Selenimo ve Cankularyla her telden

gözde canım gelinliğin çok güzel olacak , sen de içinde kuğu gibi olacaksın . kına kıyafetini ne yaptın buldunmu istediğin gibi bir model

aldım bile canım kıyafetimi çağla yeşili o da ince askılı boydan bi elbise çok beğenerek aldım valla inşallah saç ve makajla tam istediğim gibi olcak delikafadulden

tamam hadi af ettim
kız çok güzel valla sade sade olmuş çok şık :lepi:
anacım ben zaten süslü hiç bişi beğenmiyorum nerde sade düz bişi varsa ben çok beğenirim kayınvalidem bile benden süslü kıııız kaydirigubbakcemile3
gözdeeee kalk kız devirip yatma biz geldikkk hadeeee kalllk.
askılı güzelmiş,altı sanki ikiside birbirine benziyo gibi niye değiştirdin. İkisinide beğendim, ama üst olarak seninki daha seksiii kızzz.
ne devirip yatması kııııss dolaplarımı boşalttım giymediklerimi toparladım dinlenmek haram anacım bu aralar naniknanik
o gelinliğin üstünü değiştirdim çünküm benim memeler ascık büyük yani beden 85 ama sırt geniş ondan straplez gelinlik bluz vs kötü duruyo bende :eek:

kız selenimo okadar yazdık ,1satır kız tamam dememişsin,ben girincede sen çıktın küstümmmm

benim kız durmadı erken geldik ,babada ogluşumu alıp gelecek ama bu gün herkes erken çıkmış,geçmişi okuyayım bariii

Canım arkadaşlarım ben geldim..Çok özledim sizi..Yeni bi mekanımız olmuş kutluyorum sizi..Benim bi faydam olmadı ama borç olarak kaydedin geri döndüğümde kirasını ödemenize yardımcı olurum..Ankaradayım kızlar..Amcam burdaki bi hastanede cerrah..Bu yüzden ameliyatı burda olmama karar verdi aile kurulu..2 gün önce geldim hastanedeydim..Bu akşam duş almak için çıktım çok da bunalmıştım iyi oldu..Cuma büyük gün dua edin benim için kızlar..Öğleden önce alacaklar tümörü..Ya keşke bende aranızda olabilseydim..O kadar özlüyorum ki herşeyi..Bankayı bile:))Selenimom,,prensesim,,ilknurum,,nadinim,,gözdem,,mehtapinom,,ekimim,,tontim,,meltemim hepinizi çok ama çok seviyorum..O kadar iyisiniz o kadar düşüncelisinizki hayatta bütün isteklerinizi elde edeceksiniz ben bundan eminim..Bunun için hepinize tek tek dua edeceğim..Kocaman öpüyorum hepinizi..Yarın sabah erken gideceğim hastaneye tahliller için..Görüşemeyiz muhtemelen..Hepiniz kendinize çok ii bakın..ıyi ki varsınız,,iyi ki hayatımdasınız..

Canım arkadaşlarım ben geldim..Çok özledim sizi..Yeni bi mekanımız olmuş kutluyorum sizi..Benim bi faydam olmadı ama borç olarak kaydedin geri döndüğümde kirasını ödemenize yardımcı olurum..Ankaradayım kızlar..Amcam burdaki bi hastanede cerrah..Bu yüzden ameliyatı burda olmama karar verdi aile kurulu..2 gün önce geldim hastanedeydim..Bu akşam duş almak için çıktım çok da bunalmıştım iyi oldu..Cuma büyük gün dua edin benim için kızlar..Öğleden önce alacaklar tümörü..Ya keşke bende aranızda olabilseydim..O kadar özlüyorum ki herşeyi..Bankayı bile:))Selenimom,,prensesim,,ilknurum,,nadinim,,gözdem,,mehtapinom,,ekimim,,tontim,,meltemim hepinizi çok ama çok seviyorum..O kadar iyisiniz o kadar düşüncelisinizki hayatta bütün isteklerinizi elde edeceksiniz ben bundan eminim..Bunun için hepinize tek tek dua edeceğim..Kocaman öpüyorum hepinizi..Yarın sabah erken gideceğim hastaneye tahliller için..Görüşemeyiz muhtemelen..Hepiniz kendinize çok ii bakın..İyi ki varsınız,,iyi ki hayatımdasınız..

canııımm benim ben de seni özledim Allah yardımcın olsun dualarım seninle ... Ankarada amcanın orda ameliyat olman iyi olmuş için rahat olur doktora güven çok önemli .amcan da göz bebeği gibi bakar sana ..inşallah iyi olucaksın dört gözle iyi haberlerini bekliyoruz hepimiz seni çok seviyoruz.. hayatım cuma günü kardeşinle de olsa bizi haberdar et ameliyat nasıl geçti durumun nasıl mutlaka bildir yoksa biz stresten mahfoluruz tatlım kendine iyi bak ne olur

Dilacım canımmmmmm.. Çok az kaldı ameliyatına sonra herşey çabucak geçicek ve çoook güzel olacak. Cuma günü için sana bolbooooooooool secret yollayacağım. Ameliyat olduğunu bile anlamayacaksın bitanem.. Birazcık sabret güzelim. Seni çoook seviyoruz dilacım çook:):1hug: Şimdiden geçmiş olsun güzelima.s.

kızlar günaydın buarada...Dilacımın yazısını görünce hemen ona yazmak istedim merhaba bile demeden.. Yarın yazlığa gidiyorum salıya kadar. Annemlerin yazlığıda orada .oğlanı bırakıp döneceğim istanbula..ışlerimiz var hemde oğlansız gezip tozayım kocişle biraz. Sonra yeniden yazlık..Cepten nete girip dilacığımın güzeeeeel haberlerini almaya çalışacağım. Çok işim var çoooook.. Topla topla hazırlan hazırlan bitmiyor yahuu:KK43: Hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan mucccccccccccccccccccckss.. Güniçinde aralarda uğrayacağım inşallahhh

Canım arkadaşlarım ben geldim..Çok özledim sizi..Yeni bi mekanımız olmuş kutluyorum sizi..Benim bi faydam olmadı ama borç olarak kaydedin geri döndüğümde kirasını ödemenize yardımcı olurum..Ankaradayım kızlar..Amcam burdaki bi hastanede cerrah..Bu yüzden ameliyatı burda olmama karar verdi aile kurulu..2 gün önce geldim hastanedeydim..Bu akşam duş almak için çıktım çok da bunalmıştım iyi oldu..Cuma büyük gün dua edin benim için kızlar..Öğleden önce alacaklar tümörü..Ya keşke bende aranızda olabilseydim..O kadar özlüyorum ki herşeyi..Bankayı bile:))Selenimom,,prensesim,,ilknurum,,nadinim,,gözdem,,mehtapinom,,ekimim,,tontim,,meltemim hepinizi çok ama çok seviyorum..O kadar iyisiniz o kadar düşüncelisinizki hayatta bütün isteklerinizi elde edeceksiniz ben bundan eminim..Bunun için hepinize tek tek dua edeceğim..Kocaman öpüyorum hepinizi..Yarın sabah erken gideceğim hastaneye tahliller için..Görüşemeyiz muhtemelen..Hepiniz kendinize çok ii bakın..İyi ki varsınız,,iyi ki hayatımdasınız..

Bütün dualarımız seninle canım ,mutlu huzurlu,ve sağlıkla evine döneceksin buna bütün kalbimle inanıyorum

kızlar günaydın buarada...Dilacımın yazısını görünce hemen ona yazmak istedim merhaba bile demeden.. Yarın yazlığa gidiyorum salıya kadar. Annemlerin yazlığıda orada .oğlanı bırakıp döneceğim istanbula..İşlerimiz var hemde oğlansız gezip tozayım kocişle biraz. Sonra yeniden yazlık..Cepten nete girip dilacığımın güzeeeeel haberlerini almaya çalışacağım. Çok işim var çoooook.. Topla topla hazırlan hazırlan bitmiyor yahuu:KK43: Hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan mucccccccccccccccccccckss.. Güniçinde aralarda uğrayacağım inşallahhh

sanada iyi tatiller nadincigim ,

ilknurum ,kalkamadınmı bu gün karşılaşırız diye erkenden girdimmm opuyorumnanaktan

X