Selenimo ve Cankularyla her telden

Pil bitmedi pillendim hatta belimde geziyorum canııım sabah döküldüm yolara
şu malüm cihaz takıldı işte gözdeye yazdım anacım
velasıl stres var üstümdeeee
akşam gezdik tozduk beğenemedi oğlan hediye deli etti beni
bol olunca seçemedi
bana yaradı çıkmak 2 tene yazlık ayakkabı aldım çook süper
adamı zarara soktuk gece gece alkisalkisalkis

iyi yapmissin canim ya, acik alisveris iyidir moral icindelikafadulden
hem nerden aldin bakim sen bu ayakkabilari, cumartesi izmire gelcez bi is icin, yerini söyle de ben de bakim güzel seyler var mi diyesırnaşık şey
her geldigimizde alisveris yapacak yeni bir yer buluyoruz ama en cok forum bornovaya gittik, ama dogrudüzgün ayakkabi bulamadim ben orda...ipucu ver kis sen bize acik, cici cici ayakkabilarin ve cantalarin oldugu bir yer söle banakaydirigubbakcemile

Bu gün benim doğum günüm, sağlıklı , ve sizlerle bir yıl geçiririm inş

canim, dogumgünün kutlu olsun, ailenle, sevdiklerinle daha nice nice saglikli, mutlu dogumgünleri gecirebilmen dilegiyle güzelima.s
arkadaslarimdan birinin dedigine göre insanin dogum gününde bütün cakralari acik oluyormus, o nedenle de dileklerinin gerceklesme olasiligi da daha yüksekmis, tabi inanana...tüm güzel dileklerinin gerceklesmesini diliyorumkaydirigubbakcemile3

canikomm günaydıııın....Gel güzelim geeeeeeeeeeel ama gittiğim yerdede iş güç var ahh ahh.. Yazlık 1 yıldır kapalı..Temizlik beni bekliyor:KK43:kafamçokkarıştı

bence yanina ilknuru al, o temizlige bayiliyor, hem geceyarisi bilem tozlar kacmiyo ondan:roflol:delikafadulden:dance:hihoyyyt:roflol:

ilknur selenimo mehtap ekim tontim adını sayamadıklarım nerdesiniz bakem uyanmadınız mı yoksa dahaaa :eek:lmaz:

kiz bizde iki velet var, sabahin köründe uyandik hem delaelaelaelaelae
ama güzelim isten yeni geldim, ancak girebildim internete, isteyken zamanim olmuyor pek:dance: bu arada gelinlik modeline baktim, gercekten cok zarif, dilerim ömrünün en güzel, en mutlu gününü gecirirsin o gelinlikle...inan bana benim hayatimin en güzel, en mutlu günüydü o gün, umarim senin icinde coook ama cooooooooooooook güzel bir gün olacaka.s.:1hug::sm_cool:

ilknurcum, canim, ogluna da sana da cok gecmis olsun güzelim. ben de cok korkarim yaniktan, hicbirsey olmamasina sevindim, kücücük bebek, evhamlanmani anliyorum canim, en dogrusunu yapmissin zaten, tekrar gecmis olsun...
ya bu arada sana kendine dikkat et dedikce olmadik seyler de seni buluyo ya, nasil firlamasin tansiyonun? ama insallah holterin sonuclari iyi cikar da cektigin onca eziyete deger, öpüyorum seni canimkaydirigubbakcemile3

sağol canım ucuz atlattık valla Allah korudu
bende ordan oraya top gib koşuyorum işte
yarın görcz bakalım ne olcak artık sıkıldım ya dr hastalık falan allah beterinden korusun hepimizi:Saruboceq:

yok canım sadece gıdık olurmu orantılı gidiyor da ordan sadece belli olmuş kolaymı canım 103 kilodan 4 kilo gidince belli olsun

var ya, ben de hep gidiktan kontrol ederim kilolarimi, ne zaman ki tamamiyle yok oldugunu görcem, bi ohhhhhhhhhhhhh cekcem:Saruboceq:
son giren ilk cikarmis kilolarimizda, yani taaaaaaaaaaaa eskiden beri neremiz en fazla kiloluysa en son o bölge ericekmis, benim göbis gidene kadaaaaaaaaaaaaar...daha coook calismam gerek cooooooooooooooooooook:bbo:

iyi yapmissin canim ya, acik alisveris iyidir moral icindelikafadulden
hem nerden aldin bakim sen bu ayakkabilari, cumartesi izmire gelcez bi is icin, yerini söyle de ben de bakim güzel seyler var mi diyesırnaşık şey
her geldigimizde alisveris yapacak yeni bir yer buluyoruz ama en cok forum bornovaya gittik, ama dogrudüzgün ayakkabi bulamadim ben orda...ipucu ver kis sen bize acik, cici cici ayakkabilarin ve cantalarin oldugu bir yer söle banakaydirigubbakcemile

ben de ordan aldım kıs bize yakın ya hem açık hava iyi oldu gezdik inci den aldım %50 indirim var turkc...l e özel hemde uygun oldu 2 aldım o yüzdeeen:dance:

sağol canım ucuz atlattık valla Allah korudu
bende ordan oraya top gib koşuyorum işte
yarın görcz bakalım ne olcak artık sıkıldım ya dr hastalık falan allah beterinden korusun hepimizi:Saruboceq:

amin canim, amma da kosturuyon sen yav, bi dk durmuyon, oturunca da bize laf yetistiriyonkaydirigubbakcemile2 nazar degmesin canimcim sana, boncuk tak kiskaydirigubbakcemile3:nazar:

ben de ordan aldım kıs bize yakın ya hem açık hava iyi oldu gezdik inci den aldım %50 indirim var turkc...l e özel hemde uygun oldu 2 aldım o yüzdeeen:dance:

benim de her zaman ilk baktigim yerlerden biri orasi, ama benim kocacik acik benden uzun oldugundan hep topuklulara bakiyom, sanirim ondan bulamiyorumsırnaşık şey

ya bi sicak bi sicak...oturdugum yerden sularim akiyo yaa... henüz klima almamistik ama en kisa zamanda hesabini yapsam iyi olacak, bu yaz piscez piscez, bari burda bi polyannacilik yapalim, belki piserken yaglarimiz da erir, dimi kis?sırnaşık şey

amin canim, amma da kosturuyon sen yav, bi dk durmuyon, oturunca da bize laf yetistiriyonkaydirigubbakcemile2 nazar degmesin canimcim sana, boncuk tak kiskaydirigubbakcemile3:nazar:

sorma totom yer görmüyo bi size yazarken oturuyorumdur herhalde o arada zaten minik oğlana yemek yediriyorum bi yandanda ne yapçan zor allahtan çalışmıyorum bu titizlikle kafayı yerdimkafamçokkarıştı

benim de her zaman ilk baktigim yerlerden biri orasi, ama benim kocacik acik benden uzun oldugundan hep topuklulara bakiyom, sanirim ondan bulamiyorumsırnaşık şey

benim aldığımda baya topuklu dolgu topuk seviyorum ben hem rahat hem uzun yoksa düşerim kesin
dümdüz almam hiç bende sevmem spor ayakkabılarım topuksuz herhalde bi tekdelikafadulden

regl dönemimin bitmesine az kaldi, ama inanir misin canim hic tatli istemedi, lwnin etkileri hala devam ediyo, yoksa coktaaaaaaan evdeki bütün tatlilari yutmustum ben...ayin 4ünde ara vermistim lwye. 2-3 gün sonra yeniden baslicam sporla birlikte, umarim sizde oldugu gibi bende de ilk bastakine benzer bi etki gösterir de 3 kilo daha veririm:Saruboceq:

benim aldığımda baya topuklu dolgu topuk seviyorum ben hem rahat hem uzun yoksa düşerim kesin
dümdüz almam hiç bende sevmem spor ayakkabılarım topuksuz herhalde bi tekdelikafadulden

caktirma kis, ben de bu yaz aldim aslinda ayakkabi ama naparsin bayanlarda ayakkabi meraki hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic bitmezdelikafadulden
ama düsünüyorum da... iyisi mi ben 50li rakamlari görünce kendime ödül olarak alayim yeni bir ayakkabi, yoksa kolleksiyon yapcam,bi dur diyeyim bari su ayakkabi merakima yavyasakkelime

caktirma kis, ben de bu yaz aldim aslinda ayakkabi ama naparsin bayanlarda ayakkabi meraki hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic bitmezdelikafadulden
ama düsünüyorum da... iyisi mi ben 50li rakamlari görünce kendime ödül olarak alayim yeni bir ayakkabi, yoksa kolleksiyon yapcam,bi dur diyeyim bari su ayakkabi merakima yavyasakkelime

ki telefon görüşmesi yaptım gtmişin kız totim kusura bakma yazamadım can can:1hug:

ki telefon görüşmesi yaptım gtmişin kız totim kusura bakma yazamadım can can:1hug:

yok güzelim ondan degil, esim bilgisayarda birseye bakmak istedi, o sirada senden de ses seda cikmiyo diye verdim ben de esime bilgisayari:))
biz böyle seylerin kusuruna bakmayiz be güzelim, ben hiiiiiiiiiiiiiiiiiiic sevmem zati öyle alinganlari dalülülülülülü
kizimi banyoya gönderdim, bari iki dakika gidip de bi kontrol edeyim, oglumu da göndermeye calisiyorum ama minik canavar gitmiyo, bes dakka yanimizda uyuyacakmis... ben de görcem ha, hep bizi kandiriyo, sonra da gec saatlere kadar uyumuyo, bizi parmaginda oynatiyo bu velet resmendelikafadulden

sonra görüsürüz kislarrrrr, öpüldünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüz!!!!!kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya ben yine sonamı kaldımyine kendi kendime egleniyorum:gitme:
doğum günümü kutlayan herkesi öpüyorum aynı dilekler benden sizeopuyorumnanaktan
ilknurum sana ve ogluşu çok geçmiş olsun aman dikkattt
ekim anacıgım valla görmüyorum,pc açık bırakıyorum eger okunmamış mesaj görürsem bakıyorum o yazı yoksa çıkıyorum.ama ben ögleden sonra girmedim ki?neyse ama çok özür valla selenimoda fırçaladı beni ama valla görmüyorumm:bbo:

X