prenses kuzum geçmişte yazdık prenses yok ne oldu acep diye ?kız sen özletiyon kendini
canım çok geçmiş olsun niye bu kadar düşmüş demir kansızlık ta vardır bir ilaçlara bırakma işi yediklerinlede destekle kendine dikkat et .. yaz sıcağında depresyon hep artıyor sıcakta dışarı çıkma ve arada güzel ve komik bir film izle o gün için iyi geliyor ...arayıda bu kadar uzatma topiğe gir merak ediyoruz canım
yeşil görünüyorsunuz burda yoksunuz ilknur mehtap pasta tarifi güzelleri iyi akşamlar
tontim günaydınnn,,
alıntı yapmıyor bu ,ne bileyim alışamadım ben bu şehree
anacım sanki 1deri bir kemik kalmışım gibi diyet,spor, hepsi bitti ,valla 70olmuşum yine
canim takma kafana, ben de birkac gün öyleydim ama bana kilo vermem gerektigini hatirlatan, beni sinirlendiren seyler ve kimseler oldu, silkinip tekrar kendime geldim, dün de cuma günü de tekrar lwye basladim, bakalim bu sefer nasil bir sonuc alcam?süprizzzzz
cok saoll bitanem bugun tahlil sonuclarimi aldim demirim cok dusmus 8 olmus anneannemin 149 dusunun yani demir hapi verdi doktor bide iltihap varmis idrar tahlilimde iki ilacta o verdi ordan psikologa gectim depreks artik fayda etmiomus ilacimi deistirdi baska ilaclarda verdi depresyonum artmis malesef:gitme:
canım bende başlayacam galiba,gurbetteyim kimsem yok 2tane hemşerim vardı onlarda memlekete gittiler kendi kendime eğleniyorum.ama siz varsınız zemuszemus
ben de yurtdisinda yasiyorum, kimsem yoktu, oralarda depresyona girdim o yüzden canim ama cok sükür atlattim artik, kolay gelsin sana da canim, yalnizlik zor sey, ben de ne zaman kendimi yalniz hissetsem telefona sariliyordum, ama inan bana bi yürüyüse cikmak, hicbirsey almasan bile bi carsida gezinmek insani kendine getirebiliyor bazenyerimseniben
vallahi bende catlak halamla uğrasıyom..bu sene bana sardııı...gelip gelip hakaret ediyooo bende sinirden temizlik yapıyom:) o yüzden pek görüşemiyoz hayatımm:)ben öle giriyom nete ve de cıkıyom:) kaydirigubbakcemile3
sağolasın canım sonuçlar çıktı ama sayfa sayfa çok anlamadık ama ilk sayfadaki raporda yazıyı gündüz 100-120 arası atıyomuş kalbim ara ara 150-1555 i buluyomuş dr söyleyecek son sözü bakacez
Allah cümlemizin evlatlarına uzun ömürler versin inşallah sağol bacımm:1hug:
ay seni anlıyorum bunlar hayatta basit problemler gibi gözüksede demekki yaşamımızda yerleri varmış ,aileler,arkadaşlar hatta kaldırımların bile ama ben yenmeye çalışıyorum arada bir geriliyorum oda insanlarla aynı frekansta olmamamdan kaynaklanıyor ama güçlüymüşüm
cok gecmi olsun canim, bak demir icin et ve yumurta iyidir, ama yaninda c vitamini de alman gerekiyor demirin emilimi icin, domates ya da portakal suyu olabilir mesela...kara üzüm ya da üzüm pekmezi de cok iyidir, ama dedigim gibi mutlaka icinde c vitamini olan birseylerle birlikte yemelisin canim, kendine dikkat et lütfen... bak havalar iyice isindi artik, su insani sakinlestiriyormus, git yüz biraz canim, yalnizligin keyfini cikar, yüzüp sakinles canim, stresini at, kendine gel:1hug: