Selenimo ve Cankularyla her telden

bitanecik dilam benim cuma gunu icin tum dualarim seninle olcak canim arkadasim benim dilerim ameliyatin cok basarili gecer ve sagligina kavusursun hayatim seni ne kadar cok ozledim anlamam tatlim prenseste bende seni koskocaman opuoruz seni cok ama cok sevdigimizi hic aklindan cikarma emi tatlim benim sende iyiki varsin iyiki tanimisim canimseniopuyorumnanaktan

ya kislar var ya... oku oku bitiremedim...bugün disardan gec geldim ama sizlere bi bakip öyle cikayim dedim, hem de ilknurun sonuclarini merak ettim, ama henüz bi haber yok, umarim holter sonuclarin iyi cikmistir canim ya, merakta birakma bizleri, iyi haberlerini bekliyoruz burda. ogluna da Allah saglikli, mutlu, nice nice ömürler versin, dogumgünü kutlu olsun canim... meltemcim bu arada ben de seni öptüm, okumaktan cevap veremedim ki... prensescim sen de hosgeldin canim, göremedik seni bi süredir, acikcasi merak ettik, umarim iyisindir canim...
güzeller ben daha fazla kalamicam, gözlerim aciyo valla, hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorum sekerlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kizlar iki gundur hastanedeyim hem uvey baba icin bilgisayarli tomografi cekildi oksurugu ve cikarmasi var uzun suredurde bypassa ek olarak bide akciger cikti bakalim nolcak bende bu arada tahliler yaptirdim bakalim ilacin bi etkisi olmusmu gorucem gerci beni merak etmemissiniz ama yinede soyleyim dedim canlarim bu arada hala reg olmadim altigun gecikti karnim sisti

canım benim çok geçmiş olsun tekrar sen kndne iyi bak prensesim sıkma canını. ben merak etmiştim kuşum aşkolsun yazdım hatta seloya nerdeki bu kız diye :çok üzgünüm: moralini bozduysan reglin ondan gecikmiş olabilir kuşum bendeöyle olur yani genelde. üzme kndini hiç bişey için bitanem:1hug:

anacım ne kötü bi filmdi gecenin bi körüne kdr bekledim sonunda bişi olcak diye olmadı anacım yatem gali bende. bu saatte yattığıma göre sabah gecikebilirim hanımlar çok öpüldünüz

günaydın kııızlar akşam ki muhabbeti kaçırdım. inşallah bu gün sonunda hepimiz dilanın iyi haberlerine seviniriz . akşam yatarken dilayı düşünüyordum ,sabah gözümü açtım dila geldi hemen aklıma Allah yardımcısı olsun .

ilknurum sonuçları almış mı eşin doktor ne demiş yaz da içim rahatlasın... ben hep erken kalkıp çocukla eşimi yollayıp çay elim de topiğe bakıyorum. günün ilk işi bu oldu he he he

selenimo fotonu gördüm ama yorum yapmıyorum sen niye bi tek zayıf ve güzel olanlarla arkadaşlık ederim yazdın kııız ben obezim unuttun mu ühü ühü ( insan sevdiğinin lafını önemsermiş canım

gözde sen de fotonu koyup hemen kaldırdınmı selenimonun ki duruyor ne güzel bi de yaşlıyım diyip duruyor iltifat edelim diye herhalde güzel ya koymuş fotoyu herkes görsün diye kızlar ya niye ben yokken koyup hemen kaldırıyorsumuz fotoları ama haksızlık bu banane ben de görmek istiyorum banane ya banane....

tekrar koyarım canım ayıp ediyosun sen görmek iste yeterki yerimseniben

Eklentiler

• $ben.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 33
dila naptı ki yaaa bide ankarada keşke denk gelseydik de bgn görmeye gitseydim moral olurdu belki biraz. iyi haberlerini alcaz inşallah dilamın

yok kızzz, zati koymayı beceremiyom,benim adama koydurdum.Silecem şimdi ben görmedim diyeceniz diye,herkes görsün sonra silecem.Sonra meşhur falan olurumdaneme lazımm.
Bu arada yeni mesajlrı görmen için bir sayfa geriye gitmene gerek yok,yenile butonuna basınca yei mesajları gösteriyo kısssss.naniknanik

Kızlar cuma vakti hepimiz Dilamıza dua edelim.
Benim kızıda ekleyin duaya.
bu arada pazar akşamına kadar giremicem, kardeşim geliyo bu gün,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…