Selenimo ve Cankularyla her telden

sana da iyi geceler bu arada bak diğerleri yok yarın okuyup dursunlar bizim yazdıklarımızı he he he

günayyyydıııın hepinize cankuşlar huuu ilknur nasılsın canım ilk ben yazdım yine he he he (sanki marifetmiş gibi) doktora gidicen bu gün

aferim kız marifetli ben sabah kalktım ama iki velete kahvaltı hazırla anca oturdum
günaydın tüm hanımlar güzel bi gün geçirsin herkes sevgilerrr
kız selenimo bacı hoşgeldin günaydın:teytey:

günayyyydıııın hepinize cankuşlar huuu ilknur nasılsın canım ilk ben yazdım yine he he he (sanki marifetmiş gibi) doktora gidicen bu gün

yok canım gitmem lazım ama eşimle yolladım holter cihazını gece 50 kere kalktım zaten nasıl uyucağımı bilemedim kablolarla
eşim alcak raporu sonucu dr a da göstercek gidemiycem sıcakta
zaten yarın büyük oğlanın d.günü var sınıf arkadaşlarını çağırcaz bugün çok işim var yanidelikafadulden

günaydın kızlaarrrrr,
Bakıyorum akşam nöbeti Gözde ile Ekim'deymiş.Kızlar nöbet iyi geçmiş maşallah bi çene bi çene.
Ajanım yokmuş,nedenkineeee,:1rolleyes:
Ben dün çok yorulmuşum yaa,akşam valla gözümü açamadım,ben açıyorum o kapanıyo:roflol:
nasıl gireyim de yazayım.
Bizim pazarlar çok güzel olur yawww,mağazalar halt etsin valla. Dün yine biraz bi şeyler aldım.Bitaraftan alıyorum,bi taraftan millete dağıtıyorum.Çünkü dolaplar almıyo, annemde bana çok kızıyo,
Verdiğin şeyler,milletin üstündekilerden güzel yazık alıp durma diyor,
diyoda o zaman gitmemek lazım,gidince görünce insan dayanamıyo valla,bazen çok gereksiz para harcıyorum üzülüyorumama napimm ya,eve oturmam lazım o zaman.
Ayaykkabı hastalığı bütün kadınlarda varyaaa, niyeki
inanki evde koyacak yer yok valla dün bi kısmını kutuya koydum kaldırdım.Üç ayaakkabılık var üçüde üstüste dolu ayakkabıdan,bide benim çocuklarda büyük onlarında varöyle olunca koyacak yer kalmıyo.

İlknurum,dün doktordaymışsın. Bu gün son olur inşşş.
Kızlar artık şu doktor faslını kapatalım,yeter bizde bu kadar hastalık,artık baaşka kapıyaaaaaa gitsinn.

Şen,mutlu,sağlıklı,pozitif bir gün geçirmeniz dileğiyle güne merhabaaaaaaaaaaa

kuzum benim şimdi düzenli bi hayatım olmadığı için kullanamıyorum sabah kahvaltıdan önce içsem akşam bi iş çıkıyo ilacı almadan çıkıyorum eve dönerim diye iş uzuyo ilacı içemiyorum falan filan o yüzden içmeyi bıraktım valla:sinifsinif: bak düşün ilacı alalı sanırım 5 hafta oldu daha 10 günlük ilacım var :kedi:
oh bacı maşallah sen pek tutumlusun inşallah hep böyle ol
saç modeli aklımda ama koştuırmaktan inan vakit kalmıyo okumuşsundur dünkü muhabbetleri
yarında oğlanın d.günü var hazırlık yapıcam bugünden
benim ev 170m2 temizle temizle bitmiyor camlar için kadın çağırıyorum gerisini ben yapıyorum. cam silemiyorum gözüm kararıyor yoksa onuda yaparım yabancıların evimin her tarafına girmesini sevmemde ....yatak falan çektim tül perde yıka as sil süpür derken mecbur erken başlamak lazım ..Allah sanada geniş ev nasip etsin de sen de temizlerken yorul
bende hoşlaşmam kadın almaktan çnkü huyum kötü arkasından iş yaparım yoksa
sadece hamileyken almıştım ama zor ha 170 m iş bitmez
hayatım ben gidip nikotinlenip sonrada yarına hazırlık yapıcam benim oğluşun okul pikniği var yarın iyi geceler
senin neden sabah selamı verdiğin anlaşıldııııı
piknik var ondan sabah sabah döküldün yollaraaaa
hadi anacım sıcal çarpmasın dikkat ediiinlaelaelaelaelae:dance:

yok canım gitmem lazım ama eşimle yolladım holter cihazını gece 50 kere kalktım zaten nasıl uyucağımı bilemedim kablolarla
eşim alcak raporu sonucu dr a da göstercek gidemiycem sıcakta
zaten yarın büyük oğlanın d.günü var sınıf arkadaşlarını çağırcaz bugün çok işim var yanidelikafadulden

O kadar iş sana ne desin kızzz,
sen şimdi altından girer üstünden çıkarsınnn.
Şu holter dediğin ne işe yarıyo, cahilliğimi hoş gör yavrummkaydirigubbakcemile3

canım ablam inşallah valla aman sonuçlarda bişey çıkmasında gidemedim bugün valla eşme dedim beni sürükleme sen hallet dün öldüm ya sıcak bi yandan o cihaz bi yandan
alışveriş manyakları iş başında ama hakket çok güzel oluyo ya pazarlar
bizimde bostanlı pazarımız var hatay pazarımız pek meşhur oluyo bana bostanlı yakın o yüzden çarşamba günleri oraya gidiyorum bazen
ayakkabılara gelince sadece kadınlarda değil benim eşim ayakkabı delisi mesela arabanın bagajında değiştirmelik 3-4 ayakkabısı mutlaka olur çok tertipli temizdir eşim
hasta adam ya boyna ayakkabı alıyo onun için ben çok alsamda bişey demiyo normal geliyo ona yaniii

O kadar iş sana ne desin kızzz,
sen şimdi altından girer üstünden çıkarsınnn.
Şu holter dediğin ne işe yarıyo, cahilliğimi hoş gör yavrummkaydirigubbakcemile3

valla dnden beri sıcak çok sarstı beni yapçez artık ne yapak
bu cihaz canımcım kalp ritmini kayda alıyo gezici ekg aleti yani
benim çarpıntım var ya 1 gün boyunca üstümde kaldı şiddeti süresi ölçüldü işte bağlı göğsüme 9 yerden bi de walkman gbi bi kutu belimde kayıt için öldüm yani dün
bi çıkardım kabarmış zaten göğsüm falan
hemen duş aldım dün yasaktı çünkü
sonuçları görcez bakalım
ne cahilliği kız ne bilcen başına gelmeyince
aman Akafamçokkarıştıllah vermesin kimseye valla

sabah yürüyüşü yaptım yine sabahın altısında, aletlerle fazla bacak hareketleri yapmışım, ağrıyolar valla.
bu gün pek bişey yapmıcam.
İlknurrr dün girmedin ya dilin şişti dimidelikafadulden

hayır msn de mehtapla konuştuk akşam acuk indirdim yaniiii canıııım kız mehtapı da gördüm çok güzel valla
oh sen gördün mü bakem

valla dnden beri sıcak çok sarstı beni yapçez artık ne yapak
bu cihaz canımcım kalp ritmini kayda alıyo gezici ekg aleti yani
benim çarpıntım var ya 1 gün boyunca üstümde kaldı şiddeti süresi ölçüldü işte bağlı göğsüme 9 yerden bi de walkman gbi bi kutu belimde kayıt için öldüm yani dün
bi çıkardım kabarmış zaten göğsüm falan
hemen duş aldım dün yasaktı çünkü
sonuçları görcez bakalım
ne cahilliği kız ne bilcen başına gelmeyince
aman Akafamçokkarıştıllah vermesin kimseye valla

Yavrum sen o zaman kendini fazla yorma,koşuşturma,sen tam tersini yapıyosun.
stres,üzüntü sana yaramaz ki, biraz geniş olcan sağlığını düşünüyosan.

Yavrum sen o zaman kendini fazla yorma,koşuşturma,sen tam tersini yapıyosun.
stres,üzüntü sana yaramaz ki, biraz geniş olcan sağlığını düşünüyosan.
eh olmuyo işte ama dikkat edyorum artık
sıcaklar başlayınca iyice sıkmaya başladı zaten
bi de benim doğuştan kalpte mitral kapakçık biraz düşük ondan oluyo işte çarpıntı sıcakta çok artıyo bende klima açık oturuyorum işte ne yapayım

Yok kız benden yüz görümlüğü istiyoooosırnaşık şey

Allah seni ne etsin kııı :1ninca:

anacım senle topik kapmaca oynuyoz, eeeee topik bol olunca buluşmak da zor oluyooo haliylenn
allah topiğimize zeval vermesinn,,,,, reytinglerimiz tavannn yapsıınnnnnn.

X