cok saoll bitanem bugun tahlil sonuclarimi aldim demirim cok dusmus 8 olmus anneannemin 149 dusunun yani demir hapi verdi doktor bide iltihap varmis idrar tahlilimde iki ilacta o verdi ordan psikologa gectim depreks artik fayda etmiomus ilacimi deistirdi baska ilaclarda verdi depresyonum artmis malesef:gitme:
anacım ben misafirleri yatırdım geldim,şunların yaptığına bak.Kimse girmiyo ya
ana açılışı ben yapmışım böyün
o zaman herkese günaydın akşam 20 kişi arkasından bi daha temizlik yaptım çünkü 9 çocuk bi ara yatak odasına girmişler benim yatakta hopluyolardı 3 te bebek vatdı Allah selamet ama gönlü oldu çocuğumun pek eğlendi
Bugünde kendisini akşam hediye bakmaya götürcez beğenemedi velet kaç gündür ne aldırsam diye uğraşıyo jokere götürcem pztesi de yüzmeye gitçek ameliyata kadar 1 hafta çünkü alışkın gidiyo her sene , akşama kadar da yaz okuluna 1 hafta dolu dolu geçirsinde 22 hazirana kadar sonra ameliyat falan 1 hafta tıkılcak eve garibim .Bende 45 kg olurum artık herhalde
kıs tünaydıın
sağol canııım Allah kimseyi yanlız bırakmasın herkes dostlarıyla ailesiyle mutlu olsun inşallah
çok bişey alma kıs zayıflıyon sonra ziyan olur bol gelir herşeyin haaaa.s.
yok kız bulamadım zaten hiç bişey yaz mevsimi ya her şey ateş pahası. ama dün zeki t... dan bi bikini aldım koyu yeşil çok güzel kahvesi de vardı benim aldığım yeşil geçen sezonunmş 189 dan 48e düşmüş çok sevindirik oldum hemen aldım. dedim kahvesini de alıyım aynı model hiç bir farkı yok. o bu sezonun olduğu için 189 liraydı. valla ağzım açık kaldı 48 liradan bile kar ediyolardır kesin 189dan karın dibine vuruyolar :1closedeyes:
yok kız bulamadım zaten hiç bişey yaz mevsimi ya her şey ateş pahası. ama dün zeki t... dan bi bikini aldım koyu yeşil çok güzel kahvesi de vardı benim aldığım yeşil geçen sezonunmş 189 dan 48e düşmüş çok sevindirik oldum hemen aldım. dedim kahvesini de alıyım aynı model hiç bir farkı yok. o bu sezonun olduğu için 189 liraydı. valla ağzım açık kaldı 48 liradan bile kar ediyolardır kesin 189dan karın dibine vuruyolar :1closedeyes:
canım hayırlı olsun ucuz bulduysan birkaçtane alsaydın,sana balayında çok lazım olacak.ıslak bikinilerle durma sürekli degiştir
kismeler yok bayıldınız mı sıcaktan bacılaaaar
ya da conti geziyonuzzz
eskilerden var 3 tane daha :kedi: ama ucuz bulsam alcaktım valla yalan yok. herkes öyle diyo ıslak bikiniyle durma diye bende öyle yapcam canım dikkat etmek gerekiyomuşyerimsenibencanım hayırlı olsun ucuz bulduysan birkaçtane alsaydın,sana balayında çok lazım olacak.ıslak bikinilerle durma sürekli degiştir
ben hep bikini giiniyom kız şişmanım ama napıyım mayo izini sevmiyorum ben :umursamaz:yuh diyorum yuh 48 ha çok iyi
bikini giyecek bizim zayıf gelinmafoldumben
o ne bilmiyom kııııı nsl bi hastalık :uhm:doğru dedi mehtapım
balayı sistiti olursun vallaaaaasüprizzzzz
ilknur seni takip etmekten yoruldum.kk daki bütün tarifleri okuyuptamı gelcen topige
gözdem bi nevi üşütme diyelim
balayı hanımlarına özel oluyo amasırnaşık şeysırnaşık şey
bişi dicektim ama demiyim :roflol:
bişi dicektim ama demiyim :roflol:
ilknur seni takip etmekten yoruldum.kk daki bütün tarifleri okuyuptamı gelcen topige
de kız meraklandırdın ama
de kuzu de :dance:
hoşuma gdiyo kız denişik şeyler öğreniyoksositososito