- 25 Nisan 2009
- 8.385
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yavrucum benim motorlar ilacı içince yalama oluyodu yaa unuttun mu
merak ettin bakıyon di mi:1ninca:sengözlerimebaksanab
dinlen accık.
gözde canım gelinliğin çok güzel olacak , sen de içinde kuğu gibi olacaksın . kına kıyafetini ne yaptın buldunmu istediğin gibi bir model
anacım ben zaten süslü hiç bişi beğenmiyorum nerde sade düz bişi varsa ben çok beğenirim kayınvalidem bile benden süslü kıııız kaydirigubbakcemile3tamam hadi af ettim
kız çok güzel valla sade sade olmuş çok şık :lepi:
ne devirip yatması kııııss dolaplarımı boşalttım giymediklerimi toparladım dinlenmek haram anacım bu aralar naniknanikgözdeeee kalk kız devirip yatma biz geldikkk hadeeee kalllk.
askılı güzelmiş,altı sanki ikiside birbirine benziyo gibi niye değiştirdin. İkisinide beğendim, ama üst olarak seninki daha seksiii kızzz.
Canım arkadaşlarım ben geldim..Çok özledim sizi..Yeni bi mekanımız olmuş kutluyorum sizi..Benim bi faydam olmadı ama borç olarak kaydedin geri döndüğümde kirasını ödemenize yardımcı olurum..Ankaradayım kızlar..Amcam burdaki bi hastanede cerrah..Bu yüzden ameliyatı burda olmama karar verdi aile kurulu..2 gün önce geldim hastanedeydim..Bu akşam duş almak için çıktım çok da bunalmıştım iyi oldu..Cuma büyük gün dua edin benim için kızlar..Öğleden önce alacaklar tümörü..Ya keşke bende aranızda olabilseydim..O kadar özlüyorum ki herşeyi..Bankayı bile:))Selenimom,,prensesim,,ilknurum,,nadinim,,gözdem,,mehtapinom,,ekimim,,tontim,,meltemim hepinizi çok ama çok seviyorum..O kadar iyisiniz o kadar düşüncelisinizki hayatta bütün isteklerinizi elde edeceksiniz ben bundan eminim..Bunun için hepinize tek tek dua edeceğim..Kocaman öpüyorum hepinizi..Yarın sabah erken gideceğim hastaneye tahliller için..Görüşemeyiz muhtemelen..Hepiniz kendinize çok ii bakın..İyi ki varsınız,,iyi ki hayatımdasınız..
Canım arkadaşlarım ben geldim..Çok özledim sizi..Yeni bi mekanımız olmuş kutluyorum sizi..Benim bi faydam olmadı ama borç olarak kaydedin geri döndüğümde kirasını ödemenize yardımcı olurum..Ankaradayım kızlar..Amcam burdaki bi hastanede cerrah..Bu yüzden ameliyatı burda olmama karar verdi aile kurulu..2 gün önce geldim hastanedeydim..Bu akşam duş almak için çıktım çok da bunalmıştım iyi oldu..Cuma büyük gün dua edin benim için kızlar..Öğleden önce alacaklar tümörü..Ya keşke bende aranızda olabilseydim..O kadar özlüyorum ki herşeyi..Bankayı bile:))Selenimom,,prensesim,,ilknurum,,nadinim,,gözdem,,mehtapinom,,ekimim,,tontim,,meltemim hepinizi çok ama çok seviyorum..O kadar iyisiniz o kadar düşüncelisinizki hayatta bütün isteklerinizi elde edeceksiniz ben bundan eminim..Bunun için hepinize tek tek dua edeceğim..Kocaman öpüyorum hepinizi..Yarın sabah erken gideceğim hastaneye tahliller için..Görüşemeyiz muhtemelen..Hepiniz kendinize çok ii bakın..İyi ki varsınız,,iyi ki hayatımdasınız..
kızlar günaydın buarada...Dilacımın yazısını görünce hemen ona yazmak istedim merhaba bile demeden.. Yarın yazlığa gidiyorum salıya kadar. Annemlerin yazlığıda orada .oğlanı bırakıp döneceğim istanbula..İşlerimiz var hemde oğlansız gezip tozayım kocişle biraz. Sonra yeniden yazlık..Cepten nete girip dilacığımın güzeeeeel haberlerini almaya çalışacağım. Çok işim var çoooook.. Topla topla hazırlan hazırlan bitmiyor yahuu Hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan mucccccccccccccccccccckss.. Güniçinde aralarda uğrayacağım inşallahhh