Selenimo ve Cankularyla her telden

mehtap , meltem nasılsınız kızlar. meltem canım küçük bir çocuk sana hakaret etse seni kızdırmaya çalışsa ne yaparsın ya gülersin ya da umursamazsın değil mi halanıda o şekilde görmeye çalış küçük bir çocukmuş gibi ,hasta o .. seni de hasta ve sinir etmesine izin verme burdan söylemesi kolay , yapması çok zor biliyorum bu da senin sınavın canım... herkes ayrı ayrı sınanıyor ... dila canıyla sınanıyor daha önce acılarla sınanmış ..

kızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum galiba tansiyonum düştü ..çıkıyorum iyi akşamlar

bende çıkıyorum benimde keyfim yok,meltemcim sana iyi akşamlar keyifsiz birgünde karşılaştık

Ablamın ameliyatı çok zor geçti.Yaklaşık 4 saat sürdü.Şu anda komada.Doktor bünyesi çok zayıf olduğu için komada olduğunu söylüyor.Bütün dualarımız şimdi onun normale dönmesi.Sizede teşekkür ederim ablalarım destek olduğunuz için.Bir gelişmke olursa tekrar yazarım.
nisacım ablan inşallah bununda üstesinden gelecek tabiki sizlerin en yakınındakilerin sayesinde btn dualarımız dilayla eminim en kısa zamanda aramıza dönecektir.

kızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum galiba tansiyonum düştü ..çıkıyorum iyi akşamlar

canım ii bak sende kndine

selenimo kızın sınavı nasıl geçti ? benim kuzenimde girdi sınava türkçe çok zordu dedi ama genede fena deilmiş sınav

selenimo kızın sınavı nasıl geçti ? benim kuzenimde girdi sınava türkçe çok zordu dedi ama genede fena deilmiş sınav

arkadaşlar bu gün herkes için iyi bir gün değilmiş demekki. Kızımın sınavı kötü geçmiş çok canım sıkkın konuşmak istemiyorum bu akşam nolur hoşgörün.

Sayısalcı olduğu için mat 2 den başlamış orda baya zorlanmış,aslında dersanede en iyi mat 2 den yapıyodu. Onla vakit geçirince zamanı yetiştirememiş,sosyala hiç dokunamamış. Çok morali bozuk devamlı ağlıyor,kendine kzııyor,neden yapamadımbir sene boşunamı çalıştım ben diyor.Çalışmıştı hakikaten ama herşey kısmetle demekki bu sene olmayacakmış ,Kendini sadece eczacılığa odaklamıştı,ikinic alternatfi bile yoktu.
O yüzden bu seneyi maalesef pas geçecek artık.Seneye kısmet.
teselli etmeye çalıştık ama kendi kendine kızıyor. Yapacak birşey yok.Allah sağlık versin en önemlisi o, seneye kaldı muttemelen, puan gelir ama başka yer istemediği için maalesef olmayacak.

benimde çok başım tuttu,o üzülünce tabi bende ona çok üzüldüm.Çalıştı çünkü,dersane sınavlarındada iyi yapıyodu, o yüzden beklentisi vardı
ne kadar zormuş bu iş yaaa beynim zonkluyo valla.
yaıları okuyup çıkacam,inanın yamak gelmiyo bugün senağlama

Bu gün uğursuz bir günmüş ,Dilaya nolmuş öyle, zaten başım zonkluyo buda üstüne tuzu biberi oldu.Ya komalık birşey olmaması lazım.yani hiç duymadım bu zamana kadar.
neden öyle olduki.
Yani bunları duyunca bizimkisi dertmi diyor insan
Herşeyin başı sağlık,Kızlar oyüzden her ne olursa olsun çok fazla takmamak lazım,biraz geniş olmak lazım hayatta,
sağlığımızı kaybetmeyelim gerisi herşekilde olur .Bak şimdi bunu duyunca bizimkisi de dertmi dedim.

Ablamın ameliyatı çok zor geçti.Yaklaşık 4 saat sürdü.Şu anda komada.Doktor bünyesi çok zayıf olduğu için komada olduğunu söylüyor.Bütün dualarımız şimdi onun normale dönmesi.Sizede teşekkür ederim ablalarım destek olduğunuz için.Bir gelişmke olursa tekrar yazarım.

canim benim, günlerdir haber bekliyorduk ama böylesini degil... cok üzüldüm... kendini oluruna birakircasina konusmasi düsündürmüstü beni biraz ama umarim en azindan sevenlerini düsünerek, gecmisteki yaralarinin kabuk baglamasina izin vererek tekrar sarilir hayata...canim, seni bekliyoruz burda, kendine gel, toparlan, sana sarilip destek olmamiza izin ver...

canlarim ben cikiyorum, cok üzüldüm bu aksam, nisa, canim, sagolsun haber verdi ama...bilmiyorum ki...şok oldum, ne düsünecegimi, ne diyecegimi bilemiyorum...sadece dua ediyorum, sevgi dolu bir yüregin tekrar kendine gelebilmesi icin...

günayın arkadaşlar umarım bu günümüz hepimiz için hayırlı ,sağlıklı ve iyi bir haberle sevinerek geçer ... ilanın durumu beni çok üzdü gece 3 e kadar yatağa bile yatamadım dolandım durdum ... bir kitapta okumuştum savaşın olduğu bir dönemde savaştan ve hayattan bıkmış bir genç kızı hipnotize etmişler , ne yaptılarsa geri uyandıramamışlar çünkü kızın yaşama isteği kalmamış ...gece aklıma geldi acaba dilayada mı öyle oldu ameliyattan sonra koma vakaları pek nadir kanser başka yerlere demi sıçradı , yoksa kendini mi bıraktı... bilemiyorum . iyihaberlerini en kısa zamanda alırız inşallah...

arkadaşlar bu gün herkes için iyi bir gün değilmiş demekki. Kızımın sınavı kötü geçmiş çok canım sıkkın konuşmak istemiyorum bu akşam nolur hoşgörün.

Sayısalcı olduğu için mat 2 den başlamış orda baya zorlanmış,aslında dersanede en iyi mat 2 den yapıyodu. Onla vakit geçirince zamanı yetiştirememiş,sosyala hiç dokunamamış. Çok morali bozuk devamlı ağlıyor,kendine kzııyor,neden yapamadımbir sene boşunamı çalıştım ben diyor.Çalışmıştı hakikaten ama herşey kısmetle demekki bu sene olmayacakmış ,Kendini sadece eczacılığa odaklamıştı,ikinic alternatfi bile yoktu.
O yüzden bu seneyi maalesef pas geçecek artık.Seneye kısmet.
teselli etmeye çalıştık ama kendi kendine kızıyor. Yapacak birşey yok.Allah sağlık versin en önemlisi o, seneye kaldı muttemelen, puan gelir ama başka yer istemediği için maalesef olmayacak.

benimde çok başım tuttu,o üzülünce tabi bende ona çok üzüldüm.Çalıştı çünkü,dersane sınavlarındada iyi yapıyodu, o yüzden beklentisi vardı
ne kadar zormuş bu iş yaaa beynim zonkluyo valla.
yaıları okuyup çıkacam,inanın yamak gelmiyo bugün senağlama

kızına üzüldüm canım yapacak birşey yok üniversite sınavına giren çok kontenjan az ,sorular zor ne yapsın bu çocuklar ...bir kere sistem yanlış hep sınav ,sınav kaldırılmalı bu sınav sistemi bence ...herşey kısmet meselesi hakkına hayırlısı belki böyledir..lütfen kızına bir kitapta okuduğum şu hikayeyi anlatırmısın....
padişahın bir tane en iyi arkadaşı varmış ne zaman kötü birşey olsa bunda da bir hayır vardır dermiş, herşeyi hayra yorarmış . padişah her zamanki gibi heyetindekiler ve bu arkadaşıyla birlikte ava çıkmış , av da kaza geçirmiş parmağının biri kopmuş. arkadaşı bunda da bir hayır vardır demiş padişah sinirlenip onu zindana attırmış. aradan bir zaman geçmiş padişah heyetindekilerle ava çıkmış bir geyiği kovalarlarken ormanın hiç bilmedikleri derinliklerine kadar gitmişler orda yaşayan yam yam bir kabilece yakalanmış, bağlanmışlar. yam yamlar sırayla heyetindekileri götürüp yemişler sıra padişaha geldiğinde bir parmağının olmadığını görünce onu çözüp serbest bırakmışlar çünkü eksik uzvu olanları yemezlermiş ,uğursuzluk olduğuna inanırlarmış . padişah sarayına dönünce ertesi günü arkadaşını zindandan çıkarttırmış olanları anlatmış . haklıymışsın herşeyde bir hayır varmış kopuk parmağım sayesimde yamyamlardan kurtuldum demiş .. arkadaşına ; iyide olan sana oldu boşu boşuna zindanlarda kaldın demiş . arkadaşı; hiç olur mu padişahım asıl en hayırlı şey bana oldu , beni zindana atmasaydınız bende sizinle ava gelirdim ,benim tüm uzuvlarım yerinde beni de yamyamlar yerdi demiş

ilknur dün yoktun canım dinleniyormusun diycem ama sen uğrardın duramazdın ne oldu , nerdesin canım

selenimo kızının canı saolsun,herşeyde bir hayır vardır derler ama o bunu kabullenmez kendini suçlar ,kendini suçlamasına izin vermeyin

günaydın ekimmm
evet şimdide ilknuru merak ettim o bir fırsat bulup girerdi?
prenses hastaydı oda iyileşememiş girmedigine göre

Bu gün uğursuz bir günmüş ,Dilaya nolmuş öyle, zaten başım zonkluyo buda üstüne tuzu biberi oldu.Ya komalık birşey olmaması lazım.yani hiç duymadım bu zamana kadar.
neden öyle olduki.
Yani bunları duyunca bizimkisi dertmi diyor insan
Herşeyin başı sağlık,Kızlar oyüzden her ne olursa olsun çok fazla takmamak lazım,biraz geniş olmak lazım hayatta,
sağlığımızı kaybetmeyelim gerisi herşekilde olur .Bak şimdi bunu duyunca bizimkisi de dertmi dedim.
canım benim çok üzüldüm inanki kndimde yaşadığım için kızının durumunu çok iyi anlıyorum ama şuan yapacak birşeyimiz yok maalesef. kızın da kndini suçlamasın bütün suç böyle saçma bir sistemi gençlerimize dikte edenlerde. btn bir sene çalışıp bir kaç saat içinde başarı beklemek çok saçma. neyse ben daha fazla dvm etmiyim çok sinirlniyorum çünkü konuştukça :kızgın:
canım dila komada diye yazmış kardeşi ama benim aklıma şey geldi koma da değilde yoğun bakımda mı acaba yani yanlış bir kelime kullanmış olmasın:uhm: çünkü hiç duymadım böyle bir ameliyattan sonra komaya giren birisini. keşke kardeşi hangi hastane olduğunu söyleseydi gidip bakardım herkesin merakını giderirdim
günaydın ekimmm
evet şimdide ilknuru merak ettim o bir fırsat bulup girerdi?
prenses hastaydı oda iyileşememiş girmedigine göre
bende merak ettim dünde girmemiş. bana c.tesi mail atmıştı ondan sonra sesi çıkmamış hiç

hehe günaydın herkese,aaaa ilknur yok CADIARZU.sabahın köründe kalktım simit yaptım ve bir güzel yedimmm.evimin karşısındaki okulda öss ye girenlere okudum üfledim.havada güzel gözüküyor belkim gezer gelirimmmkaydirigubbakcemile2
Canım ben koşturmaktan giremedim bi sorum yok çok şükür pazar sabahın köründe çıktık evden gece geç geldik.Hemen yattım bu sbahta kahvaltıya misafirim vardı iş güç topla oğlanı uyuttum anca geldim dilaya çok üzüldüm ya
selenimonun kızı desen hep aklıma geldi dün sınav çocuklarını gördükçe
Herşey bizler için ya Allah korusun herkesin gönlüne göre versin

gecmis olsun canim, insallah doktorun da iyi seyler söyler...kizim hep sana diyoz kendine dikkat et, fazla yorma kendini diye ama senin su hersey tam tekmil olcak demen yok mu... vallah daha ne diyim bilmem sana... bu arada pastalarinin da resimlerini gördüm, cidden cok hamarat bisimissin sen ya, kiz beni de yanina cirak olarak alsana acik, faydalanirdik senin su essiz bilgilerindenyerimseniben

Sağol cicim.Huy işte can çıkmayınca hıuy çıkmazmış ne edek bilmem:Ayıptır söölemesi hamaratımdır acuk.faydalanırsın canım eşsiz bilgilerimden ne demek direk kalfa başlatırım ben seni merak etme

Canım benim inan hep aklımızda ablan.Sıkıntılar onu çok yormuş anlaşılan herşey düzelecek Allah ın izniyle yanında olun dua edin
O çok iyi ve temiz bir kız Allah karşılığını verecektir.Biraz zor bi süreç olacak gibi ama yanındayız dualarımız sizinle sevgiler:Saruboceq:

canlarim sultanlarim ben geldim bugunde karnim agrimio ama mide bulantim var ilaclardan belki bilmiorum sizler nasilsiniz canimciklarim

aman yarabbim sok olsum dilam komadami?ne kadar uzuldum kelimeler yetersiz kalir valla canim insallah komadan cikar bende dua etcem lutfen bizi haberdar et gelismelerden allahim nolur duzelsin dilam komadan ciksin offfff ki ne offff

iyidir canim, ben de senden pek uzakta degilim, marmaristeyim ama henüz ben de siftah yapmadim. benim bebeler cikariyo ancak yazin keyfini, cuma günü havuz keyfi yaptilar, ben calistigim icin zaman bulamiyorum, havuzu da pek sevmem, denizi cok severim, söyle güzeeeelce acilip, denizin keyfini cikarmayi seviyorum. sen de insallah 1 hafta kadar sonra denizde keyif yapabilirsin canim, mideni bulandiran da demir hapidir. ben hamileyken kullanmistim, özellikle ac karnina fena bulaniyordum.

canim yakinmissin gercekten marmariste guzeldir bende havuz sevmem zaten bayanlar icin tehlikeli mikrop cok kapilio en guzel deniz insallah denizin keyfini cikarirsin canim bende cok severim ama busene icimde hic gitmek gelmio doktorda depresyondan olur dedi umarim duzelerim demir hapini tok karnina gunde iki kere aliorum doktor kilo yapmaz dedi ama korkuorum ya kilo yaparsa diye

X