Selenimo ve Cankularyla her telden

cok saoll bitanem bugun tahlil sonuclarimi aldim demirim cok dusmus 8 olmus anneannemin 149 dusunun yani demir hapi verdi doktor bide iltihap varmis idrar tahlilimde iki ilacta o verdi ordan psikologa gectim depreks artik fayda etmiomus ilacimi deistirdi baska ilaclarda verdi depresyonum artmis malesef:gitme:

canım çok geçmiş olsun niye bu kadar düşmüş demir kansızlık ta vardır bir ilaçlara bırakma işi yediklerinlede destekle kendine dikkat et .. yaz sıcağında depresyon hep artıyor sıcakta dışarı çıkma ve arada güzel ve komik bir film izle o gün için iyi geliyor ...arayıda bu kadar uzatma topiğe gir merak ediyoruz canım

ana açılışı ben yapmışım böyün
o zaman herkese günaydın akşam 20 kişi arkasından bi daha temizlik yaptım çünkü 9 çocuk bi ara yatak odasına girmişler benim yatakta hopluyolardı 3 te bebek vatdı Allah selamet ama gönlü oldu çocuğumun pek eğlendi
Bugünde kendisini akşam hediye bakmaya götürcez beğenemedi velet kaç gündür ne aldırsam diye uğraşıyo jokere götürcem pztesi de yüzmeye gitçek ameliyata kadar 1 hafta çünkü alışkın gidiyo her sene , akşama kadar da yaz okuluna 1 hafta dolu dolu geçirsinde 22 hazirana kadar sonra ameliyat falan 1 hafta tıkılcak eve garibim .Bende 45 kg olurum artık herhalde

Allah kolaylık versin canım ...e söyle bakalım dün gece yorgunluktan uyuyabildin mi.. bu gün biraz dinlen inşallah dr. geldiğinde de 150 kalp atımına normal der ..

kıs tünaydıın
sağol canııım Allah kimseyi yanlız bırakmasın herkes dostlarıyla ailesiyle mutlu olsun inşallah
çok bişey alma kıs zayıflıyon sonra ziyan olur bol gelir herşeyin haaaa.s.

yok kız bulamadım zaten hiç bişey yaz mevsimi ya her şey ateş pahası. ama dün zeki t... dan bi bikini aldım koyu yeşil çok güzel kahvesi de vardı benim aldığım yeşil geçen sezonunmş 189 dan 48e düşmüş çok sevindirik oldum hemen aldım. dedim kahvesini de alıyım aynı model hiç bir farkı yok. o bu sezonun olduğu için 189 liraydı. valla ağzım açık kaldı 48 liradan bile kar ediyolardır kesin 189dan karın dibine vuruyolar :1closedeyes:

yok kız bulamadım zaten hiç bişey yaz mevsimi ya her şey ateş pahası. ama dün zeki t... dan bi bikini aldım koyu yeşil çok güzel kahvesi de vardı benim aldığım yeşil geçen sezonunmş 189 dan 48e düşmüş çok sevindirik oldum hemen aldım. dedim kahvesini de alıyım aynı model hiç bir farkı yok. o bu sezonun olduğu için 189 liraydı. valla ağzım açık kaldı 48 liradan bile kar ediyolardır kesin 189dan karın dibine vuruyolar :1closedeyes:

canım hayırlı olsun ucuz bulduysan birkaçtane alsaydın,sana balayında çok lazım olacak.ıslak bikinilerle durma sürekli degiştir

yuh diyorum yuh 48 ha çok iyi
bikini giyecek bizim zayıf gelinmafoldumben

ilknur seni takip etmekten yoruldum.kk daki bütün tarifleri okuyuptamı gelcen topige

canım hayırlı olsun ucuz bulduysan birkaçtane alsaydın,sana balayında çok lazım olacak.ıslak bikinilerle durma sürekli degiştir
eskilerden var 3 tane daha :kedi: ama ucuz bulsam alcaktım valla yalan yok. herkes öyle diyo ıslak bikiniyle durma diye bende öyle yapcam canım dikkat etmek gerekiyomuşyerimseniben

yuh diyorum yuh 48 ha çok iyi
bikini giyecek bizim zayıf gelinmafoldumben
ben hep bikini giiniyom kız şişmanım ama napıyım mayo izini sevmiyorum ben :umursamaz:
baktım bikini 48 havada kaptım valla 1 tane kalmıştı kimseye kaptırmadım kaydirigubbakcemile3
doğru dedi mehtapım
balayı sistiti olursun vallaaaaasüprizzzzz
o ne bilmiyom kııııı nsl bi hastalık :uhm:

ilknur seni takip etmekten yoruldum.kk daki bütün tarifleri okuyuptamı gelcen topige

anacım marifet işte başka bişeye benzemiyo kaydirigubbakcemile3

X