günayyyydıııın hepinize cankuşlar huuu ilknur nasılsın canım ilk ben yazdım yine he he he (sanki marifetmiş gibi) doktora gidicen bu gün
Kızlaar hepinizi tek tek öpüyorum:1hug:.. Salıya görüşmek üzereeeeeeeeeeeee
oh bacı maşallah sen pek tutumlusun inşallah hep böyle olkuzum benim şimdi düzenli bi hayatım olmadığı için kullanamıyorum sabah kahvaltıdan önce içsem akşam bi iş çıkıyo ilacı almadan çıkıyorum eve dönerim diye iş uzuyo ilacı içemiyorum falan filan o yüzden içmeyi bıraktım valla:sinifsinif: bak düşün ilacı alalı sanırım 5 hafta oldu daha 10 günlük ilacım var :kedi:
bende hoşlaşmam kadın almaktan çnkü huyum kötü arkasından iş yaparım yoksabenim ev 170m2 temizle temizle bitmiyor camlar için kadın çağırıyorum gerisini ben yapıyorum. cam silemiyorum gözüm kararıyor yoksa onuda yaparım yabancıların evimin her tarafına girmesini sevmemde ....yatak falan çektim tül perde yıka as sil süpür derken mecbur erken başlamak lazım ..Allah sanada geniş ev nasip etsin de sen de temizlerken yorul
senin neden sabah selamı verdiğin anlaşıldıııııhayatım ben gidip nikotinlenip sonrada yarına hazırlık yapıcam benim oğluşun okul pikniği var yarın iyi geceler
yok canım gitmem lazım ama eşimle yolladım holter cihazını gece 50 kere kalktım zaten nasıl uyucağımı bilemedim kablolarla
eşim alcak raporu sonucu dr a da göstercek gidemiycem sıcakta
zaten yarın büyük oğlanın d.günü var sınıf arkadaşlarını çağırcaz bugün çok işim var yanidelikafadulden
O kadar iş sana ne desin kızzz,
sen şimdi altından girer üstünden çıkarsınnn.
Şu holter dediğin ne işe yarıyo, cahilliğimi hoş gör yavrummkaydirigubbakcemile3
valla dnden beri sıcak çok sarstı beni yapçez artık ne yapak
bu cihaz canımcım kalp ritmini kayda alıyo gezici ekg aleti yani
benim çarpıntım var ya 1 gün boyunca üstümde kaldı şiddeti süresi ölçüldü işte bağlı göğsüme 9 yerden bi de walkman gbi bi kutu belimde kayıt için öldüm yani dün
bi çıkardım kabarmış zaten göğsüm falan
hemen duş aldım dün yasaktı çünkü
sonuçları görcez bakalım
ne cahilliği kız ne bilcen başına gelmeyince
aman Akafamçokkarıştıllah vermesin kimseye valla
hayır msn de mehtapla konuştuk akşam acuk indirdim yaniiii canıııım kız mehtapı da gördüm çok güzel valla
oh sen gördün mü bakem
eh olmuyo işte ama dikkat edyorum artıkYavrum sen o zaman kendini fazla yorma,koşuşturma,sen tam tersini yapıyosun.
stres,üzüntü sana yaramaz ki, biraz geniş olcan sağlığını düşünüyosan.
Yok kız benden yüz görümlüğü istiyoooosırnaşık şey