kızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum galiba tansiyonum düştü ..çıkıyorum iyi akşamlar
kendine dikkat et kuzum sağlık herşeyin başıkızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum galiba tansiyonum düştü ..çıkıyorum iyi akşamlar
Bu gün uğursuz bir günmüş ,Dilaya nolmuş öyle, zaten başım zonkluyo buda üstüne tuzu biberi oldu.Ya komalık birşey olmaması lazım.yani hiç duymadım bu zamana kadar.
neden öyle olduki.
Yani bunları duyunca bizimkisi dertmi diyor insan
Herşeyin başı sağlık,Kızlar oyüzden her ne olursa olsun çok fazla takmamak lazım,biraz geniş olmak lazım hayatta,
sağlığımızı kaybetmeyelim gerisi herşekilde olur .Bak şimdi bunu duyunca bizimkisi de dertmi dedim.
maalesef dinlenmek yok bana biliyosun dün erkenden çıktık evden dolaştık akşam da geç geldik 11 de yattım yorulmuşuz çocuklarla geince yoruluyo insan iyiyim çok şükürilknur dün yoktun canım dinleniyormusun diycem ama sen uğrardın duramazdın ne oldu , nerdesin canım
ya dünden beri 1misafir kullanıcı bizim yazdıklarımızı okuyup çıkıyor bende aceba diladan haber mi diye bekliyorum ama yokCADIARZU
merak ediyolardır kız neler yazıyos diyedelikafadulden
kız kayıtlı üye degil dışardakiler ne yapcak bizim geyigimizi?
canim dikkat et kendine lutfen sicaktan yorgunluktan dusebilir tuzlu bi ayran icseydin tatlim
ilaç araştırıyorum ilknurum sen ne örüyon gülüm
arkadaşlar bu gün herkes için iyi bir gün değilmiş demekki. Kızımın sınavı kötü geçmiş çok canım sıkkın konuşmak istemiyorum bu akşam nolur hoşgörün.
Sayısalcı olduğu için mat 2 den başlamış orda baya zorlanmış,aslında dersanede en iyi mat 2 den yapıyodu. Onla vakit geçirince zamanı yetiştirememiş,sosyala hiç dokunamamış. Çok morali bozuk devamlı ağlıyor,kendine kzııyor,neden yapamadımbir sene boşunamı çalıştım ben diyor.Çalışmıştı hakikaten ama herşey kısmetle demekki bu sene olmayacakmış ,Kendini sadece eczacılığa odaklamıştı,ikinic alternatfi bile yoktu.
O yüzden bu seneyi maalesef pas geçecek artık.Seneye kısmet.
teselli etmeye çalıştık ama kendi kendine kızıyor. Yapacak birşey yok.Allah sağlık versin en önemlisi o, seneye kaldı muttemelen, puan gelir ama başka yer istemediği için maalesef olmayacak.
benimde çok başım tuttu,o üzülünce tabi bende ona çok üzüldüm.Çalıştı çünkü,dersane sınavlarındada iyi yapıyodu, o yüzden beklentisi vardı
ne kadar zormuş bu iş yaaa beynim zonkluyo valla.
yaıları okuyup çıkacam,inanın yamak gelmiyo bugün senağlama
prensesim napıyosun canım benim keyifsizim ben dila çok kafamı karıştırdı koma ve dilayı yanyana koyamıyorum ya
çok köt ama neden komada olur insan anlayamadım bu kızcağız her şeyi ata ata içine maf etmiş kendini
güçlü görüneyim derken içi içini bitirmiş bebeğim ya çok üzgünüm
slm kızlar hoş geldiniz
prensesim mide bulantına taze zencefil iyi gelir dene bi
dilaya üzülünce tansiyonum düştü canım ilgin için sağol
canimsin haklisin valla hepimiz sok olduk ve cok uzuldum insallah toparlar ve komadan cikar dilamiz
inşallah dua edelim kızlar di:saruboceq:lamız için