Selenimo ve Cankularyla her telden

valla unutmadım patron, iş çok ,büyük temizlik var bu haf ta çok doluyum dün 2 de yattım.komşularım iyide kilo verdiğim belli olmuyor ki,keyfim yerinde kocacım gıdışın azalmış dedi de ondan he he he .diz üstü var iş yerine götürüyor her gün benim için eve taşıyordu 1 sene önce sabit bilgisayarı benim için aldı zaten sağ olsun..

Kız iki kilo sadece gıdığınmı ediyo yoksaaa:roflol:
bak şimdi iş de varmış evde ne güzel,sıcak bir yandan,iş bir yandan,ne güzel gider o kilolar biliyonmu....
aman suyu eksik etme. sana kolay gelsin canikomm.:1hug:

gözde canım gelinliğin çok güzel olacak , sen de içinde kuğu gibi olacaksın . kına kıyafetini ne yaptın buldunmu istediğin gibi bir model

yok canım sadece gıdık olurmu orantılı gidiyor da ordan sadece belli olmuş kolaymı canım 103 kilodan 4 kilo gidince belli olsun

sıcaklık biraz geçsin oğluşum da gelsin dışarı çıkıcam az yürüyeyim barim

ay hep ben yazıyorum canım kendi kendime oldu gidiyimde az tel kırayım

Daha sıcak geç saatte çık yürümeye,akşam yürüyüşü daha çok kalori yaktırıyomuş diye duydum,ama nerden bilmiyom:1no2:

gelmişte ..benim sayfa takılıyor geri gidip tekrar geliyorum yazılar birikmiş hemen göstermiyor

ilknurum hayırlı olsun gülün. sağol canım ben misafir ağırlamayı çok severim yedirip içirmeye bayılırım bana gelirsen kilo alırım deyip yememezlik edemezsin ona göre .elde börekler açarım sana gel kız valla :)))

canım benim gönlü bol arkadaşım
yerim kız ama ben bi ikram tabağını 2 saate anca yiyorum kızıyo hep arkadaşlar bana
eskiden çok hızlı yerdim şimdi çok ağır ondan da et tutmuyo işte benden tavsiye sizeee:dance:

canım benim gönlü bol arkadaşım
yerim kız ama ben bi ikram tabağını 2 saate anca yiyorum kızıyo hep arkadaşlar bana
eskiden çok hızlı yerdim şimdi çok ağır ondan da et tutmuyo işte benden tavsiye sizeee:dance:

doğru söylüyorsun aslın da yavaş yemek lazım da işte unutuyorum bazen

yok kız çamaşırları serdim bende İlknur gibi iş yapayım dedim
aferim bana bak sizede buaştırdım işteee

Daha sıcak geç saatte çık yürümeye,akşam yürüyüşü daha çok kalori yaktırıyomuş diye duydum,ama nerden bilmiyom:1no2:
vücütun saati diye bi mailde okumuştum bende

birileride komşudan gelmiş bakkkk

geldim sormayın ama ne geliş oturuyodum daha da çayı devirdim çocukta kucağımda ayağına geldi kafayı oynatıyodum az kaldı kaptığım gibi çocuğu atladım arabaya gittim doktora dr güldü bişey yok dedi
çocuk uykuya dalarken oldu ödü koptu çocuğun ondan ağladı bende acısından diye tansiyon fırladı benim 18 e dr dedi siz daha kötüsünüz isterseniz dinlenin diye
silverdin sürdün acık kızarıktı ama bişey kalmadı şükür çok korktum ama çarpıntım tuttu kaç gündür iyiyidim az önce 130 atıyodu

gözdeeee kalk kız devirip yatma biz geldikkk hadeeee kalllk.
askılı güzelmiş,altı sanki ikiside birbirine benziyo gibi niye değiştirdin. ıkisinide beğendim, ama üst olarak seninki daha seksiii kızzz.

geldim sormayın ama ne geliş oturuyodum daha da çayı devirdim çocukta kucağımda ayağına geldi kafayı oynatıyodum az kaldı kaptığım gibi çocuğu atladım arabaya gittim doktora dr güldü bişey yok dedi
çocuk uykuya dalarken oldu ödü koptu çocuğun ondan ağladı bende acısından diye tansiyon fırladı benim 18 e dr dedi siz daha kötüsünüz isterseniz dinlenin diye
silverdin sürdün acık kızarıktı ama bişey kalmadı şükür çok korktum ama çarpıntım tuttu kaç gündür iyiyidim az önce 130 atıyodu

geçmiş olsun yavrum,görünmez kaza oluyo bazen allah beterinden saklasın.
silverdin iyi gelir acısı geçince bişeyciği kalmaz.
Sende hareketli çocukla kucağında niye çay içiyonki töbe töbeeee

gülüm geçmiş olsun kendine dikkat fırlamış tansiyon dinlen biraz.

X