Selenimo ve Cankularyla her telden

beni başınıza bela aldınız mesaj bombardımanına tutcam sizi anlayan anlar şakkıdı
neyse azcıkta msn de takılayım çok öpüyorummm

BEnde hoşlaşmam alınganlardan
bende çocukları uyuttum bi sıcak bi sıcak
açtım gene kilamaları valla bizde her odada var maalesf yatak odası çocuklatın odaları öğleden sonra güneş altı
bide bu zımbırtı alet sıktı beni 1 kg belimde her yerim bağırsak gibi kablo ay çıldırcammm
banyo da yok bugün allhtan sabah duş aldım çıktım anca yarın sabah çıkacak bu şey eşim götürcek dr a aleti ben çıkmıycam sıcakta bari
bende yatırayım çocukları yataklarına bakarım az sonra öpüldün canım

sağol bebişim okumuşundur bugünkü durumlarımı işte çok ta sıcak nem yapış yapış
ay deli olcam
inşallah güzel bi doğum günü geçirmişindir ne aldı kız koncan:sm_cool:

senin çok çalışman lazımsa benim ki müebbet.. eskiden beri benim her yerim fazla ben yanmışım ağlayanım yok :)))

yok valla kızmadım espirisine dedim bak şimdi üzüldüm.. benim sayfada yeni yazılanı hemen göstermiyor bi sayfa geri yapıp dönüyorum yeni yazıları ancak öyle görüyorum ...yaş kaç oldu canım ( söylemek zorun da değilsin) :))))

ben geldiiiiiimmm
anacım bu ne sıcak ya bgn donum yapıştı biyerlerime :kedi: gelinlik giycem diye yanmamaya çalışıyorum bide uzun kollularla çıkıyorum dışarı yada şemsiye açıyorum yaz günü kaydirigubbakcemile3 ama bgn kndime gezdim arkadaşlarımı falan gördüm akşamda sevgilimle göl kenarında yemek yedim valla çok güzel bi gündü kaydirigubbakcemile

görmedim kız dikkatimden kaçmış :sinifsinif: bende diyorum kızlar kalmazdı bu saate die. btn evi temizliycem diye niye kastın canım böle kndini her gün bi oda yapsanya evin büyükse çok yorulursun benim ev 76 m2 küçücük dip köşe yapsan 2-3 saate bitiyo kaydirigubbakcemile3

çocuk faktörünü unutuyorum kuzu bende yok ya herkes benmiş gibi geliyo delikafadulden
valla gelinliğimi çok beğenerek diktiriyorum inşallah hayalimdeki gibi olur 2 modelin birleşimi olduğu için biraz endişeliyim inşallah güzel olur. :Saruboceq:
selenimo bacı şimdide sen kayıplardası n
hakkaten ya ben dünde görmedim seloyu hangi faaliyetteki acepkaydirigubbakcemile2
ilknur kız istanbulun sosyete pazarları pek güzel oluyo ben bi gelsem oralara nsl para harcarım biliyon mu kaydirigubbakcemile3

mehtabım karşılaşamadık ama yeni yaşında mutlu günler geçirirsin inşallah hee bide yeni yaşında bol bol kilo vermeler tatlı bıdırık hihoyyyta.s.

kızlar bgn 1-2 aydır görüşmediğim bi arkadaşımla görüştüm zayıflamışsın dedi çok sevindirik oldum bide reglim geçse bi iki gram daha veririm süper olar süprizzzzzsositososito:teytey::sm_cool:

gözde canım sen lw yi bırak zaten sıcaktan erimişsin

kuzum benim şimdi düzenli bi hayatım olmadığı için kullanamıyorum sabah kahvaltıdan önce içsem akşam bi iş çıkıyo ilacı almadan çıkıyorum eve dönerim diye iş uzuyo ilacı içemiyorum falan filan o yüzden içmeyi bıraktım valla:sinifsinif: bak düşün ilacı alalı sanırım 5 hafta oldu daha 10 günlük ilacım var :kedi:

benim ev 170m2 temizle temizle bitmiyor camlar için kadın çağırıyorum gerisini ben yapıyorum. cam silemiyorum gözüm kararıyor yoksa onuda yaparım yabancıların evimin her tarafına girmesini sevmemde ....yatak falan çektim tül perde yıka as sil süpür derken mecbur erken başlamak lazım ..Allah sanada geniş ev nasip etsin de sen de temizlerken yorul

ay canım üsteki yazıyı iyi niyetle geniş evin olsun diye yazdım ama biraz beddua gibi olmuş galiba şimdi bakınca fark ettim . ben evlendiktensonra ilk defa bu kadar geniş evde oturuyorum önce benimde küçüktü kira ama olsun :))))

anacım benim evin 2 katı istemem herifle zor buluruz o evde birbirimizi kaydirigubbakcemile3 şimdi eh dese gelir sesi her yerden kaydirigubbakcemile3
annemlerin evi çok büyük bacım şimdiki evimiz yani senin ev kdr heralde 3 balkonu var sadece onları temizlesen yarım saat geçer :bbo: benim sırtımda ve boynumda sorun var canım o yüzden btn gün temizlik yapamıyorum yaparsamda akşama tutuluyo her yanım :1no2:

hayatım ben gidip nikotinlenip sonrada yarına hazırlık yapıcam benim oğluşun okul pikniği var yarın iyi geceler

kız noldun gittin mi

yok kı burdayım lwye bakınıp geldim kaydirigubbakcemile2 anladım canım beddua etmediğini sorun deil. anacım zatı napcam büyük evi kndi evim olsun da şimdiki ev kndimizin o yüzden küçük müçük seviyom opuyorumnanaktan

benim de diz de sorun var geçen yaz az daha ameliyat ediyorlardı zorlanınca ağrıyor bende de 3 balkon var aynen dediğin gibi oluyor

doğru valla kendi evin olsun da küçük olsun sağlıkla huzur içinde yaşa inşallah evinde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…