Selenimo ve Cankularyla her telden

canlarım napıyonuz...valla ben 2 gündür bişey yazamadn cıkıyorum..tam okumaya baslıyorum o dA yarım kalıyo.şizofren bi halam var benim başımız onla belada..dün sinir krizleri geçirtti bana:KK43: öle bişeyki bu tür hastalar cevrelerindekileri daha cok sinir hastası edermiş...bende olmayam barimsiii:)hadi öptüm hepinizi...tam okuyabilince hepinize yazıcammm..

canlarım napıyonuz...valla ben 2 gündür bişey yazamadn cıkıyorum..tam okumaya baslıyorum o dA yarım kalıyo.şizofren bi halam var benim başımız onla belada..dün sinir krizleri geçirtti bana:KK43: öle bişeyki bu tür hastalar cevrelerindekileri daha cok sinir hastası edermiş...bende olmayam barimsiii:)hadi öptüm hepinizi...tam okuyabilince hepinize yazıcammm..

Allah kolaylık versin canım sana :1hug:

bana bye bye demeden kaçtın amaaa:gitme::eek:lmaz:

Yavruşş acil çıktım benim koca kızın sınava gireceği okulu bulalım kalk hadi dedi ondan yaniii.
Şu pazar günü bi olsada kurtulsak yaaa,heyecan tavan yapacak artık.

ya sen ne tatlı ne kadar hazır cevapsın,çok güldürdün beni.evet 1kutu lw ye gösteririm.:kedi:

Kız ben öleyimdir biraz, göbek adım Zekiye benim.delikafadulden
heeee iki kutu lw aldığımı duydun demiiiiiii.ne demek kızzz buyrunnnnnnnnn

Kız gözdeeeeee,
sorununu çözdünmüü.......
ılknur ne dedi.
bi öneride ben yazdım kızzzzz

kaydirigubbakcemile3 işteyiim cnm sıkıldıı bakiim dedim kimler varmış diyee

.
Niye sinir oluyon kız bana gönder halanı bende onu delirteyimmdelikafadulden

benimle ilgilenen yok herkes pc açık topik topik geziyor:gitme: ben çıkıyorum sonra görüşürüz

selenimo senide çok mrk ettimm sositososito
ne güsel hepiniz ark.olmuşsunuzz kıskandım galiba :)

selenimo senide çok mrk ettimm sositososito
ne güsel hepiniz ark.olmuşsunuzz kıskandım galiba :)

Neyimi merak ettin kızzz.
evet bunlar benim cankuşlarrr, dahada var da mazeretleri var giremiyolarr. Ben sadece zayıf vegüzel hatunlarla konuşuyom.Sen nasılsın bakemmmmmzemuszemuskaydirigubbakcemile3

X