nisacım ablan inşallah bununda üstesinden gelecek tabiki sizlerin en yakınındakilerin sayesinde btn dualarımız dilayla eminim en kısa zamanda aramıza dönecektir.Ablamın ameliyatı çok zor geçti.Yaklaşık 4 saat sürdü.Şu anda komada.Doktor bünyesi çok zayıf olduğu için komada olduğunu söylüyor.Bütün dualarımız şimdi onun normale dönmesi.Sizede teşekkür ederim ablalarım destek olduğunuz için.Bir gelişmke olursa tekrar yazarım.
kızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum galiba tansiyonum düştü ..çıkıyorum iyi akşamlar
selenimo kızın sınavı nasıl geçti ? benim kuzenimde girdi sınava türkçe çok zordu dedi ama genede fena deilmiş sınav
Ablamın ameliyatı çok zor geçti.Yaklaşık 4 saat sürdü.Şu anda komada.Doktor bünyesi çok zayıf olduğu için komada olduğunu söylüyor.Bütün dualarımız şimdi onun normale dönmesi.Sizede teşekkür ederim ablalarım destek olduğunuz için.Bir gelişmke olursa tekrar yazarım.
arkadaşlar bu gün herkes için iyi bir gün değilmiş demekki. Kızımın sınavı kötü geçmiş çok canım sıkkın konuşmak istemiyorum bu akşam nolur hoşgörün.
Sayısalcı olduğu için mat 2 den başlamış orda baya zorlanmış,aslında dersanede en iyi mat 2 den yapıyodu. Onla vakit geçirince zamanı yetiştirememiş,sosyala hiç dokunamamış. Çok morali bozuk devamlı ağlıyor,kendine kzııyor,neden yapamadımbir sene boşunamı çalıştım ben diyor.Çalışmıştı hakikaten ama herşey kısmetle demekki bu sene olmayacakmış ,Kendini sadece eczacılığa odaklamıştı,ikinic alternatfi bile yoktu.
O yüzden bu seneyi maalesef pas geçecek artık.Seneye kısmet.
teselli etmeye çalıştık ama kendi kendine kızıyor. Yapacak birşey yok.Allah sağlık versin en önemlisi o, seneye kaldı muttemelen, puan gelir ama başka yer istemediği için maalesef olmayacak.
benimde çok başım tuttu,o üzülünce tabi bende ona çok üzüldüm.Çalıştı çünkü,dersane sınavlarındada iyi yapıyodu, o yüzden beklentisi vardı
ne kadar zormuş bu iş yaaa beynim zonkluyo valla.
yaıları okuyup çıkacam,inanın yamak gelmiyo bugün senağlama
canım benim çok üzüldüm inanki kndimde yaşadığım için kızının durumunu çok iyi anlıyorum ama şuan yapacak birşeyimiz yok maalesef. kızın da kndini suçlamasın bütün suç böyle saçma bir sistemi gençlerimize dikte edenlerde. btn bir sene çalışıp bir kaç saat içinde başarı beklemek çok saçma. neyse ben daha fazla dvm etmiyim çok sinirlniyorum çünkü konuştukçaBu gün uğursuz bir günmüş ,Dilaya nolmuş öyle, zaten başım zonkluyo buda üstüne tuzu biberi oldu.Ya komalık birşey olmaması lazım.yani hiç duymadım bu zamana kadar.
neden öyle olduki.
Yani bunları duyunca bizimkisi dertmi diyor insan
Herşeyin başı sağlık,Kızlar oyüzden her ne olursa olsun çok fazla takmamak lazım,biraz geniş olmak lazım hayatta,
sağlığımızı kaybetmeyelim gerisi herşekilde olur .Bak şimdi bunu duyunca bizimkisi de dertmi dedim.
bende merak ettim dünde girmemiş. bana c.tesi mail atmıştı ondan sonra sesi çıkmamış hiçgünaydın ekimmm
evet şimdide ilknuru merak ettim o bir fırsat bulup girerdi?
prenses hastaydı oda iyileşememiş girmedigine göre
Canım ben koşturmaktan giremedim bi sorum yok çok şükür pazar sabahın köründe çıktık evden gece geç geldik.Hemen yattım bu sbahta kahvaltıya misafirim vardı iş güç topla oğlanı uyuttum anca geldim dilaya çok üzüldüm yahehe günaydın herkese,aaaa ilknur yok CADIARZU.sabahın köründe kalktım simit yaptım ve bir güzel yedimmm.evimin karşısındaki okulda öss ye girenlere okudum üfledim.havada güzel gözüküyor belkim gezer gelirimmmkaydirigubbakcemile2
gecmis olsun canim, insallah doktorun da iyi seyler söyler...kizim hep sana diyoz kendine dikkat et, fazla yorma kendini diye ama senin su hersey tam tekmil olcak demen yok mu... vallah daha ne diyim bilmem sana... bu arada pastalarinin da resimlerini gördüm, cidden cok hamarat bisimissin sen ya, kiz beni de yanina cirak olarak alsana acik, faydalanirdik senin su essiz bilgilerindenyerimseniben
Ablamın ameliyatı çok zor geçti.Yaklaşık 4 saat sürdü.Şu anda komada.Doktor bünyesi çok zayıf olduğu için komada olduğunu söylüyor.Bütün dualarımız şimdi onun normale dönmesi.Sizede teşekkür ederim ablalarım destek olduğunuz için.Bir gelişmke olursa tekrar yazarım.
bende merak ettim dünde girmemiş. bana c.tesi mail atmıştı ondan sonra sesi çıkmamış hiç
iyidir canim, ben de senden pek uzakta degilim, marmaristeyim ama henüz ben de siftah yapmadim. benim bebeler cikariyo ancak yazin keyfini, cuma günü havuz keyfi yaptilar, ben calistigim icin zaman bulamiyorum, havuzu da pek sevmem, denizi cok severim, söyle güzeeeelce acilip, denizin keyfini cikarmayi seviyorum. sen de insallah 1 hafta kadar sonra denizde keyif yapabilirsin canim, mideni bulandiran da demir hapidir. ben hamileyken kullanmistim, özellikle ac karnina fena bulaniyordum.