda yemek ii oluyo valla bende evlenince öle yapcam arada hihoyyyt

eee bu mu yani benden sonra 1 sayfa mı yazdınız bacılarr:eek:klava:
E olsun 1 günde 8 sayfa ben onu turkbayragi18 yaparım bugün:tomato:
şimdi nesf..t meyveli yiyom pazara gitçem çok sıcak ama katlancez artuk
bana yaptığınız iltifatlar için çoook mersi utandım valla:asigim:
diğer arkadaşları da merak ediyorum aslında göstersek kendimizi birbirimize 2 dk resimle yabancılık çekmeyiz
neyse öptüm hepinizi şimdilik hoşçakalın sevgili ev arkadaşlarım seviyorum sizleriiiopuyorumnanaktan

Kızlarrrrrrr valla helal be açılış yapalı ne kadar oldu anında yedi sayfa olmuş bileneeeeee
hadin hayırlı olsun bakalımmmm.
Ben açtım anahtar kapının üstünde gelen açsın girsin yedek anahtarlardan alın hepinizzzzz.
Nede olsa kirayı ortak verecez demiiii[vereliniortakturkbayragia.s.:nazar:

e kızım kimin cankuşlarıyız biz bak görcen çok popüler bi grup olcezbuyrunnnnnnnnn
herkes bu guruba girmek için can atacak.Yazarız biz öyle işte akşam uykum gelmeseydi ben 15 sayfa yazardım ama açılış davetiyeleri arkadaşlara geç ulaştı herhal ondan katıluım düşük oldu neyse telafi olur bugün

Kızz deliye hergün bayram.Bizde hergün açılış yaparız nolceekkkk.
hihoyyyt
Ben açılışa sabahtan başladım bak :içelim::içelim: ona göre akşama kadar zoom olurum artık sıcak ya çarpar beni:teytey:

X