Selenimo ve Cankularyla her telden

anacım senle topik kapmaca oynuyoz, eeeee topik bol olunca buluşmak da zor oluyooo haliylenn
allah topiğimize zeval vermesinn,,,,, reytinglerimiz tavannn yapsıınnnnnn.

he valla ama benim ajanlığım var ya zor olmuyo adam bulmak buralarda kim nerdeyse bi tıklıyorum yanındayım he he he
jojojo da hayal oldu haaaaa nerlerde acep:mymeka:

hadi sende git börek,pasta falan yap kızzz.
sıcaklarsana yaraamaz,fazla gezme.klimada pek faydalı bi şey değil, çok açma ciğerlere yaramıyomuş.

yapçamda değişik bişeyler yapıcam resim çekerim yazarım tariflerime araştırma yapayım acuk netten yeni modelli olsun yani
doğum günü pastasında üzerime tanımam
oturduğumuz odayı açmıyorum arka odayı açıyorum bize vurmuyo rüzgarı arka odalardaysak salonu açıyorum yani ne yapçan kuzu be dayanılmaz burası çok yapışık yapışık:gitme:

ne olcak kız sölerim 36bitti,yani bugün 36yaş 1günlügüm sırnaşık şey. ama uzunca bir süre burada kalmayı düşünüyorumyasakkelimeopuyorumnanaktan

bu gün markete gittim ,giderken hava güneşliydi kızı gezdirdim parka götürdüm parkta bir yağmur yagdı,ne yagmuru nohut kadar doluları yedik kafamıza su gibi geldik eve .

hep benmi kaçak gözükecegim ,bugünde gözde slmsız gitti şutarafagitti.neyse ona resim koyduydum göremedi beni

hep benmi kaçak gözükecegim ,bugünde gözde slmsız gitti şutarafagitti.neyse ona resim koyduydum göremedi beni

kız görmedim valla seni :gitme: bi bakındım kimse yok diye gittim. bende kndi fotomu koyayaım bare yüz görümlüğü neyinde istemem hiç naz etmem öle naniknanikdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…