- 25 Nisan 2009
- 8.385
- 1
ilknurum nasılsın yazılanları okudum .ogluşun dogum günü güzel geçmişşş
sağolcanım sana da afiyet olsunpastanı gördüm ellerine saglık bende kendi pastamı kendim yaptım ,kestim yedim pek gerginim bu günlerde
anacım sanki 1deri bir kemik kalmışım gibi diyet,spor, hepsi bitti ,valla 70olmuşum yine
gözdee başka zaman topikten çıkmazsın nerdesin kızzz. İlknur desen bu gün pili bitti nihayet şimdi rüya bile görmeye başlamıştır.sırnaşık şey
ana açılışı ben yapmışım böyün
o zaman herkese günaydın akşam 20 kişi arkasından bi daha temizlik yaptım çünkü 9 çocuk bi ara yatak odasına girmişler benim yatakta hopluyolardı 3 te bebek vatdı Allah selamet ama gönlü oldu çocuğumun pek eğlendi
Bugünde kendisini akşam hediye bakmaya götürcez beğenemedi velet kaç gündür ne aldırsam diye uğraşıyo jokere götürcem pztesi de yüzmeye gitçek ameliyata kadar 1 hafta çünkü alışkın gidiyo her sene , akşama kadar da yaz okuluna 1 hafta dolu dolu geçirsinde 22 hazirana kadar sonra ameliyat falan 1 hafta tıkılcak eve garibim .Bende 45 kg olurum artık herhalde
prenses en son hastene işleriyle uğraşıyodu demiri neyim düşük çıkmış heralde ondan girememiş sanırım nete yerimsenibenprenses kuzum geçmişte yazdık prenses yok ne oldu acep diye ?kız sen özletiyon kendini
gene kimsecikler yok ahanda bende çıkıyorum :dilcikar: babacıma takım elbise alcas gidem de kndime de bakem yaslık bişiler bulabilcem mi acepsırnaşık şey