selenimonun kızı inşallah kolaylıkla atlatır sınavı
ilknurcum karşılaşamadık
gözde ,prenses,ekim,meltem ve tontimcigim özletmeyin daha sık girin ve diger arkadaşlarım.
tontim ben kaçıyorum canım biraz ütü yapayım görüşürüz
sen bize bakma açık gözüküyoruz ama ,selenimonun dedigi gibi bakar körüz.canım pcyi açık bırakıyorum içerlerde iş-güç'e dalıyorum .görmedim canım kusura bakma
canım bende başlayacam galiba,gurbetteyim kimsem yok 2tane hemşerim vardı onlarda memlekete gittiler kendi kendime eğleniyorum.ama siz varsınız zemuszemus
ben de yurtdisinda yasiyorum, kimsem yoktu, oralarda depresyona girdim o yüzden canim ama cok sükür atlattim artik, kolay gelsin sana da canim, yalnizlik zor sey, ben de ne zaman kendimi yalniz hissetsem telefona sariliyordum, ama inan bana bi yürüyüse cikmak, hicbirsey almasan bile bi carsida gezinmek insani kendine getirebiliyor bazenyerimseniben
canim benim cok tsk ederim tavsiyelerin icinde ayrica teesekkur ederim bitanem uygulucam sorma yuzmeyi seven biri olarak bu sene adim atmak istemiorum doktor depresyondan oldugunu soyledi bakalim ilac iyi gelir insalla dun regl oldum bugun agrim var bitkinlik falan midemde bulanio biraz senin keyifler nasil tatlim
Ablamın ameliyatı çok zor geçti.Yaklaşık 4 saat sürdü.Şu anda komada.Doktor bünyesi çok zayıf olduğu için komada olduğunu söylüyor.Bütün dualarımız şimdi onun normale dönmesi.Sizede teşekkür ederim ablalarım destek olduğunuz için.Bir gelişmke olursa tekrar yazarım.
Ablamın ameliyatı çok zor geçti.Yaklaşık 4 saat sürdü.Şu anda komada.Doktor bünyesi çok zayıf olduğu için komada olduğunu söylüyor.Bütün dualarımız şimdi onun normale dönmesi.Sizede teşekkür ederim ablalarım destek olduğunuz için.Bir gelişmke olursa tekrar yazarım.
sen ne yaptın,iyisin demi?
ben de gerildim yahuu...yeğen geldi her an bilgisayarı elimden alabilirrr..bende halamla uğrasıyorum canımm..sen neler yapıyosun