- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
kızlar diladan bahsediyosunz bi rahatsızlığı var sanırım?
arkadaşımız meme kanseri bu gün ameliyatı var kız kardeşinden haber bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar diladan bahsediyosunz bi rahatsızlığı var sanırım?
sela okunuyor dilaya ve tüm sınava girenlere dua ediyorum hasta olanlara ve dilamıza şifa, öğrencilere zihin açıklığı versin rabbim, emeklerini boşa çıkarmasın.
selenimo gözün aydın kardeşin geliyormuş. benimkiler de gelse keşke
[img=http://img196.imageshack.us/img196/2846/scan0036.th.jpg]
[img=http://img196.imageshack.us/img196/4017/scan0037n.th.jpg]
Mehhhttaaappp al sana moruk selenimoooooo
ellerine sağlık İlknur'cum.pek güzel görünüyo burdan,ama yemeden bişey diyemem tabikinee,yerimseniben cimbom pastası olmuş,kimbilir başka neler döktürmüşsündür sen.cokacimcoook
Allah oğluna da uzun ömür versin, ailesinle birlikte nice yaşlaraa,
yarın bütün pozitif güçlerimizde dilacıgım için
ayrıca atahanında dogum gününü kutluyor ve çokkk uzun ömürler diliyorum
ben azcıkın bisiklet cevirm barimsiiiiii.yine gelirimmm
ya kislar var ya... oku oku bitiremedim...bugün disardan gec geldim ama sizlere bi bakip öyle cikayim dedim, hem de ilknurun sonuclarini merak ettim, ama henüz bi haber yok, umarim holter sonuclarin iyi cikmistir canim ya, merakta birakma bizleri, iyi haberlerini bekliyoruz burda. ogluna da Allah saglikli, mutlu, nice nice ömürler versin, dogumgünü kutlu olsun canim... meltemcim bu arada ben de seni öptüm, okumaktan cevap veremedim ki... prensescim sen de hosgeldin canim, göremedik seni bi süredir, acikcasi merak ettik, umarim iyisindir canim...
güzeller ben daha fazla kalamicam, gözlerim aciyo valla, hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorum sekerlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kııızlar akşam ki muhabbeti kaçırdım. inşallah bu gün sonunda hepimiz dilanın iyi haberlerine seviniriz . akşam yatarken dilayı düşünüyordum ,sabah gözümü açtım dila geldi hemen aklıma Allah yardımcısı olsun .
Kızlar cuma vakti hepimiz Dilamıza dua edelim.
Benim kızıda ekleyin duaya.
bu arada pazar akşamına kadar giremicem, kardeşim geliyo bu gün,
:1ninca:
nerdesin kızzz.
Bak giremicem iki gün özlersin beniii,
hadi gelll,çıkacam şimdi.
a yine kaçırdım selenimoyu tüh
ilknur doğum günü partisi bitmedimi Allah hayırlı ,saülıklı , uzun ömürler versin oğluna ...
arkadaşımız meme kanseri bu gün ameliyatı var kız kardeşinden haber bekliyoruz
valla kuzum bende yatarken hemde 3,30 da dilayı düşüne düşüne uymuşum inşallah iyi olur
canım bitirdin m işleri güle güle kirlen sefasını sür temizliğin cancazım:sm_cool:
kızım yirmi kişinin arkasını topluyoz herhal kolay mı yaw
öldüm öldüm haaa