Selenimo ve Cankularyla her telden

kızlarr bi kaçamak yapayım dedim amakimseler yokk.
yavruş senin hızına kalbin netsinn bee,
150 atıyomuşşş,
dua ette üçbuçuk atmasın.

cok saoll bitanem bugun tahlil sonuclarimi aldim demirim cok dusmus 8 olmus anneannemin 149 dusunun yani demir hapi verdi doktor bide iltihap varmis idrar tahlilimde iki ilacta o verdi ordan psikologa gectim depreks artik fayda etmiomus ilacimi deistirdi baska ilaclarda verdi depresyonum artmis malesef:gitme:

prenses de girdiğiyle çıktığı bir oluyo valla.Bodrumda internetten turist tarifesimi alıyolar kızzz

gözdee başka zaman topikten çıkmazsın nerdesin kızzz. ılknur desen bu gün pili bitti nihayet şimdi rüya bile görmeye başlamıştır.sırnaşık şey

meltoş bu gece iş yok gidip yatayım bari,sabah erken kalkacam iyi geceler yavruşşş.

meltoş bu gece iş yok gidip yatayım bari,sabah erken kalkacam iyi geceler yavruşşş.

iyigeceler canımcımmmm...bende tanışcam julia ileeee öhö öhö.ben amerikadaykennnnn keanu reeves bana yemek teklif etmiştiii ama ben istememiştim..kena imirzalioğlu götürse hemen gitcemm ama daha ondan teklif gelmediii.yakında gelirr zuhahaha ben bu camia iyi tanırr..hahahah üzülmeyin sizide götüttürüm..haydaaa geyiğe bakkk..kenancımmm ama cok yakışıklı dimi garagözlü gara gaşlıı ahhh ahhh.benimki duyarsa beni gara guyulara atar vallahiii:) zemuszemus:içelim:

canimcim hastanelerde kosturdum tahlil falan yaptirdim sen nasilsin cicim

vallahi bende catlak halamla uğrasıyom..bu sene bana sardııı...gelip gelip hakaret ediyooo bende sinirden temizlik yapıyom:) o yüzden pek görüşemiyoz hayatımm:)ben öle giriyom nete ve de cıkıyom:) kaydirigubbakcemile3

prenses de girdiğiyle çıktığı bir oluyo valla.Bodrumda internetten turist tarifesimi alıyolar kızzz

hahah olabilerrr bigün sidede bana bi bakkal metroyaaa 3 milyon dedi,valla sinirlendimm amca türküm ben türk dedim...bari kendi halkına yapma gibilerinden:)yabancı olsam kaydıracaktıııı eş...k herif:)almadım cıktım tabeee .olabiler yaneee bodrumdada ne numaralar dönüyodurrr:)bodrumda world of wonders ta sevgilim 3 ay calıştıı.oteldeki entrikalardan istifayı basıp cıktı..:lepi:

anacım ben misafirleri yatırdım geldim,şunların yaptığına bak.Kimse girmiyo ya

ah kuşummmm kıyamam demin ben yine gaza geldim.neti bıraktımm.haydi kalçaları vur duvara:)azcıkın sallandım kalori yaktım geldim anacım..halbukisi ben buaradaydımm..seytana uydum:)seniyalnız bıraktımmm:) :tomato:

ben biliyordum kendini mahfedene kadar durmazsın dizlerin titremeye başladımı yarın topla dinlen biraz kardeşim .. dağınıklık çuvaldız gibi batıyor dayanamıyorsun değilmi

evet ya huy işte kötü ama ne yapayım duramıyorum herşey tam tekml olmalıııı
alkisalkisalkis

kızlarr bi kaçamak yapayım dedim amakimseler yokk.
yavruş senin hızına kalbin netsinn bee,
150 atıyomuşşş,
dua ette üçbuçuk atmasın.

di mi kuzu ya yürek dayanmıyo işte
valla bu gidişle 10,5 ta atar ne edelim sabır sabır sabır bu günler de geçecek nşallah:Saruboceq:

açma kız kapıyı delikten bak o ise ses çıkarma def et gitsin ha ha haaaa:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…