yok güzelim ondan degil, esim bilgisayarda birseye bakmak istedi, o sirada senden de ses seda cikmiyo diye verdim ben de esime bilgisayari:))
biz böyle seylerin kusuruna bakmayiz be güzelim, ben hiiiiiiiiiiiiiiiiiiic sevmem zati öyle alinganlari dalülülülülülü
kizimi banyoya gönderdim, bari iki dakika gidip de bi kontrol edeyim, oglumu da göndermeye calisiyorum ama minik canavar gitmiyo, bes dakka yanimizda uyuyacakmis... ben de görcem ha, hep bizi kandiriyo, sonra da gec saatlere kadar uyumuyo, bizi parmaginda oynatiyo bu velet resmendelikafadulden
Ya ben yine sonamı kaldımyine kendi kendime egleniyorum:gitme:
doğum günümü kutlayan herkesi öpüyorum aynı dilekler benden sizeopuyorumnanaktan
ilknurum sana ve ogluşu çok geçmiş olsun aman dikkattt
ekim anacıgım valla görmüyorum,pc açık bırakıyorum eger okunmamış mesaj görürsem bakıyorum o yazı yoksa çıkıyorum.ama ben ögleden sonra girmedim ki?neyse ama çok özür valla selenimoda fırçaladı beni ama valla görmüyorumm:bbo:
var ya, ben de hep gidiktan kontrol ederim kilolarimi, ne zaman ki tamamiyle yok oldugunu görcem, bi ohhhhhhhhhhhhh cekcem:Saruboceq:
son giren ilk cikarmis kilolarimizda, yani taaaaaaaaaaaa eskiden beri neremiz en fazla kiloluysa en son o bölge ericekmis, benim göbis gidene kadaaaaaaaaaaaaar...daha coook calismam gerek cooooooooooooooooooook:bbo:
Ya ben yine sonamı kaldımyine kendi kendime egleniyorum:gitme:
doğum günümü kutlayan herkesi öpüyorum aynı dilekler benden sizeopuyorumnanaktan
ilknurum sana ve ogluşu çok geçmiş olsun aman dikkattt
ekim anacıgım valla görmüyorum,pc açık bırakıyorum eger okunmamış mesaj görürsem bakıyorum o yazı yoksa çıkıyorum.ama ben ögleden sonra girmedim ki?neyse ama çok özür valla selenimoda fırçaladı beni ama valla görmüyorumm:bbo:
görmedim kız dikkatimden kaçmış :sinifsinif: bende diyorum kızlar kalmazdı bu saate die. btn evi temizliycem diye niye kastın canım böle kndini her gün bi oda yapsanya evin büyükse çok yorulursun benim ev 76 m2 küçücük dip köşe yapsan 2-3 saate bitiyo kaydirigubbakcemile3bu gün ilk ben yazdım şekerim dikkat etmedin mi ne uyuması canım temizlik vardı sabah 8 de başladım şimdi saat3 mola verdim kollarım kopuyor tül . perde asmaktan bir bakayım bizim kızlardan kimler var dedim , daha çok iş var ama benim pilim bitti
kiz bizde iki velet var, sabahin köründe uyandik hem delaelaelaelaelae
ama güzelim isten yeni geldim, ancak girebildim internete, isteyken zamanim olmuyor pek:dance: bu arada gelinlik modeline baktim, gercekten cok zarif, dilerim ömrünün en güzel, en mutlu gününü gecirirsin o gelinlikle...inan bana benim hayatimin en güzel, en mutlu günüydü o gün, umarim senin icinde coook ama cooooooooooooook güzel bir gün olacaka.s.:1hug::sm_cool:
hakkaten ya ben dünde görmedim seloyu hangi faaliyetteki acepkaydirigubbakcemile2selenimo bacı şimdide sen kayıplardası n
gözde canım sen lw yi bırak zaten sıcaktan erimişsin
benim ev 170m2 temizle temizle bitmiyor camlar için kadın çağırıyorum gerisini ben yapıyorum. cam silemiyorum gözüm kararıyor yoksa onuda yaparım yabancıların evimin her tarafına girmesini sevmemde ....yatak falan çektim tül perde yıka as sil süpür derken mecbur erken başlamak lazım ..Allah sanada geniş ev nasip etsin de sen de temizlerken yorul
kız noldun gittin mi
anacım benim evin 2 katı istemem herifle zor buluruz o evde birbirimizi kaydirigubbakcemile3 şimdi eh dese gelir sesi her yerden kaydirigubbakcemile3
annemlerin evi çok büyük bacım şimdiki evimiz yani senin ev kdr heralde 3 balkonu var sadece onları temizlesen yarım saat geçer :bbo: benim sırtımda ve boynumda sorun var canım o yüzden btn gün temizlik yapamıyorum yaparsamda akşama tutuluyo her yanım :1no2:
hayatım ben gidip nikotinlenip sonrada yarına hazırlık yapıcam benim oğluşun okul pikniği var yarın iyi geceler
yok kı burdayım lwye bakınıp geldim kaydirigubbakcemile2 anladım canım beddua etmediğini sorun deil. anacım zatı napcam büyük evi kndi evim olsun da şimdiki ev kndimizin o yüzden küçük müçük seviyom opuyorumnanaktan