Selenimo ve Cankularyla her telden

Kızlar cuma vakti hepimiz Dilamıza dua edelim.
Benim kızıda ekleyin duaya.
bu arada pazar akşamına kadar giremicem, kardeşim geliyo bu gün,

canım bgn için dualarımız dilayla sonraki günler hep senin kıza yoğunlaşırız inşallah ikisi içinde güzel hbrler alırız. senin kızın ki pazar akşamı az çok belli olur zaten Allah ikisinin de gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

selenimo fotonu gördüm ama yorum yapmıyorum sen niye bi tek zayıf ve güzel olanlarla arkadaşlık ederim yazdın kııız ben obezim unuttun mu ühü ühü :KK43:( insan sevdiğinin lafını önemsermiş canım

Yavruşşşşşşşş,sen zati güzelsin,eeee bide zayıflama yolundasın.Ben seni zati 90-60-90 görüyom kızzzz,dedim dimi yaşlıyım,gözler az görüyo diyee.kaydirigubbakcemile3

tekrar koyarım canım ayıp ediyosun sen görmek iste yeterki yerimseniben

çoook güzelsin maşallah bahtında senin kadar güzel olsun bu kadar güzel olduğunu tahmin etmemiştim düğününde pamuk prenses gibi olucan valla pınar altuğa benzetmişlerdi ya o senin yanında orkestradaki akordsuz , gıcırtılı keman gibi kalır.:))) benim için resmini koydun sağol canımcııım

Yavruşşşşşşşş,sen zati güzelsin,eeee bide zayıflama yolundasın.Ben seni zati 90-60-90 görüyom kızzzz,dedim dimi yaşlıyım,gözler az görüyo diyee.kaydirigubbakcemile3

ahhh canım teşekkür ederim bi de ben kendimi öyle görsem :)) bi daha yaşlıyım deme yemezler canım gördük fotoyu eh yazılarındanda biliyoruz nerdeyse en gencimizsin kendini övdürcen illa güzelsin de taş gibi hatunsun işte ...

sela okunuyor dilaya ve tüm sınava girenlere dua ediyorum hasta olanlara ve dilamıza şifa, öğrencilere zihin açıklığı versin rabbim, emeklerini boşa çıkarmasın.

selenimo gözün aydın kardeşin geliyormuş. benimkiler de gelse keşke

meltem iyi günler ben bu gün topikten ayrılamıcam galiba hep aklım dilada bel ki kardeşi amcasının bilgisayarından hastaneden yazar diye bekliyorum

çoook güzelsin maşallah bahtında senin kadar güzel olsun bu kadar güzel olduğunu tahmin etmemiştim düğününde pamuk prenses gibi olucan valla pınar altuğa benzetmişlerdi ya o senin yanında orkestradaki akordsuz , gıcırtılı keman gibi kalır.:))) benim için resmini koydun sağol canımcııım

teşekkür ederim kuşum çok güzel şeyler söylemişsin Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah bitanem:1hug:
meltem gitti işi vardır tabii bi göz atıp çıktı

ben geldim kız üzülme yerimseniben

iş güç var da iki internet sayfası açtım arada burayı kontrol ediyorum diğeriyle de oğlum oyun sitesin de oyun oynuyor

meltem iyi günler ben bu gün topikten ayrılamıcam galiba hep aklım dilada bel ki kardeşi amcasının bilgisayarından hastaneden yazar diye bekliyorum

iyigünler canımcım...bende merak ediyorum..allaahım yardımcı olsun dilaya ..ve tüm ihtiyacları olanlaraaa.. opuyorumnanaktan

X