Selenimo ve Cankularyla her telden

kızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum galiba tansiyonum düştü ..çıkıyorum iyi akşamlar
kendine dikkat et kuzum sağlık herşeyin başı

Canım benim inan bana dün çocukları gördükçe hep senn kızı düşündüm ya dua eettim.Herşeyde bi hayır vardır canım çok çalışmış emeği çok belli olmaz belki istediği gibi sonuçlanır herşey.Şu eğitim sistemi mahvediyo çocukları bir kaç saate gelecek belirlemek çok hatalı.Lütfen sıkma canını sen herkese lazımsın bak.Evladına da söyle dila dan ders alsın herşeyin başı sağlık unutmasın sevgiler
ilknur dün yoktun canım dinleniyormusun diycem ama sen uğrardın duramazdın ne oldu , nerdesin canım
maalesef dinlenmek yok bana biliyosun dün erkenden çıktık evden dolaştık akşam da geç geldik 11 de yattım yorulmuşuz çocuklarla geince yoruluyo insan iyiyim çok şükür
sonuçlarımı eşim götrümüş dr a bakalım ne çıkacak arayacak haber veririm sizlere
çok seviyorum sizleri iyi ki varsınız canlarım benima.s.

prensesim napıyosun canım benim keyifsizim ben dila çok kafamı karıştırdı koma ve dilayı yanyana koyamıyorum ya
çok köt ama neden komada olur insan anlayamadım bu kızcağız her şeyi ata ata içine maf etmiş kendini
güçlü görüneyim derken içi içini bitirmiş bebeğim ya çok üzgünüm

ya dünden beri 1misafir kullanıcı bizim yazdıklarımızı okuyup çıkıyor bende aceba diladan haber mi diye bekliyorum ama yokCADIARZU

kıss ordamısın huuu
çıkıyorum ben canım sıcaktan mıyıştım iyice oğlan uyuyoken yatayım biraz sonra görüşürüz canım öptüüüm

canim benim yavrucunda uzulmesin seneye olur insalla herseyin basi saglik bitanem kiyamam seninde bilirim migren agrisini benimde tutar arada dikkat et seleminom

sorma canim zaten keyfim yoktu dilayi duyunca dahada kotu oldum allah yardimcisi olsun valla insallah komadan cikar bitanem demir hapida mide bulantisi yapiomus mecbur almamda lazim bi kac kasik komposto ictim iyi geldi bulantima idare etcem artik doktor kilo aldirmaz dedi demir hapi umarim dogru soyluodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…