sorma canim zaten keyfim yoktu dilayi duyunca dahada kotu oldum allah yardimcisi olsun valla insallah komadan cikar bitanem demir hapida mide bulantisi yapiomus mecbur almamda lazim bi kac kasik komposto ictim iyi geldi bulantima idare etcem artik doktor kilo aldirmaz dedi demir hapi umarim dogru soyluodur
nası ama yeni avatarım sıkıntıdan abuk subuk şeylerle uğraşıyorum ha ha hadelikafadulden
slm kızlarrrr,
bu gün inşş herkes iyidirrrrr,
yeter bıktım yaaaa,
secret yapın bakalım çok iyiym deyinnn
fenalık geldi banaaa
ben bu gün iyiyim mesela,
kızımda daha iyice,morali biraz düzelmiş, teyzesine gitmişti sınavdan sonra tel ettim sesi fena değildi,arkadaşlarıda tercih yapmayacakmış.
Bu arada kızım sınavı kazanamadı değil,sadece istediği bölüme yetmedi puanı üzülmesi o yüzden.
yoksa mühendislıklere tutuyor,
ama asla mühendislik istemiyor,tek hedefi eczacılık o yüzden ağlaması zırlaması.
ama ona destek olacağım ve hayallerini gerçekleştirmesi için elimden geleni yapacağım.
o yüzden bu sene tercih yapma seneye tekrar dene dedik.
hayırlısı bakalım seneye allah kerim .olmazsa o zaman düşünürz.
hepinizi öpüyorum kızlarr.kaydirigubbakcemile3
özü:düzenleyici
elementi:ates
*organize
*adanmış
*bagımsız
*iyimser
*neseli
*canlı
*samimi/dürüst
*hayvansever
*tutkulu
*ciddi
*düşmanca
*fanatik
*bazen acımasız
Kız mehtap benim pin kodum bu çıktı hem bana da uyuyo valla:sm_cool::teytey:
canim yakinmissin gercekten marmariste guzeldir bende havuz sevmem zaten bayanlar icin tehlikeli mikrop cok kapilio en guzel deniz insallah denizin keyfini cikarirsin canim bende cok severim ama busene icimde hic gitmek gelmio doktorda depresyondan olur dedi umarim duzelerim demir hapini tok karnina gunde iki kere aliorum doktor kilo yapmaz dedi ama korkuorum ya kilo yaparsa diye
sen anca gez benim nikaha az kaldı bi tane saç modelim yok daha :dilcikar:geldim kuzu geldim çok gezdim ondan gelemedim valla
merak etmişsiniz hemen canlarım benim çok seviyorum sizi:asigim:
seni gördük daha ii olduk kuşuuuummm. kızının daha ii olmasına sevindim canım önemli olan istemek yani secret yerimseniben anacım o kitapta çok saçma geldiydi banada mirmirmirmirslm kızlarrrr,
bu gün inşş herkes iyidirrrrr,
yeter bıktım yaaaa,
secret yapın bakalım çok iyiym deyinnn
fenalık geldi banaaa
ben bu gün iyiyim mesela,
kızımda daha iyice,morali biraz düzelmiş, teyzesine gitmişti sınavdan sonra tel ettim sesi fena değildi,arkadaşlarıda tercih yapmayacakmış.
Bu arada kızım sınavı kazanamadı değil,sadece istediği bölüme yetmedi puanı üzülmesi o yüzden.
yoksa mühendislıklere tutuyor,
ama asla mühendislik istemiyor,tek hedefi eczacılık o yüzden ağlaması zırlaması.
ama ona destek olacağım ve hayallerini gerçekleştirmesi için elimden geleni yapacağım.
o yüzden bu sene tercih yapma seneye tekrar dene dedik.
hayırlısı bakalım seneye allah kerim .olmazsa o zaman düşünürz.
hepinizi öpüyorum kızlarr.kaydirigubbakcemile3
bu ne kı bende istiyom bak gelin olcam ii davranın bana naniknaniközü:düzenleyici
elementi:ates
*organize
*adanmış
*bagımsız
*iyimser
*neseli
*canlı
*samimi/dürüst
*hayvansever
*tutkulu
*ciddi
*düşmanca
*fanatik
*bazen acımasız
Kız mehtap benim pin kodum bu çıktı hem bana da uyuyo valla:sm_cool::teytey:
ne pini kim yapmış nsl oluyo ben çok merak ederim böyle şeyleri biri bana anlatsıııııııııııııınnndelikafaduldenBu aslan burcunun pinine benziyoo
mehtabım ne ediyon
kuzucummm ilknurun insanın pin koduyla ilgili yazdıklarına karşılık veriyorum yaz bakem senin dogum tarihin ne mesala benimki 10 seninki kaç yazda seninkinide göndereyim