Selenimo ve Cankularyla her telden

cok saoll guzel arkadasim benim haklisin demir iceren ek besinlerede agirlik vermem lazim yarin kismetse ispanak yapcam benim kis cok stresli gecmisti depreks aliodum aama artinca ilac iyi gelmemeye baslamis ilacimi degistirdi doktor bide ek ilaclar verdi arada kullanmam icin boyle valla benden havadisler sen nasilsin tatliskom

hehe günaydın herkese,aaaa ilknur yok CADIARZU.sabahın köründe kalktım simit yaptım ve bir güzel yedimmm.evimin karşısındaki okulda öss ye girenlere okudum üfledim.havada güzel gözüküyor belkim gezer gelirimmmkaydirigubbakcemile2

yeşil görünüyorsunuz burda yoksunuz ilknur mehtap pasta tarifi güzelleri iyi akşamlar

sen bize bakma açık gözüküyoruz ama ,selenimonun dedigi gibi bakar körüz.canım pcyi açık bırakıyorum içerlerde iş-güç'e dalıyorum .görmedim canım kusura bakma

tontim günaydınnn,,

günaydin canim, ya kusura bakma, 2 gün girememistim, dolmus tasmis sayfalar, oku oku bitiremedim yine:bbo: sen nasilsin canim? tatlilar, pastalar... canim sen de bana benziyosun anlasilan, ne zaman sIkIlsam bisiler yerim ben de ama canim kendini iyi hissettirecek bisiler bul ya... en iyisi hossohbet birilerini bul, takil onlara biraz, bana baya fayda ediyo acikcasi... canim bak o kadar ugrasiyoruz bu kilolari vermek icin, cabalarin bosa gitmesin be tatlim ya...biraz düsün bakayim, seni mutlu eden kimler, neler var...acik onlara takil:teselli:

anacım sanki 1deri bir kemik kalmışım gibi diyet,spor, hepsi bitti ,valla 70olmuşum yine

canim takma kafana, ben de birkac gün öyleydim ama bana kilo vermem gerektigini hatirlatan, beni sinirlendiren seyler ve kimseler oldu, silkinip tekrar kendime geldim, dün de cuma günü de tekrar lwye basladim, bakalim bu sefer nasil bir sonuc alcam?süprizzzzz

canım bende başlayacam galiba,gurbetteyim kimsem yok 2tane hemşerim vardı onlarda memlekete gittiler kendi kendime eğleniyorum.ama siz varsınız zemuszemus

cok gecmi olsun canim, bak demir icin et ve yumurta iyidir, ama yaninda c vitamini de alman gerekiyor demirin emilimi icin, domates ya da portakal suyu olabilir mesela...kara üzüm ya da üzüm pekmezi de cok iyidir, ama dedigim gibi mutlaka icinde c vitamini olan birseylerle birlikte yemelisin canim, kendine dikkat et lütfen... bak havalar iyice isindi artik, su insani sakinlestiriyormus, git yüz biraz canim, yalnizligin keyfini cikar, yüzüp sakinles canim, stresini at, kendine gel:1hug:

canım bende başlayacam galiba,gurbetteyim kimsem yok 2tane hemşerim vardı onlarda memlekete gittiler kendi kendime eğleniyorum.ama siz varsınız zemuszemus

ben de yurtdisinda yasiyorum, kimsem yoktu, oralarda depresyona girdim o yüzden canim ama cok sükür atlattim artik, kolay gelsin sana da canim, yalnizlik zor sey, ben de ne zaman kendimi yalniz hissetsem telefona sariliyordum, ama inan bana bi yürüyüse cikmak, hicbirsey almasan bile bi carsida gezinmek insani kendine getirebiliyor bazenyerimseniben

pardon canim, yasiyordum dicektim, gecen sene geri döndüm ailemin yanina

Allah kolaylik versin sana canim ya, yaslilarla ugrasmak zordur zaten, bi de akli basinda degilse... dedim ya, Allah sabir versin:Saruboceq:

gecmis olsun canim, insallah doktorun da iyi seyler söyler...kizim hep sana diyoz kendine dikkat et, fazla yorma kendini diye ama senin su hersey tam tekmil olcak demen yok mu... vallah daha ne diyim bilmem sana... bu arada pastalarinin da resimlerini gördüm, cidden cok hamarat bisimissin sen ya, kiz beni de yanina cirak olarak alsana acik, faydalanirdik senin su essiz bilgilerindenyerimseniben

kizlar diladan haber yok mu hala ya? cok merak ediyorum, umarim hersey yolunda gitmistir de tez zamanda sagligina kavusup hayatina kaldigi yerden ama cok daha iyimser bir sekilde devam eder dilacim...

ay seni anlıyorum bunlar hayatta basit problemler gibi gözüksede demekki yaşamımızda yerleri varmış ,aileler,arkadaşlar hatta kaldırımların bile ama ben yenmeye çalışıyorum arada bir geriliyorum oda insanlarla aynı frekansta olmamamdan kaynaklanıyor ama güçlüymüşüm

selenimonun kızı inşallah kolaylıkla atlatır sınavı
ilknurcum karşılaşamadık
gözde ,prenses,ekim,meltem ve tontimcigim özletmeyin daha sık girin ve diger arkadaşlarım.
tontim ben kaçıyorum canım biraz ütü yapayım görüşürüz

canim o zaman haklisin valla, önce bulundugun yerden sonra orasi zordur ya... umarim sadece is icin ordasinizdir da memleketine geri dönebilirsin, sonucta alismadigin bir ortamda alismadigin insanlarla olmak cok zor, özellikle de kafa yapina uyan birilerini bulmak... ama yine de kendini birakma canim ya, bi kez birakinca insanin kendini toparlamasi daha uzun süre aliyo...:teselli:

selenimo, sinav maratonunuz bitti mi canim? umarim kizin sakin bir kafayla girmistir sinava ve umdugu yeri de kazanabilir... hersey gönlünce olsun kizininopuyorumnanaktan

canim benim cok tsk ederim tavsiyelerin icinde ayrica teesekkur ederim bitanem uygulucam sorma yuzmeyi seven biri olarak bu sene adim atmak istemiorum doktor depresyondan oldugunu soyledi bakalim ilac iyi gelir insalla dun regl oldum bugun agrim var bitkinlik falan midemde bulanio biraz senin keyifler nasil tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…