Selenimo ve Cankularyla her telden

Kız ılknur iki gün üstüste nasıl dayanıyosun valla helal.Ben sabah temizlik yaptım biraz,sonrada misafirlerime bişeyler hazırladım,sabah yürüyüşüde olunca canım çıktı ya,pil bitti valla.

:1ninca:
nerdesin kızzz.
Bak giremicem iki gün özlersin beniii,
hadi gelll,çıkacam şimdi.

a yine kaçırdım selenimoyu tüh
ilknur doğum günü partisi bitmedimi Allah hayırlı ,saülıklı , uzun ömürler versin oğluna ...

sağol canım valla güzeldi herhalde ki 10 dk da kırıntı kalmadı bugünde sınıf arkadaşları ve anneleri vardı 15 kişi yoruldum çok akşam 3,3, du yattım zati sabah ta karne almaya gittik gel et misafir falan filan bu saat oldu oturdum
bu da bugün kü pasta canım

ben azcıkın bisiklet cevirm barimsiiiiii.yine gelirimmm

canım sağol sonuçlar çıktı acuk taşikardi var ama dr um yurt dışında pztesi göstercem kendisi ne der bilmem kalbim ara ara 150 atıyomuş e bu hıza da normal zaten
Allah sabır versin dikkat et sende tırlatma canım öpüldün:teytey:

sağolasın canım sonuçlar çıktı ama sayfa sayfa çok anlamadık ama ilk sayfadaki raporda yazıyı gündüz 100-120 arası atıyomuş kalbim ara ara 150-1555 i buluyomuş dr söyleyecek son sözü bakacez
Allah cümlemizin evlatlarına uzun ömürler versin inşallah sağol bacımm:1hug:

valla kuzum bende yatarken hemde 3,30 da dilayı düşüne düşüne uymuşum inşallah iyi olur
canım bitirdin m işleri güle güle kirlen sefasını sür temizliğin cancazım:sm_cool:

:1ninca:
nerdesin kızzz.
Bak giremicem iki gün özlersin beniii,
hadi gelll,çıkacam şimdi.

a yine kaçırdım selenimoyu tüh
ilknur doğum günü partisi bitmedimi Allah hayırlı ,saülıklı , uzun ömürler versin oğluna ...

kızım yirmi kişinin arkasını topluyoz herhal kolay mı yaw
öldüm öldüm haaa

valla kuzum bende yatarken hemde 3,30 da dilayı düşüne düşüne uymuşum inşallah iyi olur
canım bitirdin m işleri güle güle kirlen sefasını sür temizliğin cancazım:sm_cool:

çok şükür bitti bi de halılar yıkamadan gelince süpür,sil, ser tamam olacak ..şimdi seninde işin başından aşkındır iki kere doğum günü kutlaması bir sürü çocuk ayyy başıma ağrı girdi söylerken.. sana kolay gelsinde canım gündüz dinlen akşam serinlikte yap bari işleri sıcakta yorma kendini

kızım yirmi kişinin arkasını topluyoz herhal kolay mı yaw
öldüm öldüm haaa

ben biliyordum kendini mahfedene kadar durmazsın dizlerin titremeye başladımı yarın topla dinlen biraz kardeşim .. dağınıklık çuvaldız gibi batıyor dayanamıyorsun değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…