Selenimo ve Cankularyla her telden

canim benim sana kolay gelsin tatlim dun regl oldum bende bugun agrim var midemde bulanio (tatsizim yani

sen bize bakma açık gözüküyoruz ama ,selenimonun dedigi gibi bakar körüz.canım pcyi açık bırakıyorum içerlerde iş-güç'e dalıyorum .görmedim canım kusura bakma

kusura balmadım canım bazen bende açık bırakıp işe ,yemeğe dalıyorum

canım bende başlayacam galiba,gurbetteyim kimsem yok 2tane hemşerim vardı onlarda memlekete gittiler kendi kendime eğleniyorum.ama siz varsınız zemuszemus

canım kıyamam ben sana sende benim gibisin gurbet ellerde ..olsun biz burda birbirimize yeteriz gülüm.

tontim sen bizden daha zordasın canım biz yine kendi ülkemizdeyiz sana Allah kolaylık versin .sıkılma bundan sonra biz burdayız canım

kızlar sınav bitti inşallah sonuçlar sınava girip, çok çalışıp, emek verenlerin istediği gibi sonuçlanır

benim komşulardan birini 20 gün önce babası vefat etmişti ,memleketindeydi. bu gün annesiyle birlikte geliyorlar.. ben de komşuluk adına biraz dolma poaça. kek falan yapıyorum götüreyim gariplerin eli kolu kalkmaz şimdi yemekle uğraşmasınlar.. yani benim iş biraz fazla akşama görüşürüz ...mutlu kalın :)))

iyidir canim, ben de senden pek uzakta degilim, marmaristeyim ama henüz ben de siftah yapmadim. benim bebeler cikariyo ancak yazin keyfini, cuma günü havuz keyfi yaptilar, ben calistigim icin zaman bulamiyorum, havuzu da pek sevmem, denizi cok severim, söyle güzeeeelce acilip, denizin keyfini cikarmayi seviyorum. sen de insallah 1 hafta kadar sonra denizde keyif yapabilirsin canim, mideni bulandiran da demir hapidir. ben hamileyken kullanmistim, özellikle ac karnina fena bulaniyordum.

ben cikiyorum kizlar, kimsecikler yok, bari isimi gücümü halledeyim bu arada... öpüldünüz bayanlaropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Ablamın ameliyatı çok zor geçti.Yaklaşık 4 saat sürdü.Şu anda komada.Doktor bünyesi çok zayıf olduğu için komada olduğunu söylüyor.Bütün dualarımız şimdi onun normale dönmesi.Sizede teşekkür ederim ablalarım destek olduğunuz için.Bir gelişmke olursa tekrar yazarım.

bogazım düğümlendi ya.ben bugün sizden haber alacagımızı hissetmiştim ama güzel haber bekliyordum.DİLA bünyesi zayıf olabilir ama iradesi güçlü bir kız bu dönemi atlatacagına inanıyorum ve birrdahaki haberin çok güzel alacagını tüm kalbimle istiyorum ve dualarımız onun için

canım cok üzüldüm.ama merak etme ablan bu işi haleder güçlü bi insan olduğuna eminim.allah bi an önceee ayağa kaldırsın diloşumu insallahhhhhh

göğsümün oraya bir kramp gibi bir şey girdi şaşkınım ben iyi habere kendimi o kadar adapte etmiştimki... iyi olacak Allahında izniyle dualarım dila için

ben de gerildim yahuu...yeğen geldi her an bilgisayarı elimden alabilirrr..bende halamla uğrasıyorum canımm..sen neler yapıyosun

canım allah kolaylık versinsana ,atsan atılmaz satsan satılmaz.bende evdeydim keyif yaptım bol bol dinlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…